yahu ben okadar korkunç adammıyımki gittin yanımdan
üstüne yanına gittiğin adamlarında kanına girdin(uyuttun hepsini)
ya hakan abi osmanın elinden bişey içmiş olmayasınız.
Bende anlamadım bu işi ne içtiğimide hatırlamıyomkihem bu senin yanından neden kalktıda benim yanıma geldi uyuyan tüm arkadşların yanına uğradı bu günay ondan sonra herkes uyudu
Yahu ne diyonuz.
Yoksa karşımızda coşkun vakası olmaya
Öyle bi durum seziyorsanız hemen olaya el atalım.
__________________ .............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
yahu yapmayın etmeyin eylemeyin silin şu yazdıklarınızı yahu devletten tanık koruma programına alması için dilekçe yazıcam kimlik yaşadığım yeri yüzümü filan değiştirip estetik yaptırcam tüycem buralardan cihanı aleme malzeme olduk ama banada sizede ders olsun bırakın uyumayı gözünüzü kırpmayın varya ana haber bültenlerine areneya 32.güne söz fato doya ne varsa yayıcam yayınlıycam
yahu yapmayın etmeyin eylemeyin silin şu yazdıklarınızı yahu devletten tanık koruma programına alması için dilekçe yazıcam kimlik yaşadığım yeri yüzümü filan değiştirip estetik yaptırcam tüycem buralardan cihanı aleme malzeme olduk ama banada sizede ders olsun bırakın uyumayı gözünüzü kırpmayın varya ana haber bültenlerine areneya 32.güne söz fato doya ne varsa yayıcam yayınlıycam
baştan anlaşma saglasaydık bunlar başuna gelmiycekri senden fazla bir şey istemedim bir ev bir araba vermedin degermiydi şimdi
baştan anlaşma saglasaydık bunlar başuna gelmiycekri senden fazla bir şey istemedim bir ev bir araba vermedin degermiydi şimdi
adem yolumuz uzun daha çok gideriz deplasmana ama uyanık ol savaş baltalarını çıkardım ona göre beni yılın olayı seçen arkadaşlar dikkat edin yolda yürürken saksı filan düşmesin üstünüze.