Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER
Alt 12.01.2008, 19:38   #11
sabriiiii
Acemi Yiğido

sabriiiii - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sabriiiii ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Sivas YAZ 5058`E GÖNDER

Takımımıza destek amacıyla GSM kampanyasına start verildi.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, kampanya ile ilgili olarak 4 Eylül Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında “ Sivasspor’a yardım kampanyası çerçevesinde gerçekleştirilen SMS kampanyası bugün itibariyle başlamıştır. Bugün tüm Sivas severlerimiz Avea, Turkcell ve Vodafone faturalı hatlarından Sivas yazıp 5058’e kısa mesaj atarak kampanyaya katılabileceklerdir. 1 yıl boyunca sürecek olan kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız Sivas yazıp 5058’e kısa mesaj gönderdiklerinde Sivasspor’umuza 5 YTL katkıda bulunmuş olacaklardır. Bu SMS kampanyası içerisinde vatandaşlarımız yine Sivas yazmadan direkt boş mesajı da 5058’e gönderebilirler. Bütün hemşehrilerimizin ve Anadolu’dan bir takımın şampiyon olmasını isteyen tüm sporseverlerimizin de bu kampanyamıza destek vereceğine gönülden inanıyorum. Tüm sporseverlerimizi Anadolu’nun yükselen yıldızı Yiğidolar’a destek amacıyla düzenlenen bu SMS kampanyasına katılmaya davet ediyorum ve ilk katılımı İl Valisi olarak ben yapıyorum. Kampanyamızın Sivasspor’umuza, ilimize, Anadolu’muza, ülkemize katkılar ve güzellikler getirmesini diliyorum."
sabriiiii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sabriiiii'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
5058`e, gÖnder, sivas, yaz