--->: SABAHI PROTESTO
Ben Sivaslıyım ve her zaman bununla gururduydum hiçbir zaman sivaslıyım derken utanmadım.. Neden balilinin Sivası çok sevdiğinden.. neden sivas köftesinden, kangal köpeklerinden, aşık veyselden, pir sultan abdaldan bahsetmiyorsanda evirip çevirip madımak oteli.. yani nedir bu evet orada yanan 37 aydın için bende çok üzülüyorum bunu yapanları lanetliyorum.. ama bu ayıbı neden durmadan yüzümüze vuruyorsunuz neden AYRIŞTIRICI oluyorsunuz neden hepimiz kardeşiz demiyorsunuz.. ben Alevi kardeşlerimizin yoğun olduğu bir mahallede yaşıyorum ve hepside kardeşlerim onların kapısı bana benim kapımda onlara emanettir..
Sivas halkı artık ayrışmayacak sağzı, solcu - alevi, sünni diye bunu artık hiç kimse başaramayacak biz bunu bir sefer yedik bir daha yemeyeceğiz...
ve son olarakta sivas'taki güzelliklerden bahsetmenizi isterdim Sivasspora 3 dinde dua ediliyor keşke bunu görebilseydin.. keşke kangalların rusyaya, afrikaya ithal edildiğini görebilseydin keşke doktor balıkları görebilseydin keşke keşke
son olarak bu yazınızdan dolayı sizi kınıyorum.. ve sizi artık bundan sonra provakatör olarak biliyorum
Sivaslıyım diyen herkez gereken tepkisini gerektiği şekilde versin.. Lütfen