--->: HANİ BİZİM BÜYÜKLÜĞÜMÜZ
Sivas gibi koca şehirde başka takımın taraftarlarının olması gayet doğal bir konu,şehir içinde atkısından,şapkasaından ötürü kimse kimseye hakarette bulanamaz. Stad içinde provakasyon için misafir takımı rahatsız edecek rakip takım bayrağının veya formasının sallanması önlenebilir ama şehir içinde kimsenin özgürlüğüne karışılamaz. Nasılki Sivas dışında rahatlıkla Sivasspor atkısıyla dolaşabiliniyorsa,Sivasta da Galatasaray yada başka takımın atkısıyla dolaşılabilinir.
Yine yeniliyorum sokak serserisi tavırları ne takıma,nede şehre fayda vermez. Sivasspora faydalı olmak için çok yol var. Yardım kampanyaları,Sivasspor tarihi hakkında halkı bilinçlendirme,şehirde çeşitli standtlar kurularak Sivasspora yardım toplanabilinir. Parayla bilet alıp arkadaşlarınızı maça davet edebilirsiniz. Böylece hem takıma maddi destek hemde Sivasspora taraftar kazandırmış olursunuz. Bunun gibi gerçekten faydalı işler yapılmalı yoksa şunu döveceğiz,buna hakaret edeceğiz gibi saçma sapan işler içine girerek bir yere varılmaz.