--->: Zonguldakspor
Son Elmas Haydar
Üçüncü lig dördüncü grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor. Antalya Belek’te yaptığı kamp çalışması ile ligini ikinci yarısına sıkı bir şekilde sürdürüyor
Transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli yönetim tecrübeli oyuncuları bir bir kadrosuna katmaya devam ediyor. Daha önce Rize Pazarspor’dan Ümit Ozan Kazmaz , Orduspor’dan Bülent ,Afyonkarahisarspor’dan Mehmet Akcan, Alanyaspor’dan Cemil İbiş ,Gaziosmanpaşa’dan Mustafa Öztürk, Karspor’dan Seydi Çil, Sivasspor’dan Fatih Tutar ,Adıyaman’dan Serkan Görgeç ve Bucaspor’dan Murat Aslan ‘ı renklerine bağlayan Zonguldakspor, bugün bir takviye daha yaptı. Kulüp binasında yapılan imza töreninde kulüp Başkanı Ramis Muslu, Asbaşkan Muharrem Coşkun, Başkan Yardımcısı Fuat Velioğlu, Genel Menejer Ahmet Birdal,, karagümrük’ten transfer edilen Haydar Özdemir, noter huzurunda attığı imza ile Zonguldakspor’lu oldu. 1977 Zonguldak Ereğli doğumlu olan Haydar Özdemir, 1995 yılında Bursa Merinosspor’da profesyonel olarak futbola başlamış. Bursa Merinos, Bursaspor, Adıyamanspor, Çaykur Rizespor, Sarıyer, Sivaspor, Erzincanspor, Etimesgut Şekerspor, Yozgatspor ve son olarak ta Karagümrük’te forma giyiyordu. Sağ kanat oyuncusu olan Haydar Özdemir şimdiye kadar TFF birinci ligde 34, 2.Ligde 204, 3. ligde 46, Türkiye Kupası Maçlarında 11 kez forma giymiş ve sağ bek oyuncusu olmasına rağmen 35 gol atmış
Zonguldakspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını belirten tecrübeli futbolcu Haydar, “ Zonguldakspor’un ligini ikinci yarısı için hedefi büyük. Bunun bilinci içinde geldim. Bu katkıya bende bir destek vermek istiyorum. Ben Ereğli’liyim. Şehrimizin takımı için mücadele etmekten onur duyacağım” dedi.
Transfer çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten kulüp başkanı Ramis Muslu,” Transfer komitesi başkanımız Erdoğan Demir’in titiz çalışmaları doğrultusunda kadromuza kaliteli isimler katıyoruz. Bize büyük destek veren Erdoğan başkanımız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Kadromuz yavaş yavaş şekilleniyor. Ligini ikinci yarısında bambaşka bir zonguldakspor izleyecek taraftarlarımız. Biz bu yolda tüm Zonguldaklılardan ve şehrimizin ileri gelenlerinden maddi-manevi destek bekliyoruz ”dedi
Kendisini Zonguldakspor’lu yapan imzayı atan Haydar, daha sonra kampa katılmak üzere özel araçla Ankara’ya, oradan da uçakta Antalya’ya hareket edecek.
Çakır,” Daha iyi olacağız”
TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor Kulübü Başkan Yardımcısı Adem Çakır, ''Kulübün içinde bulunduğu zor durumdan çıkabilmesi için çaba sarf ediyoruz'' dedi.
Adem Çakır, yaptığı açıklamada, kulübün geçen hafta yapılan olağanüstü genel kurulunda, Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen başta olmak üzere birçok kişi ve çevrenin desteğini aldıklarını söyledi.
Bu sezonun ilk yarısında alınan kötü sonuçların, takımın durumunu daha da zorlaştırdığını ifade eden Çakır, şöyle konuştu:
''Vali Erkmen'in önderliğinde, Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Salih Demir ile tüccar ve esnaf bir araya gelerek kulübü içinde bulunduğu durumdan çıkarabilmek için çaba sarf ettik. Kulübün eski başkanlarından Erdoğan Demir de ciddi destek veriyor. Yapılacak transferlerle takımın ikinci yarıda daha iyi olacağına inanıyorum.''
|