Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: SABAHI PROTESTO
Alt 01.01.2008, 15:22   #61
kandal
Yeni Yiğido

kandal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kandal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: SABAHI PROTESTO

YA KİM BU NUH DERSENİZ BEN ANLATAYIM ADAM SU KATILMAMIŞ KOMİNİST EGER TERSİNİ SÖYLEYECEK VARSA BURDAYIM ADAM Bİ ARA ARJANTİNE KAFAYI TAKMIŞTI AÇIK RADYODA PROGRAM YAPIYOR KENDİ AGZINDAN (Açik Radyo farkli, çünkü her seyi konusmak çok önemli. Konusabilmek daha dogrusu. Böyle bir özgürlük alani saglamis olmasi çok önemli. Farkli bir yerden bakabilme becerisi olmasi çok iyi. Bu günkü programda Ermeniler, Rumlar ve Musevilerden yani azinliklardan ve yemeklerden bahsettik. Milliyetçiligi yerden yere vurabiliyorsunuz ADAM Suçlular ve katiller açığa çıkartılsın MUSA ANTERİN ÖLDÜRÜLMESİ İÇİN İMZA VERENLERDEN ADAM ARJANTİNE GİDİP GÜNEY AMARİKA SOLA DÖNÜŞÜNDEN BAHSEDİP DURAN AYRILIKÇI DİNSEL İNANCI OLMAYAN ZATIN SİVAS HAKKINDA NE DEMESİNİ BEKLİYORSUNUZ YİNE YUMUŞAK İFADE KULLANMIŞ DUA EDİN ELİNE SİLAH ALIP GELMİYOR SİVASTA ADAM KOYMAZ O KADAR FANATİK VE DÜŞMANDIR MANAVİYATA MİLLİYETCİLİĞE VATAN PERVERLİGE...
kandal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 15:23   #62
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1017 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Ben Sivaslıyım ve her zaman bununla gururduydum hiçbir zaman sivaslıyım derken utanmadım.. Neden balilinin Sivası çok sevdiğinden.. neden sivas köftesinden, kangal köpeklerinden, aşık veyselden, pir sultan abdaldan bahsetmiyorsanda evirip çevirip madımak oteli.. yani nedir bu evet orada yanan 37 aydın için bende çok üzülüyorum bunu yapanları lanetliyorum.. ama bu ayıbı neden durmadan yüzümüze vuruyorsunuz neden AYRIŞTIRICI oluyorsunuz neden hepimiz kardeşiz demiyorsunuz.. ben Alevi kardeşlerimizin yoğun olduğu bir mahallede yaşıyorum ve hepside kardeşlerim onların kapısı bana benim kapımda onlara emanettir..

Sivas halkı artık ayrışmayacak sağzı, solcu - alevi, sünni diye bunu artık hiç kimse başaramayacak biz bunu bir sefer yedik bir daha yemeyeceğiz...

ve son olarakta sivas'taki güzelliklerden bahsetmenizi isterdim Sivasspora 3 dinde dua ediliyor keşke bunu görebilseydin.. keşke kangalların rusyaya, afrikaya ithal edildiğini görebilseydin keşke doktor balıkları görebilseydin keşke keşke

son olarak bu yazınızdan dolayı sizi kınıyorum.. ve sizi artık bundan sonra provakatör olarak biliyorum

Sivaslıyım diyen herkez gereken tepkisini gerektiği şekilde versin.. Lütfen
Alt 01.01.2008, 15:40   #63
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1017 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

ben kendi çapımda 2. tepkimi verdim sıra sizde yiğidolar

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz Sivas'ta 1-2 gün kalarak içinizde ki kini öfkeyi yurttaşlarımıza alevi ve sünni yurttaşlarımıza nifak tohumları ekerek ne yapmaya çalıyorsunuzz neden 15 yıl önce yaşanmış bir olayı hala gümdem de tutuyorsunuz ve bir şehri bu kadarda karalamaya ne hakkınız var söylermisiniz.. Evet bende Sivas'ta yaşıyorum 37 aydının ölmesini şiddetle kınıyorum ama burada bir şehir 15 yıdır bu ayıbı üzerinden atamaya çalışırken siz neden bir provakatör edasıyla bir toplumu karalıyorsunuz bumudur araştırmacı gazetecilik ha eğer buysa yazıklar olsun provakatör köklü yazıklar olsun... bir şehri bir toplumu bu kadar kışkırtmaya bu kadar ayrıştırmaya hiç ama hiç hakkınız yok... ama sivaslı bunu yemez bir daha bu hatayı yapmaz hepimiz kardeşiz sizin gibi porvakatörlerde kalleş..

Sabah gazetesini kınıyorum böylesi prpvakatörlere iş verdiği için :(

okur@sabah.com.tr
Alt 01.01.2008, 15:58   #64
alem_halil
Yiğido

alem_halil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 alem_halil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

işte böle adamlar oldukça bizim o madımak oalyı kapanamz arkdaşlar adam ablalarımızın kapanmasını yazmışya onda ne varsa yada futbolla ne alakası varsa aslında böle adamları ...
Renklerine kurbanım,
Bayrağına hayranım,
Canım Sivasspor'um...
alem_halil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SABAHI PROTESTO
Alt 01.01.2008, 16:14   #65
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: SABAHI PROTESTO

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar her sivaslı bu konuya duyarlı olmalı işte şampiyonluk yolunda sabah gazatesinin sözde yazarlarından nuh denen herifle birlikte ilk tehtid böylece gelmiş oldu çok uyanık olmalıyızbülent hoca biz şampiyon olmayız derken işte bu ayak oyunlarını bildiği için öyle konuşmuştur ben şahsen protestomu yaptım içimden geldiği gibi yazdım hatta ne yadığımıda sizinle paylaşmak istedim

------------------------------------------------------------------------
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde sözde yazarlarınızdan nuh köklü sivası kariştırmak için tam bit pkk propoğandası yapıyor sivası bir birine düşürüyor yazmış olduğu sözde makalesinde alevi sunni meselesinden başka bir konu işlemeyen bu yazarınızı şiddetle kınıyor ve bundan sonra asla ve asla sabah gazatesi almayacağıma yüce allahın huzurunda yemin ederim bu günden sonra bizlerde 35 bin üyesi bulunan sivasspor.com'da sizin gazatenizi protesto etmeye başladık bize bir özür borcunuzvar ya bir düzeltme yazısıyla bu yanlıştan dönersiniz yada sivasta trajınız tahmin edemeyeceğiniz kadar düşer
mehmet abi yazın çok güzel olmuş ama ben senin gibi sakin olamadım yazılarımda onlar anlamıştır artık
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 16:17   #66
nedım123
Acemi Yiğido

nedım123 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 nedım123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar eğer sivası seviyosanız sabah gazetesi almayın allah belalarını versin
nedım123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 16:24   #67
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Bende sakin olamadım verdim veriştirdim...özür dilese ne değişir...bence sorun onda değil o yazıyı okumadan yayına veren editörde :(
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SABAHI PROTESTO
Alt 01.01.2008, 16:33   #68
kempes
Yiğido

kempes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 kempes Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SABAHI PROTESTO

devletin trilyonlarına konanları çok iyi biliyoruz
kempes isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2008, 16:45   #69
kozalak
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kozalak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=D7jQJ...eature=related

bu videoyu yapan sivaslı olamaz
eger aramızdan biri ise lutfen kaldırsın şunu
sivasın adamını rezil ediyorlar.
kozalak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
GAZETECİ SIFATINDAKİ ADAMA BAK
Alt 01.01.2008, 16:58   #70
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart GAZETECİ SIFATINDAKİ ADAMA BAK

gazeteci sıfatı taşıyarak sen benim memleketimi yalan yanlış yazamazsın kardeşim.eğer kendini gazeteci olarak tanımlıyorsan gider sivassporla pozitif veya negatif yazarsın seni ne alaka eder 13 yıl önceki olaylar sokakda geçen çarşaflı veya başörtülü bayanlar vayneymiş sivasda saz çalınmıyormuş.hepsini keseceksin. eğer okursa bu alttakilere dikkat etsin!!!!!!!

1.cumhuriyetin temelin atıldığı şehir
2.sivasporu herkes destekliyor ve arkasındadır
3.13yıl önceki madımak oteli yanmış ve tekrar kaosa sürükleyemezsinn
4.sivasda her zaman sazda çalınır,davul zurnada çalınır,horonda oynanır.
5.sivasda meydanda gördüğün çarşaflı veya başörtülü serbest olarak gider gelir seni alaka etmez.
6.biz kimsenin lafına görede haraket etmeyiz.sivasspor maçı olduğunda,da küfür bulamazsın onuda kendin çıkarma
7.sivasda yaşayan halk (alevi,sünni,çerkez vb) demeden devamlı kardeştir.
8.sen gidipte gazeteci sıfatı adı altında yalan yanlış yazamazsın.bu sivas halkından bu sivasspor taraftarından mutlaka özürdileme mecburiyetidesin.yazık ki türkiyenin ulusal gazetesi seni yazar diye almış sen yazar değilsin.