Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 30.01.2005, 14:56   #11
ahmetdmr
Yeni Yiğido

ahmetdmr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetdmr isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Galibiyet hayırlı olsun.

Yorumlardan gördüğüm o ki bazı eksiklikler var tribünlerde. Yine sürtüşmeler olmuş kendi aramızda... Bunlar yanlış şeyler. Bir de YENİÇERİLER'in sazı ellerine almaları lazım... Gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla en etkilli gruplar... Ne yapılırsa Yeniçeriler tarafından yapılır. Onlara güveniyoruz...
Haydi Yeniçeriler, uyuyan taraftarları uyandırın...

Ya bu arada ben Beşiktaş'lı felan değilim ama dün İnönü'de Beşiktaş taraftarının destğini ve tezahüratını umarım herkes görmüştür... Gerçekten çok iyiydiler... Darısı 4 Eylül tribünlerinin başına...

Saygılarımla,
Ahmet Demir
İnönü Üniversiteli Yiğido
ahmetdmr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.01.2005, 19:59   #12
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bizde maçtaydık,taraftar olarak ÇILGINLAR da iyiydi YENİÇERİLERDE.Haklarını yemeyelim.Ben ist.da çok maça gittim.istanbul taraftarı farklıdır.profesyoneldir,maddi güçleri daha iyidir kulüpler arkalarındadır ve daha organizelerdir.ist.buldakiler ne demek istediğimi daha iyi anlarlar.SİVAS taraftarını kiminle kıyaslayacağımızı bilmemiz lazım.bence gerçekçi olmak gerekirse,taraftar nedir,seyirci nedir bilinci henüz yeni yeni oturmaya başlamış durumda.telekom maçında ki taraftar olarak bizlerin en büyük eksikliği seyircileri organize edemeyişimiz.bunlar zamanla giderilir,tahmin ediyorum.örneğin ÇILGINLAR ın amigosu gayet iyiydi,YENİÇERİ grubuyla iletişim de vaRdı sloganlar atılırken.taraftarın vede seyircinin aslında işini iyi,hırslı ve profesyonelce yapan bir kaç FİŞEK AMİGO ya ihtiyacı var. :!: :!: :!:
herkese saygılar.

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2005, 22:09   #13
3YILDIZ
Acemi Yiğido

3YILDIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 3YILDIZ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kesinlikle katilmiyorum ahmet gardas
telekom macindaki atmosfer ve söylenen tezahüratlar suana kadar naklen maclarda gördügüm en iyi destekdi !

abartmiyorum cok dikkatli takip ediyorum ve naklen verilen maclarda suana dek en iyi destekdi!

gidenlerin ve bagiranlarin hakkini yemeyelim, gercekten iyi destek verdiler

ve unutmaki 5bin bile yoktu seyrici sayisi !

bence sivasdaki oynanan maclarda biraz etkisiz kaliyoruz isin gercegi bu !
3YILDIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2005, 02:19   #14
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hiç bir şey birden olmaz,herşey zamanla oluşacaktır bizim seyircimizde zamanla süper lige adapte olacaktır...
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2005, 09:48   #15
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ahmetdmr Nickli Üyeden Alıntı
Galibiyet hayırlı olsun.

Yorumlardan gördüğüm o ki bazı eksiklikler var tribünlerde. Yine sürtüşmeler olmuş kendi aramızda... Bunlar yanlış şeyler. Bir de YENİÇERİLER'in sazı ellerine almaları lazım... Gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla en etkilli gruplar... Ne yapılırsa Yeniçeriler tarafından yapılır. Onlara güveniyoruz...
Haydi Yeniçeriler, uyuyan taraftarları uyandırın...

Ya bu arada ben Beşiktaş'lı felan değilim ama dün İnönü'de Beşiktaş taraftarının destğini ve tezahüratını umarım herkes görmüştür... Gerçekten çok iyiydiler... Darısı 4 Eylül tribünlerinin başına...

Saygılarımla,
Ahmet Demir
İnönü Üniversiteli Yiğido
[size=4]Abicim biz yıllardır tribünde bazı şeylerin değişmesi için çaba gösteriyoruz hatta bu uğurda çok kavgada ettik.Hatta komiğinize gidecek; birkaç yöneticiyle sivas maçında stadın önünde çekirdek satılmaması için görüşmemiz bile olmuştu.Ama nafile abicim. Saz zaten elimizde ama sivasın insanı bu konuda biraz denizlispor taraftarına benziyor.Tribünde şu felsefe çok hakim;" Ben paramı verip biletimi alıyorum ya daha neden bağırayım".Ama bu felsefe çok yanlış bunu düzelmeside herhalde zor gözüküyor...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2005, 19:07   #16
mericcas
Acemi Yiğido

mericcas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mericcas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşın dedikleri doğru. Sivasdada bi çok maçta bunu yaşadık. Çekirdek meselesiyle anlatılmak istenen budur. Bunun sebebi Sivas'lının takımına sahip çıkmaması asla değildir. Bu sadece tribün kültüründen uzak insanlar olmasından kaynaklanıyor. Ama umdum odur ki bu yavaş yavaş değişmektedir. Daha önce hiçbir arakdaş bahsettimi hatırlamıyorum ama 4 Eylüldeki en son maçta Olgunlar 58'i grubu bu bilinçlenmenin en güzel örneklerinden biridir. Birgün gelecek ne biz bu stada sığacağız nede sesimiz.
HERŞEY SENİN İÇİN ÜÇ YILDIZINA ÜÇ HİLAL OLSUN YÜREKLERİMİZ.
Konu Kapatılmıştır