Ömer kaplan
Ömer Kaplan bursa merinostan bursaspora transfer olmuştu.ömeri merinos maçlarından biliyorum,forvet hattında çok hızlı.Kısacı bülent uygun transferleri izleyerek yapıyor.
Sivasspora başarılar..
Konu summersun1 tarafından (16.01.2008 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir..
Bu Konuda summersun1'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
son transfer olarak size bir transferimize söyleyelim
VEFALI SİVAS
Gözünden geçirdiği operasyon nedeniyle üç ay oynama şansı bulanmayan Uğur Yıldırım'a 2.5 yıllık imza attırıldı
Kendisi uyardı
F.Bahçe yenilgisi (4-1) ile zirve yarışında ağır yara alan Sivas, G.Antepli Uğur Yıldırım'ı 2.5 yıllığına renklerine bağladı. Transferin perde arkasında ise ilginç şeyler yaşandı. Kendisine teklifte bulunan başkan Mecnun Otyakmaz'a, "Gözümden operasyon geçirdim. 2.5-3 ay oynama şansım yok" uyarısını yapan Uğur, "Seni istiyoruz. Böyle bir sebeple yarı yolda bırakmayız" yanıtını aldı.
Çok samimiydi
2004'te İspanya'da düzenlenen 'en iyi frikikçi' yarışmasında aralarında Zinedine Zidane'ın da bulunduğu birçok yıldızı geride bırakıp, şampiyon olan Türk asıllı Hollandalı oyuncu, "Başkan Otyakmaz'ın yaklaşımı çok samimiydi. Sivas formasını giyeceğim için mutluyum" dedi. Yiğidoların teknik patronu Bülent Uygun da "Uğur'un gücümüze güç katacağından eminim" açıklamasını yaptı.
SİVASSPORUMUZUN BU TRANSFERİNİDE KUTLUYOR TRANSFERLERİN DEVAMINI DİLİYORUM AYRICA BU TRANSFER MEDYADADA ÇIKMIŞTIR
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı svs_çapkın_58'a Teşekkür Ediyor...
ayrıca sizle bir bilgiyide paylaşmak istiyorum uğur yıldırım avrupada düzenlenen frikik yarışmasında zinedine zidanı da geride bırakarak şampiyon olmuş birinci olmuştur....