Alıntı:
Dinç Nickli Üyeden Alıntı
ben çok koyu bir trabzonsporluyum...acayip fanatiğim...ama bu fanatikliğim sadece takımımın başarılı olması içindir...bazı arkadaşların onlar centilmelikten ne anlar gibi aşalayıcı kelimeler kullanmasını anlamadım....insanları genelleme yaparay aşağılamak gerçekten çok yanlış..ama şunu söyliyim hiçkimse rol yapmasın...sırf insanbul medyasına şirin görünmek için yapmayın...içinmizden ne geliyorsa onu yapın...küfür etmek istiyorsanız onu da edin..ben sivasporu da çok seviyorum...hatta bir tane musa aydın formam bile var...
|
ben ünide trabzonlu ev arkadaşlarımdan biliyorumki Trabzon insanı çok neşeli, canayakın, vatansever insanlardır. sevdiğini ölümüne sever. Herkesin şehrinin takımı kendisine biriciktir, bitanedir. Trabzon insanı Trabzonspor söz konusu ise stadı yakar belkide. ama hepimiz biraz öyle değilmiyiz? aynı şeyleri biz üçüncü ligdeyken yapmadıkmı, tokatta olan olaylar yüzünden (seneyi tam hatırlamıyorum tokat-çorum maçıydı ve tokatın yenmesi gerekiyordu şampiyon olmamız için.yaklaşık 15 yıl oldu ve bende o maç için tokata gitmiştim)sahamız 6 maç kapatılmadımı?
artık bunları unutalım. bu sağduyulu Trabzonlu kardeşime ,sivaslı hemşerilerime teşekkür ediyorum. keşke stadda da aynı şeyler olsa...
bunlar olan şeyler