Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
Alt 02.01.2008, 12:33   #31
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence Herkezi kendi haline bırakın ...gelecek nesil yani 10 yaş altı olan futbolla tanışanlara sivasspor aşısı yapılırsa daha etkili olunur.

Sen istanbuldakı maclardan sorumlu olursun burdakı maclardan deıl hele hele burdakı gruplara hıc bısı demeye hakkın yok ...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2008, 12:36   #32
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ah gardaş keşke herkes uysa bunlara aslında yasakla değil içtenlikle istemeleri lazım
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
Alt 02.01.2008, 12:36   #33
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1188 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ

güzel konu kötü üslup...........
Alt 02.01.2008, 13:03   #34
çirkinkral
Acemi Yiğido

çirkinkral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 çirkinkral Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivas gibi koca şehirde başka takımın taraftarlarının olması gayet doğal bir konu,şehir içinde atkısından,şapkasaından ötürü kimse kimseye hakarette bulanamaz. Stad içinde provakasyon için misafir takımı rahatsız edecek rakip takım bayrağının veya formasının sallanması önlenebilir ama şehir içinde kimsenin özgürlüğüne karışılamaz. Nasılki Sivas dışında rahatlıkla Sivasspor atkısıyla dolaşabiliniyorsa,Sivasta da Galatasaray yada başka takımın atkısıyla dolaşılabilinir.
Yine yeniliyorum sokak serserisi tavırları ne takıma,nede şehre fayda vermez. Sivasspora faydalı olmak için çok yol var. Yardım kampanyaları,Sivasspor tarihi hakkında halkı bilinçlendirme,şehirde çeşitli standtlar kurularak Sivasspora yardım toplanabilinir. Parayla bilet alıp arkadaşlarınızı maça davet edebilirsiniz. Böylece hem takıma maddi destek hemde Sivasspora taraftar kazandırmış olursunuz. Bunun gibi gerçekten faydalı işler yapılmalı yoksa şunu döveceğiz,buna hakaret edeceğiz gibi saçma sapan işler içine girerek bir yere varılmaz.

ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!
çirkinkral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2008, 13:06   #35
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1243 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
merkez_ismail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sen istanbuldakı maclardan sorumlu olursun burdakı maclardan deıl hele hele burdakı gruplara hıc bısı demeye hakkın yok ...!
Emredersin ismail
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
Alt 02.01.2008, 13:07   #36
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1243 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel konu kötü üslup...........
yapacak bişey de yok... çok haklısın...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2008, 13:16   #37
nedım123
Acemi Yiğido

nedım123 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 nedım123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaş haklı bende görüyorum yojk çarşıymış yok gfb lilermiş onları takanların ben varya ........
nedım123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2008, 17:11   #38
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas gibi koca şehirde başka takımın taraftarlarının olması gayet doğal bir konu,şehir içinde atkısından,şapkasaından ötürü kimse kimseye hakarette bulanamaz. Stad içinde provakasyon için misafir takımı rahatsız edecek rakip takım bayrağının veya formasının sallanması önlenebilir ama şehir içinde kimsenin özgürlüğüne karışılamaz. Nasılki Sivas dışında rahatlıkla Sivasspor atkısıyla dolaşabiliniyorsa,Sivasta da Galatasaray yada başka takımın atkısıyla dolaşılabilinir.
Yine yeniliyorum sokak serserisi tavırları ne takıma,nede şehre fayda vermez. Sivasspora faydalı olmak için çok yol var. Yardım kampanyaları,Sivasspor tarihi hakkında halkı bilinçlendirme,şehirde çeşitli standtlar kurularak Sivasspora yardım toplanabilinir. Parayla bilet alıp arkadaşlarınızı maça davet edebilirsiniz. Böylece hem takıma maddi destek hemde Sivasspora taraftar kazandırmış olursunuz. Bunun gibi gerçekten faydalı işler yapılmalı yoksa şunu döveceğiz,buna hakaret edeceğiz gibi saçma sapan işler içine girerek bir yere varılmaz.
Alt 02.01.2008, 19:41   #39
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Emredersin ismail
Bana kızmaya sınırlenmeye hakkın yok bız gerekenı onlemeye calısıyoruz carsıda felan ıllakı gezenler olur benımde kardeslerım gezıyor ama bunları yavas yavas kaldırmalıyız anlatmaya calıstıgım da bu yoksa fenerı seven ıllakı onla kalır veya bursalı adam sıvasta ıse oda sıvassporu desteklemez ama destek olmayanlarda kostek olmasın amacımız bu kardeslerım derken arkadaslarım yanlıs anlasılmasın onlarada gereken uyarıyı bızzat yaptım ...!
Alt 02.01.2008, 19:44   #40
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
çirkinkral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimsen tanımıyorum kusura bakma ama sen ıstedıgını yapabılırsın bende istediğimi yaparım bunada hıc kımse karısamaz yaptıgım sokak serserılıgı degıl gercek taraftarlıktır ...!Biz cekırdek alıp yemıyoruz stadlarda bız sesımızle bestelerımızı cekırdek sıgara nıyetıne goturuyoruz stadlara ve bız her zaman sıvassporumuzun gercek taraftarıyız ...!