Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK
Alt 15.01.2008, 23:05   #21
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK

[QUOTE=SivasSpor.Com;300004]

İNŞALLAH BU MAÇDADA BAŞARILARIN DEVAMINI GETİRECEĞİZ.TÜM TARAFTARLARIMIZI DESTEKLEMEYE BEKLİYORUZ.QUOTE]
Alt 15.01.2008, 23:05   #22
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK

ben fazla taraftar gelecegini sanmiyorm mac saati cok ters ama yinede biz yenecez
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK
Alt 15.01.2008, 23:07   #23
sivasın1uşağıbg
Acemi Yiğido

sivasın1uşağıbg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 sivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISIsivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISIsivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISI

ben sivaslılara güveniyorum eminim sivassporumuzu ordada en iyi şekilde desket vereceklerdir ve stadı dolduracaklardır bizde kazanıp en iyisini yapmış olacağız
sivasın1uşağıbg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2008, 23:37   #24
tolgabozkurt
Acemi Yiğido

tolgabozkurt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 tolgabozkurt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya aslında maç pazar günü olsaydı rekor kırardık ama benim çoğu arkadaşımn işleri uymuo bu saatlere izin alamıolar ama ben gidicem olsun cumartesi olsada yinede doldururuz olimpiyatı inletiriz
tolgabozkurt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2008, 23:41   #25
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch --->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK

Süperligin en iyi kontratak oynayan 2. takimi karsi karsiya gelecek... Ben sivassporu istanbul BB den bir adim önde görüyorum cünkü Toplu savunma Toplu hücümu süperligde en iyi oynayan bir kac takimdan biride biziz.Galatatasaray maci bizim acimizdan bir is kazasi olarak görüyorum sakatliklar olmamis olsa idi o mac kesinlikle 2-0 bitmezdi ilk 10 dakikada GS yi perisan etmistikki sakatliklar bizim elimizi kolumuzu bagladi insallah bir daha böyle üst üste sakatliklar yasamayiz ben istanbulu yenecegimize inaniyorum cünkü bizim artilarimiz istanbuldan cok,Benim skor tahminim.... Sivasspor 3- 1 istanbul BB.. hic korkum yok allahin izni ile bu macida rahatca gececegiz ....
Alt 16.01.2008, 00:02   #26
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

çok zor maç, belki fener maçından daha zor....inşallah yanılırım ve kolayca kazanırız......
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2008, 07:37   #27
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1530 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

5 de 5 yaparız inşallah................

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2008, 08:49   #28
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Blinzeln --->: OLİMPİYATTA YENİLMEDİK

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, bu stadda oynadığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor süper lig karşılaşması cumartesi saat 13:30'da başlayacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanılacak olan müsabaka öncesinde Sivasspor bu stadyuma yapancı değil.

Olimpiyat Stadyumu'nda 4 karşılaşma oynayan yiğido, 4 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmalarda hatırı sayılır seyirci desteği ile müsabakalarda mücadele eden Sivasspor, Olimpiyat Stadyumu'nda ortaya koyduğu güzel futbolla da beğeni topladı.

2. Lig A kategorisinde Fatih Karagümrük, süper ligde Malatyaspor, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor müsabakalarında Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan yiğido 8 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Sivasspor'un maç karnesi ise şöyle:

Fatih karagümrük-Sivasspor 2004-2005
2. Lig A 2-3 (Mohamed Ali Kurtuluş (2) Gökhan Bozkaya)

Sivasspor-Malatyaspor 2005-2006
süper lig 1-1 (Hakkı Hocaoğlu)

Sivasspor-Vestel Manisaspor 2005-2006
süper lig 1-0 (Anderson)

Sivasspor-Trabzonspor 2005-2006
süper lig 2-1 (Sergio-Balili)

Evet hanii bazılarımız genelde hep aynı berbere gider aynı marketten alışveriş yapar'aynı mağazadan elbise giyinir'aynı galeri den arabasını değişir ya;yabancılık çekmez ya ..!!İşde Olimpiyatta öyle bir şey(Hatırı sayılır izleyici kitlesi değil)Müthiş olağanüstü bir izleyici kitlesi vardı ve ben o zamanlar aynen kendime şu soruyo çok sordum olimpiyatta 4 maçıda izleyen birisi olarak..?Biz II.Ligdeyken bu taraftarımız varsa 4 Eylül ü Şimdiden yıkmaya yeni bir saha yapmaya hazırlanalım ;Sadece ben değil inanıyorumki binlerce taraftar da aynı benim düşünceme katılmıştır..Evet Olimpiyat 4 Eylül den sonra bizim evimiz diyebilirim..Bazı arkadaşlar için istikamet biraz ters biliyorum ama Gülü(S.S)dikenine katlanır..Özellikle şunu unutmadan belirtmek istiyorum;Malatya maçına gelen arkadaşlar hatırlayacak eminim Hani Bir grup Malatya taraftarı Kendi trübünlerinde bize Bizim Bayragimiz Sivasspor un bayragini açmisdi gerçekden dünyada görülecek onlarca güzellikler arasındaydı Bizdede bayrak yoktu yani 44 ün ama bizde bu jestin altında kalamazdık ;Bizde Devre arasindan disardan satin aldigimiz bayragi açdik Komsu Malatya Spor insallah bir an önce Süper lig yolu açilir TFF 1. Lig müsabakalarında başarılar dilerim..!!

Atılan ok uzatılan gül bu bedenden çıkmadıkça asla unutulmaz!!44
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2008, 08:59   #29
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Bu Arada arkadaşlar Radio 93.90 ı dinlemekte fayda görüyorum;Oldukça sabahları Sivasspor a Sivas a Yer veriyor hatta kısa Sivasspor marşları çalıyor ve Sivasspor la ilgili mesajlar atılıyor dinleyiciler tarafından örneğin az önce gelen akımdaki 3 mesaj

--Söylermisiniz dj Avrupanin 10/10 Yapan yiğidosu..

--Söylermisiniz dj Herkes olimpiyata haydi yiğido..

--Kalplerimizdesiniz Sn Bşkn.Uygun Futbolcular yer gök kırmızı byz.

V.b sanırım sizde olsaydınız benim yerimde sonuç ne olursa olsun isterse Sivas lıları radio çekmek olsun beni ilgilendirmez sadece Sivasspor için kalpleri bir araya getiriyor Güzel mesajlar veriliyor
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2008, 09:15   #30
cetinsaygili
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cetinsaygili ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVAS'LIYIM DİYEBİLEN,TOPRANI SEVEN GELSİN.SİVAS DA İÇTİĞİ SUYUN,YEDİĞİ EKMEĞİN,SOLUDUĞU HAVANIN HATIRI İÇİN.
cetinsaygili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla