Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Yiğidolar Grubu Tanıtım
Alt 10.01.2008, 17:02   #11
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Yiğidolar Grubu Tanıtım

Okurken duygulandım tüylerim diken diken oldu...

Benimde tanıdığım bir abim bahsediyordu ozamanlar Türkiyede 2 büyük grup varmış YİĞİDOLAR ve ES ES'ler... Hadi bakalım hayırlısı...
Alt 10.01.2008, 17:22   #12
mermerbey
Acemi Yiğido

mermerbey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 mermerbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Okurken duygulandım tüylerim diken diken oldu...

Benimde tanıdığım bir abim bahsediyordu ozamanlar Türkiyede 2 büyük grup varmış YİĞİDOLAR ve ES ES'ler... Hadi bakalım hayırlısı...

HAAA BENDE SONRADAN ANLADIM.GÖZ YAŞI DERKEN O GÖZ YAŞININ İLK GRUP İÇİN AKTIĞI ANLAMINDA SANIRIM.OKULU BİTİRELİ ÇOK OLDU.VALLAHA BÖYLE ANLADIM.AMA ÇİZGİMİZ AYRI ŞUAN.İNKARDA EDEMEYİZ.İNŞ. 1970 HAVA GELİR.EVDE BABAMIN ÜSTLERİ VAR.

diom işte bişeyler boş verin
mermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Yiğidolar Grubu Tanıtım
Alt 10.01.2008, 17:44   #13
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Yiğidolar Grubu Tanıtım

Sivasta yeterince guruplar var benim fikrimi sorarsanız bütün bu guruplar birleşsin isminide
YİĞİDOLAR GURUBU
Olarak değiştisinler daha iyi bütün türkiye bizi yiğidolar olarak tanırken çok ilginc bizde halen yiğidolarla ilgili bir calışmalar yoktur bence harika bir marka olacaktır yeterki biz böyle bir gurubu kurup ehli kişilerle çok güzel işler yaparız
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2008, 20:42   #14
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Akıncılar Haber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 Akıncılar Haber isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

1 YIL GEÇSİN BAKALIM DURUMLAR NEYİ GÖSTERECEK.TABAN SAĞLAM KURULURA SİZE AKARIZ.DAHA DOĞRUSU HERKEZİN AKMASI LAZIM.
AMA BAKACAZ.Bİ GELSİN O GÜNLER.
Akıncılar Haber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2008, 20:56   #15
belalı_yiğido58
Yiğido

belalı_yiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

112 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 belalı_yiğido58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sait arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor'un kurulacağı haberleri Sivas'ta kulaktan kulağa gezerken bir grup taraftar kulübe kurulmadan YİĞİDOLAR demiştir.Bu olay tarihimizde yer almaktadır.
Sonrasında Sivasspor'un kurulduğu ilan edilir.9 Mayıs 1967 resmi kuruluş olarak gazetelerde belirtilir.Belli bir zaman geçmiştir.Sivasspor'a YİĞİDOLAR diyen bir grup topluluk ortalarda yoktur.Aslında çevrelerindeki insanlar YİĞİDOLAR isminin o grup ağzından çıktığını bilmektedir.Ancak çok sessiz kalmışlardır.Bir anda çok az gözükmeye başlamışlardır çevrede.1970'li yıllar gelmiştir.Bir köşede toplanan kişiler dikkat çekmiştir.Ne bir pankartları vardır nede üstlerinde bir formaları.Zamanla diğer taraftarlar tanımıştır bu Sivasspor sevdalılarını.Takıma YİĞİDOLAR diyen bu taraftarlar bir gün gelecek bir kimlik alacaklardı kendilerine.O gün gelmişti.Bir pankart açıldı stadda.''ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN,YİĞİDOLAR,TARAFTARA BAK LA GARDAŞ'' sesleri her yerden yükseliyordu.Açılan pankartta ÜÇ YILDIZ YİĞİDOLAR GRUBU yazıyordu.Asanlar göz yaşı döküyordu.Mutluydu herkez.Ama zamanla 1980'li yıllarda bir grup kuruldu.Daha sonra 1992'li yıllarda öğrenciler bir grup kurdu.Sonrasında Dernekler gündeme geldi.Nedense herkez ben YİĞİDOYUM derken bu isimden zamanla uzaklaştı.Tamam biz YİĞİDOYUZ biz YİĞİDOLARIZ.Ama bu isimi uzun süre kullandık.Ama neden bu isimle toplanmaktan kaçındık.Herkez bir olsa sadece YİĞİDOLAR ismi ile toplansa olmazmıydı.Hesap sormak amacında değiliz.O zamanlarda ÜÇ YILDIZ YİĞİDOLAR GRUBU arasında yer alan Ahmet Emmi'den fikir aldık.Sonra biz bu oluşumu başlatalım mı dedik.Gözlerimizden öptü.Öpülen gözlerimizden yaşlar aktı.O göz yaşları bir yemindir.YİĞİDOLAR GRUBU geliyor.Müjdeler olsun.

