Minik öğrencilerden Sivas'a destek
Minik öğrencilerden Sivas'a destek
Sivas'ta eğitim veren Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, harçlıklarını Sivasspor'a bağışladı.
Alınan bilgiye göre, kentte eğitim veren Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor'a destek olmak amacıyla harçlıklarını biriktirdi.
Sivas Valiliği öncülüğünde başlatılan Sivasspor'a destek kampanyasına katkı sağlamak isteyen öğrencilere, aileleri, öğretmenleri, okul aile birliği başkanı Andan Yüzbaşıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de destek verdi.
Öğrenciler biriktirdikleri harçlıklarını, Sivasspor Kulübü'ne teslim etmek üzere zarf içerisinde okul müdürü Hasan Koçak'a verdi. Okul bünyesindeki folklor, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, tiyatro kulüplerinin ortak bir çalışması sonrasında bu kampanyanın başlatıldığını ifade eden müdür Koçak, öğrencilerinin yaptığı yardımın çok anlamlı olduğunu belirterek, ''Sivassporumuz'un başarısı herkesi olduğu kadar, bizleri de gururlandırıyor'' dedi.
Koçak, öğrenciler arasında toplanan parayı, Türkiye birincisi olan halk oyunları ekipleri ile birlikte gelecek hafta Sivasspor Kulübü'nü ziyaret ederek yetkililere teslim edeceklerini kaydetti.
Okul Müdür Yardımcısı Kadir Erdinç ise öğrencilerin getirdiği zarfların içerisinden Sivasspor'a destek içerikli yazıların da çıktığını belirtti.
Okulun spor kulübü başkanı, 8. sınıf öğrencisi Dilek Alınak da, ''Zor şartlarda bu başarıyı gösteren Sivasspor'a öğrenciler olarak destek olmak, takımımızın başarısına ortak olmak istedik. Maddi olarak belki az destek olduk, ama manevi olarak sevgimizi verdik'' dedi.
Bu arada, Sivasspor'un otobüs ihtiyacını karşılamak üzere Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan kampanyaya destek amacıyla yarın oda binasındaki çatı restoranda saat 19.00'da gece düzenlenecek. Geceden elde edilen gelir, Sivasspor için başlatılan otobüs kampanyasına bağışlanacak.
|