Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Alt 28.12.2007, 18:45   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Sitemizin Yöneticilerinden CÜSSKB-Aynur’a Sivas Valiliği tarafından Üniversite ve Sivasspor.com aracılığı ile yardım toplama görevi verilmiştir. Sivas Valisi Veysel Dalmaz ''Şimdi Anadolu'nun Yükselen Yıldızı Yiğidolara Destek Zamanı'' sloganıyla yola çıktıklarını ifade etti.

Süper Ligdeki 3. yılında mütavazi bütçesine ve bir çok zorluğa rağmen ilk devreyi 1. Sırada bitiren Sivasspor için Sivas Valisi Veysel Dalmaz öncülüğünde Dev Yardım Kampanyası başlatılmıştır.Sivas Valisi Veysel Dalmaz Sivil Toplum Örgütleri ve Sivas’ta ki Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ile yaptığı toplantı sonunda Sivasspor’a yardım kampanyası için komiteler kurulmasına karar verildi.
Valilik, Sivas Belediyesi ve Sivasspor Kulübü tarafından organize edilen kampanya çerçevesinde, yapılan toplantıda kampanyanın ana çerçevesinin belirlendiğini söyledi. 1967 yılında kurulan Sivasspor'un 2004-2005 sezonunda 38 yıl sonra süper lige çıkma başarısı gösterdiğini anımsatan Dalmaz, Sivasspor'un ligde henüz 3. sezonunu yaşamasına rağmen ilk yarıyı bir rekora imza atarak lider olarak tamamlamasının herkesi gururlandırdığını belirtti. Vali Dalmaz, tüm imkansızlıklara rağmen lig liderliğini yakalayan Sivasspor'un bu başarısının devamı ve 2007-2008 sezonu ikinci yarısında şampiyonluk yarışı içerisinde olabilmesi için manevi desteğin yanı sıra ciddi biçimde de maddi desteğe ihtiyacı bulunduğunu ifade etti.

Kampanyanın yürütülmesi ve başarılı bir sonuç alınabilmesi için düzenleme kuruluna bağlı olarak çalışmak üzere 4 adet çalışma komitesi kurduklarını da belirten Dalmaz, bu komitelerin Sivas Valisi olarak kendisine, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan oluşan düzenleme kuruluna sorumlu olarak çalışacağını bildirdi.

Sitemizin Yöneticlerinden CÜSSKB-Aynur’a Sivas Valiliği tarafından Üniversite ve Sivasspor.com araclığı ile yardım toplama görevi verilmiştir. Sitemiz aracılığı ile yardım etmek isteyenler CÜSSKB-Aynur’la özel mesaj yoluyla irtibata geçebilirler. Yardımlar makbuz karşılığı toplanacaktır. Yardım edenlerin aksi bir isteği olmadıkça www.sivasspor.com dan ve TV kanalarından isimleri açıklanacaktır. Oluşturulan komiteler Kampanyaya katılanlara makbuzlarını elden teslim edecek ve Sivas dışından katılanlara posta yoluyla yada istekleri doğrultusunda Sivas’ta ki yakınlarına makbuzları teslim edeceklerdir.

Kampanyaya katılmak için

TC ZIRAAT BANKASI: 44062351-5001 YTL
TC ZIRAAT BANKASI: 44062351-5002 EURO
TC ZIRAAT BANKASI: 44062351-5004 USD
VAKIFBANK: 2035587 YTL
VAKIFBANK: 028-4035589 EURO
VAKIFBANK: 028-4035588 USD
İŞ BANKASI: 2260372 YTL
İŞ BANKASI:3464026 EURO
İŞ BANKASI:3464031 USD

''Şimdi Anadolu'nun Yükselen Yıldızı Yiğidolara Destek Zamanı''

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
-->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !
Alt 28.12.2007, 18:52   #2
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !

Hadi bakalım Yiğidolar Pamuk eller cebe.
Alt 28.12.2007, 19:19   #3
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !

pamuk eller cebe ..herkes bi şekilde az veya çok yardımda bulunsa yeter.
Alt 28.12.2007, 20:02   #4
Ertugrul
Gast

Standart -->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !

Valiliğimiz öncülüğünde kapsamlı bir kampanyanın yapılıyor olması
çok sevindirici,hemşerilerimizin bu kadar tv programı,gazete
yayını ve sitemizde ki haberlerin ardından yardımlarını eksik
etmeyeceğine inanıyorum. Aynur abla ve CÜSSKB üyeleri yardım
kampanyasında etkili çalışmalar yapacaklardır. Üniversite
bünyesinde ve sitemiz aracalığı ile daha çok yardım toplayacağız.
--->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !
Alt 28.12.2007, 20:24   #5
35fulya58
Tecrübeli Yiğido

35fulya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

385 Mesajına 1.434 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 35fulya58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Aynur abla ben İzmir'de yaşıyorum, Destek kampanyasına nasıl katılacağım. Banka hesap numaralarınamı yoksa size gönderilecek. Ben okul harçlıklarımdan biriktirdiğim paradan göndereceğim. Lütfen bana açıklama yaparmısınız.

(İzmir'den Fulya Ezgi KINIK)
35fulya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !
Alt 28.12.2007, 21:01   #6
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1034 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !

Alıntı:
35fulya58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynur abla ben İzmir'de yaşıyorum, Destek kampanyasına nasıl katılacağım. Banka hesap numaralarınamı yoksa size gönderilecek. Ben okul harçlıklarımdan biriktirdiğim paradan göndereceğim. Lütfen bana açıklama yaparmısınız.

(İzmir'den Fulya Ezgi KINIK)
Fulya, Bana gönderirseniz Makbuzunuzu postayla veya Sivas da bırakmamızı istediğiniz bir yakınınıza verebiliriz. Direkt Vilayetin açmış olduğu Banka hesap numaralarına da yatırabilirsiniz.
Teşekkürler Fulya, desteğin çok anlamlı
Alt 28.12.2007, 21:12   #7
35fulya58
Tecrübeli Yiğido

35fulya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

385 Mesajına 1.434 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 35fulya58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fulya, Bana gönderirseniz Makbuzunuzu postayla veya Sivas da bırakmamızı istediğiniz bir yakınınıza verebiliriz. Direkt Vilayetin açmış olduğu Banka hesap numaralarına da yatırabilirsiniz.
Teşekkürler Fulya, desteğin çok anlamlı
Size nasıl gönderebilirim ? Hesap numaranızamı yoksa size mi? Birde bankaya yatırınca sitede isim yayınlayacakmısınız? Ben ayrıca sizi takdir ediyorum. İnşallah bende sizin gibi İzmir'de Sivas'lı bayanların temsilcisi olacağım.
35fulya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !
Alt 28.12.2007, 21:13   #8
xdjagax
Yeni Yiğido

xdjagax - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 xdjagax FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADAŞLR BİZ BU TRFTRLA VE BU TAKIMLA DAHA ÇOK İŞ YAPARIZ BU İLK OLMASIN HERKES CEBİNDEKİ PARANIN %1 İNİ VERSİN LÜTFEN KONUŞMAKLA OLMUYO
xdjagax isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM
Alt 28.12.2007, 21:22   #9
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1034 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: -->: --->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM

Alıntı:
35fulya58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Size nasıl gönderebilirim ? Hesap numaranızamı yoksa size mi? Birde bankaya yatırınca sitede isim yayınlayacakmısınız? Ben ayrıca sizi takdir ediyorum. İnşallah bende sizin gibi İzmir'de Sivas'lı bayanların temsilcisi olacağım.
Fulya, Aynur Küçükibiş adına Vakıfbank Kampüs/Sivas şb.sine yada Aynur Küçükibiş CÜ. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kampüs/Sivas adresine posta yoluyla havale yapabilirsin.
Havalesi ulaşanları siteden ve televizyondan duyuracağız.

İzmir de Sivas lı bayanların temsilcisi olma isteğinde çok güzel inşallah canım,
Alt 28.12.2007, 21:41   #10
hamdicellek
Yeni Yiğido

hamdicellek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 hamdicellek Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sayın valimize ve emegi geçen herkese yürekten teşekkür eder başarılarımızın devamını dilerim bende sivassporumuza destekte bulunacagım bu kampanyayı başlatmak sivas sporun şampiyonlukta en güçlü aday oldugunu bütün herkese anlatmış oldunuz tekrar teşekkür ederim ayrıca aynur hanım efendinin sivasspora verdigi kişisel desteginden dolayıda kutlarım haydi şampiyonluga
hamdicellek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla