--->: SABAHI PROTESTO
ismim MHMET, tekrardan selam aziz kardesim, evet hak vermek gerekirki yazarin bazi vurgulari dogru, bazi vurgulari ise bilincli olarak sehrimize yapilmis hakaret dolu sozler icermekte. Mesela demir celik fabrikasinin Sivastan malatyaya tasinmasina ragmen sivaslilarin o zamanki iktidara oy vermesi anlasilir bir durum degil. o fabrikada yaklasik 5000 kisi calisiyordu, dolayli olarakta 1000 kiside ayriyetten faydalaniyor ve sehirde ticare donuyordu. Bakiyor halen halkimizda bir degisiklik yok, ve ayni oyunu oynayan siyasiler halen var ve biz onlara destek veriyoruz. Soruyorum , cumhuruyetin temellerinin atildigi ve kurtulus savasinin fitillendigi ve istiklal harbinde en cok sehit veren sehrimize bu yapilanlar revami? BUu gibi yazarlari susturmak icin gazeteleri ya da tv leri protosto etmek yetmez, sehrimizi daha mutlu, murehveh, aydin, demokrat, issizligin olmadigi ve daha temiz daha yasanilabilir bir sekle getirdigimizde zaten o yazarciklar kendiliginden susacak. Elbette elestiri olacak, ama destekleyen daha cok, ben gunluk gazeteleri takip ediyorum, sivas hakkinda %90 olumlu yazilar yaziliyor, bu guzel, 1 kisi elestirsin birakalimda can kardesim, tekrardan sevgi ve selamlar herkese
|