2009 Yılında Lokalleşme veya Üyeli Bir Ortam
2009 Yılında Desteğe Başlama

1 YIL BEKLE YİĞİDO
GRUBUN 1970 KAFASI İLE GELİYOR
BİLGİLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER......
belalı_yiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2008, 22:46   #16
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

BAYA BİR EDKİ BİR RESİM AMA ÇOK GÜZEL O ZAMANDA BİEL AYAĞIMIZ VARMIŞ KEŞKE DAHA ERKEN SÜPER LİGE ÇIKSAYDIK.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Yiğidolar Grubu Tanıtım
Alt 10.01.2008, 22:50   #17
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: Yiğidolar Grubu Tanıtım

resim süper eskileri görünce insan
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2008, 22:52   #18
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sait arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor'un kurulacağı haberleri Sivas'ta kulaktan kulağa gezerken bir grup taraftar kulübe kurulmadan YİĞİDOLAR demiştir.Bu olay tarihimizde yer almaktadır.
Sonrasında Sivasspor'un kurulduğu ilan edilir.9 Mayıs 1967 resmi kuruluş olarak gazetelerde belirtilir.Belli bir zaman geçmiştir.Sivasspor'a YİĞİDOLAR diyen bir grup topluluk ortalarda yoktur.Aslında çevrelerindeki insanlar YİĞİDOLAR isminin o grup ağzından çıktığını bilmektedir.Ancak çok sessiz kalmışlardır.Bir anda çok az gözükmeye başlamışlardır çevrede.1970'li yıllar gelmiştir.Bir köşede toplanan kişiler dikkat çekmiştir.Ne bir pankartları vardır nede üstlerinde bir formaları.Zamanla diğer taraftarlar tanımıştır bu Sivasspor sevdalılarını.Takıma YİĞİDOLAR diyen bu taraftarlar bir gün gelecek bir kimlik alacaklardı kendilerine.O gün gelmişti.Bir pankart açıldı stadda.''ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN,YİĞİDOLAR,TARAFTARA BAK LA GARDAŞ'' sesleri her yerden yükseliyordu.Açılan pankartta ÜÇ YILDIZ YİĞİDOLAR GRUBU yazıyordu.Asanlar göz yaşı döküyordu.Mutluydu herkez.Ama zamanla 1980'li yıllarda bir grup kuruldu.Daha sonra 1992'li yıllarda öğrenciler bir grup kurdu.Sonrasında Dernekler gündeme geldi.Nedense herkez ben YİĞİDOYUM derken bu isimden zamanla uzaklaştı.Tamam biz YİĞİDOYUZ biz YİĞİDOLARIZ.Ama bu isimi uzun süre kullandık.Ama neden bu isimle toplanmaktan kaçındık.Herkez bir olsa sadece YİĞİDOLAR ismi ile toplansa olmazmıydı.Hesap sormak amacında değiliz.O zamanlarda ÜÇ YILDIZ YİĞİDOLAR GRUBU arasında yer alan Ahmet Emmi'den fikir aldık.Sonra biz bu oluşumu başlatalım mı dedik.Gözlerimizden öptü.Öpülen gözlerimizden yaşlar aktı.O göz yaşları bir yemindir.YİĞİDOLAR GRUBU geliyor.Müjdeler olsun.

2009 Yılında Lokalleşme veya Üyeli Bir Ortam
2009 Yılında Desteğe Başlama

1 YIL BEKLE YİĞİDO
GRUBUN 1970 KAFASI İLE GELİYOR

Tamam size katılıyorum bide şu notu sunmak istedim Atatürk daha demir yollarını kurarken Fransada'dan bir Kara Tren gelmiş ve deneme amaçlı Hatta o trene binmiş ;Neyse yolu Sivas'a düşmüş ve Halkın ilgisinden memnun kalmış ve Sivas Halkı Yiğit Olur (Yiğit olur-Yiğido)Kalmış..
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2008, 22:53   #19
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

hayırlısı diyelim ...............
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2008, 22:59   #20
Bahattin
Yiğido

Bahattin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 Bahattin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sizleri statta gormekten mutluluk duyariz hayirli ugurlu olsun
Bahattin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla