Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!
Alt 25.12.2007, 10:34   #1
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido
 
GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 02.12.2007
Yaş: 33
Mesajlar: 3.045
Thanks: 7.076
1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!





Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sivasspor'un başarısının tesadüf olmadığını gösterdiklerini belirterek, Fatih Akyel ve bir Hırvat futbolcu ile prensipte anlaştıklarını, ligin ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi. Mehmet Yıldız'ın transferine sıcak baktıklarını da belirten Odyakmaz, futbolcunun satılması durumunda 'B Planları'nın olduğunu kaydetti.


Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen Sivaspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile yönetim kurulu üyeleri, önemli açıklamalarda bulundu.


Toplantıda ilk olarak ligin ilk yarısında alınan başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Odyakmaz, Sivasspor'un kuruluşunun 40. yıldönümünde, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak bitirdiklerini belirterek, "Yönetim kurulu olarak bu yıl üst sıralara oynayacak bir Sivasspor bekliyorduk. Futbolcu arkadaşlarımız bütün olumsuzluklara rağmen göstermiş oldukları üstün gayretle 17 maçlık maratonu, çok önemli bütçelere sahip olan takımların da üzerinde, lider olarak bitirdiklerinden dolayı hepimiz gerçekten çok mutluyuz" dedi.


"SİVASSPOR'A MADDİ GELİR İÇİN İCRA KURULU OLUŞTURDUK"
Basın toplantısı öncesinde Vali Veysel Dalmaz'ın da katılımıyla yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını ve bu toplantıda en çok Sivasspor'a maddi destek konusunda yapılacak kampanya ve çalışmaların üzerinde durulduğunu ifade eden Odyakmaz, İcra Kurulu oluşturulduğunu belirterek, "Oluşturduğumuz icra kurulunun en kısa sürede organize edeceği yardım kampanyasıyla takımımızın yaşanan sakatlıklardan sonra ihtiyacı olan transferleri gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan bütçeyi organize edeceğiz. Bu kampanyaya bütün Sivaslıların katılımlarını bekliyoruz. Sizlerin de desteğiyle çok önemli, başarılı bir kampanya olmasını ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.


"ROBERTO CARLOS'UN KARİYERİNDEKİ 3. KAFA GOLÜNÜ YEMEK BİZE NASİP OLDU"
Ligin ilk yarısına ise talihsiz bir Trabzonspor deplasmanı ile başladıklarını hatırlatan Başkan Odyakmaz, başarının ışığını Fenerbahçe karşılaşmasında gördüklerini kaydederek, "Fenerbahçe karşılaşmasında direkten dönen toplarımız ve oynamış olduğumuz güzel futbol sanki bu günlerin habercisiydi. O gün Roberto Carlos'un kariyerindeki 3. kafa golünü yemek bize nasip oldu, ama bütün spor kamuoyunun takdirleri ve alkışlar Sivasspor'undu. Başarımızın tesadüf olmadığının ilk kıvılcımlarıydı. Zaten son 10 yıldır 3. ligden gelen bir yükseliş trendi yaşıyorduk. Bundan önceki başkanımızın gayretleriyle yükseliş trendi başlamıştı. Son 7 yıldır benim de içinde bulunduğum Sivasspor Yönetim Kurulu ile başarı tavan yaptı. Emeği geçen herkesi kutluyor ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.


"FATİH AKYEL İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK"
Transfer konusunda çalışmaların devam ettiğini açıklayan Odyakmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un vereceği listeyle çalışmaların neticeleneceğini söyledi. Şu an için 2 futbolcu ile prensipte anlaştıklarını belirten Odyakmaz, Kasımpaşaspor'dan Fatih Akyel'i renklerine bağladıklarını söyleyerek, "İlk transferimizde prensipte anlaştığımız ancak resmiyete dökmediğimiz Fatih Akyel'i renklerimize bağlayarak, eksikliğimizi giderceğiz. Şu anda da geçmiş kariyerinden yola çıkarak Sivasspor'a faydalı olabilecek en önemli futbolcunun Fatih Akyel olduğu ve hocamızın da isteğiyle bu transferi prensipte bitirmiş durumdayız. Ofansif orta sahada bize katkıları bulunacak daha önce ismini açıklamadığım ve şimdi de açıklamayacağım Hırvat futbolcu devre arasında kampımıza katılacak. Bu futbolcu için devre sonunda anlaşmıştık. Ancak kampımıza katılacak" şeklinde konuştu.


Bir basın mensubunun Sivasspor'un başarısının sırrının ne olduğu sorusuna, Odyakmaz, şöyle cevap verdi: "Sivaspor'u borçlandırmadan, geleceğini ipotek altına almadan elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, yapacağımız transferlerle, istikrarlı bir yönetimle başarılı olmayı arzu etmiştik. Şuan ligde başarılı olduğumuza inanıyorum, istikranın bunda çok önemli payı var."


"MEHMET YILDIZ'I TRANSFER EDERSEK, B PLANINI DEVREYE SOKACAĞIZ"
Mehmet Yıldız'ın transferi konusunda sorulan soruya, futbolcunun değerinin verilmesi durumunda satışına izin vereceklerini yanıtını veren Sivasspor Başkanı Odyakmaz, bu durumda da B planlarının olduğunu belirterek, "Eğer eksikliklerimizi giderebileceğimiz transferleri yapacak konumda olursak Mehmet Yıldız gibi bir silahı tabii ki rakiplerimize kaptırmak istemeyiz. Sonuna kadar onunla devam etmek isteriz. Eğer satılacaksa bu sezonun sonunda da satılabilir. Ama gerçekçi olmak lazım, takımımızın omurgası sakatlandı. Çok önemli eksikliklerimiz var ve bunların yerini dolduracak kalitede transferlere ihtiyacımız var. O yüzden bu transferleri gerçekleştirebilmek için sıcak paraya ihtiyacımız var. Şu anda da en çok para eden futbolcumuz Mehmet Yıldız. Eğer istediğimiz noktaya gelirse Mehmet Yıldız'ı verebiliriz. Bu futbolcuyu kaybetmemiz ve başka takıma göndermemiz halinde hocamızın uygulayacağı B planı da hazır. Eğer Mehmet Yıldız'ı kaybedecek olursak onun yerini doldurmaya gayret edecek ve başarılı olacak transferler yaparız" dedi.


Mehmet Yıldız için bugüne kadar 3 takımdan resmi teklif geldiğini de sözlerine ekleyen Odyakmaz, ilk teklifin lig başlangıcında Trabzonspor'dan geldiğini ve Mehmet Yıldız'ın bunu istemeyerek, anlaşmanın olmadığını belirtti. Odyakmaz, ligin 12. haftasında da Galatasaray'dan Adnan Polat'ın kendileri ile görüştüğünü ifade ederek, "Mehmet Yıldız için Trabzon ile ligin başında ve transferin son günlerinde bir görüşme oldu. Ondan sonra transfer sezonunun bitmesiyle birlikte o konu kapandı. Bu arada Galatasaray'ın bir talebi oldu. O konuyu ilk yarının bitimine bıraktık. Şimdi görüşmelere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bununla birlikte Kayserispor'un da 'Eğer Mehmet Yıldız'ı vermek isterseniz bizimle de bir görüşün' talepleri oldu. Onlarla da bir görüşme yapabiliriz" diye konuştu.


Bu arada Sivassporlu teknik yönetim ve futbolcular, Gençlerbirliği maçından sonra tatile çıktı. 9 Ocak'ta Antalya'da toplanacak futbolcular, burada kampa girecekler.

__________________
Biz'e Her Yer Sivas
GLoBe-Y-Gençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!
Alt 25.12.2007, 10:44   #2
cenk5821
Usta Yiğido
 
cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.06.2007
Yaş: 34
Mesajlar: 1.650
Thanks: 946
292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!

olmaz kayserispor asla olmaz oraya gidicegine bizde kalsin daha iyi buyuk kuluplere gitmeli yoksa bizde kalsn
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!
Alt 25.12.2007, 10:47   #3
SenSetik
Usta Yiğido
 
SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 45
Mesajlar: 3.298
Thanks: 1.918
1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1031 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!

parayı veren düdüğü çalar.............
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!
Alt 25.12.2007, 10:48   #4
yigidolar06
Usta Yiğido
 
yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 65
Mesajlar: 2.836
Thanks: 13.312
1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!

KAYSERİ BİZE MEHMET TOPUZU KİRALIK VERSİN DOSLUKLAR PEKİŞŞİN HAYDİ KAYSERİ AT BÖYLE BİR ADIM
__________________
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!
Alt 25.12.2007, 10:58   #5
sarı şeytan 38
Acemi Yiğido
 
sarı şeytan 38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.05.2007
Yaş: 36
Mesajlar: 132
Thanks: 5
20 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 sarı şeytan 38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KAYSERİ BİZE MEHMET TOPUZU KİRALIK VERSİN DOSLUKLAR PEKİŞŞİN HAYDİ KAYSERİ AT BÖYLE BİR ADIM
forvet Erdal Güneşi verelim hatta isterseniz bide stoper avendano yu verelim takas olarak.topuzu kimseye satmayacagız
ama bizim için mehmet yıldız yanlış transfer olur alınmasını istemem.çünkü bizim sıkıntımız gol atmak degil. gol yemek
__________________
Simsiyah hayatımın masmavi umudusun Erciyesim
sarı şeytan 38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!
Alt 25.12.2007, 11:03   #6
yerliturkuaz
Usta Yiğido
 
yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 29.08.2005
Mesajlar: 5.394
Thanks: 3.308
1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1231 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Mehmet Yıldız'ın peşindeki 3 takım!

BEN KATILMIYORUM EĞER MEHMET YILDIZ GİDERSE BU TAKIM KOLAY KOLAY TOPARLANAMAZ ZATEN YETERİNCE EKSİĞİMİZ VAR BİDE MEHMET YILDIZIN GİTMESİNE KATILMIYORUM YA TAKIMI GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA TEK BAŞINA SIRTLADI DAHA NE YAPSIN BU ADAM PARA UĞRUNA BU ADAMI SATMAMALIYIZ...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git