Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: SABAHI PROTESTO
Alt 16.01.2008, 09:24   #111
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: SABAHI PROTESTO

Alıntı:
sanli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam herkese buradan , tum hemserilerime firansadan sevgi ve selamlar, Sevgili kardesim her ne olursa olsun siyasetin spora karistirilmasina karsiyim, buraya her dusunceden sivasli katiliyor, inancli, inancsiz, alevi sunni, modern yasam tarizni bnimsemiz ya a muhafazakar yasami benimsemis her insan buraya giriyor, o yuzden tavsiyem benim burada siyaseten yazilmis eylerin tartisilmasini guzel bulmuyorum, bu istegini farkli platformlarda dile getirebilirsin ama burasi o yer degil aziz dostum, Gazetelerde her yazan konuyu buraya tasir ve tartisma ortami yaratirsak ortaya ayriliklar cikar,Madimak olayi sivasin bir gercegidir, ama bunu tum sivasa itaf ederek anlatmak yanlistir bunu herkes biliyor, ama yinede burada bir gerginlige yol acmamak icin tavsiyem bu tur tartismalara insanlarimizi cekip ayrilik tohumlari atmayalim guzel sehrimiz sivasta,, herkese tekrardan ve yurekten sevgi ve saygilar

sana kesinlikle katılıyorum ama biz alevisiyle sünnisiyle bu yazıya tepkimizi göstererek bu tür bölücü yazıların engellenmesini sağlamalıyız. böylece hem memleketimizi aşağılayan ve aslında yarısı yalandan oluşan bu haberleri engellemiş oluruz.

dikkat ettiysen milliyetin şu repçi bozması ile çevirdiği reklamda da sivas olaylarının görüntüleri var. tamam haklısın, bu bizim bir gerçeğimiz ama ısıtıp ısıtıp bunu gündeme getirenlere hep beraber karşı çıkmalıyız değerli hemşerim.

bu haberi yapan arkadaşın amacı kesinlikle budur, bölmek değildir. bütün hemşehilerime saygılarımı sunuyorum.....
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2008, 10:43   #112
divriği-ilhan
Yeni Yiğido

divriği-ilhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 divriği-ilhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nuh köklüymüş yanlışlık olmuş bu yazıları böyle bir soy ismine sahip biri yzamaz araştırdım ve yanlışlık olmuş soy ismi KÖKSÜZ' itler ürerler ama karvan yürür demiş atamız.Sen Sivaslılara kurban ol, sivas üç caddesi varmış. M.K.ATATÜRK 103 gün Sivasda ikamet etti.Gelişmemesinin sebebi Türkiyenin Sorunu.senin görmediğin caddeler var gelde gezdilerim,senin gibi yazarları sevmeden bırakmayız 301.madde tam sana göre.
divriği-ilhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2008, 11:01   #113
Melis58
Acemi Yiğido

Melis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 Melis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

301de bunlarda gitsin...siyasetmiş pehh yıllardır kandırılmış siyaset
Melis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Melis58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2008, 13:30   #114
sanli58
Yeni Yiğido

sanli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sanli58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ismim MHMET, tekrardan selam aziz kardesim, evet hak vermek gerekirki yazarin bazi vurgulari dogru, bazi vurgulari ise bilincli olarak sehrimize yapilmis hakaret dolu sozler icermekte. Mesela demir celik fabrikasinin Sivastan malatyaya tasinmasina ragmen sivaslilarin o zamanki iktidara oy vermesi anlasilir bir durum degil. o fabrikada yaklasik 5000 kisi calisiyordu, dolayli olarakta 1000 kiside ayriyetten faydalaniyor ve sehirde ticare donuyordu. Bakiyor halen halkimizda bir degisiklik yok, ve ayni oyunu oynayan siyasiler halen var ve biz onlara destek veriyoruz. Soruyorum , cumhuruyetin temellerinin atildigi ve kurtulus savasinin fitillendigi ve istiklal harbinde en cok sehit veren sehrimize bu yapilanlar revami? BUu gibi yazarlari susturmak icin gazeteleri ya da tv leri protosto etmek yetmez, sehrimizi daha mutlu, murehveh, aydin, demokrat, issizligin olmadigi ve daha temiz daha yasanilabilir bir sekle getirdigimizde zaten o yazarciklar kendiliginden susacak. Elbette elestiri olacak, ama destekleyen daha cok, ben gunluk gazeteleri takip ediyorum, sivas hakkinda %90 olumlu yazilar yaziliyor, bu guzel, 1 kisi elestirsin birakalimda can kardesim, tekrardan sevgi ve selamlar herkese
sanli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.01.2008, 13:39   #115
alcapon74
Acemi Yiğido

alcapon74 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alcapon74 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
LÜTFEN SİLMEYİN SİVASLIYIM DİYEN HERKES OKUSUN VE İBRET ALSIN HATTA BEN MAİL ATTIM SABAHA İŞTE MAİLİM...

Bu yazıda yazılan yorumlara katılmam mümkün değil. sivas son derece modern bir şehirdir. başı kapalı inanlar bu memleketin her yerinde var bu suç değil insanlar inançları gereği örtünüyor ne de olsa müslüman bir toplumuz. sivasta herkesimden insan özgürce yaşıyor madımak olayları talihsiz olaylardı failleride cezaevinde yataıyor ve cezasını çekiyor bu olaylarla tüm şehri suçlamak hiç kimseye yakışmaz ve fayda sağlamaz. bende gençlerbirliği maçındaydım istanbuldan bayram için sivasa gitmiştim. gökhana yapılan küfür duymadım. bireysel olarak bir kaç kişi yapmışsada bilmiyorum. eğer küfürden bahsedilecekse alası o modern dediğiniz insanlardan 3 büyüklerin maçlarında kadınından kızından hepsinden çıkıyor hemde ağza alınmayacak küfürler. ali samiyende yaşadığımız rezaletide yazsalardı çok sevinirdim. elini vicdanına koyan bir yazar gidip alisamiyenin kale arkasındaki çamur deryasını çeksin. koro halinde yapılan küfürleri dinlesin. sivasta küfür yok. futbol çok seviliyor cumhuriyet şehri.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM BU YAZI HAKKINDA DAVA AÇILMALIDIR. VE SABAHA BU SÖZLERİ YEDİRİLİP YAZI TEKZİP ETTİRİLMELİDİR. SİVASLI BÜYÜKLERİM. SİVASIMIZA BU KENTE SAHİP ÇIKALIM. YAZIYI OKUYUNCA ŞOK GEÇİRDİM. DEĞERLİ SİVASLI AVUKATLARIMIZ SAYIN BÜYÜKLERİMİZE . YALVARIYORUM. BU YAZIDA AĞIR HAKARET ÇARPITMA VE TAHRİK VAR. GAZETENİN İNTERNET SİTESİNİN EN ALT SAĞ KÖŞESİNDE BİZE ULAŞIN KISMINDANDA ŞİKAYETLERİNİZ YAZIN. LÜTFEN. AM ONLARIN SEVİYESİNE İNMEDEN SAĞDUYU İÇERİSİNDE

İŞTE SİVASI SİVASLIYTI YERDEN YERE VURAN YAKIŞIKSIZ YAZI : Yazarı Nuh Köklü

http://www.sabah.com.tr/pz/haber,FBB...D4DEAFD51.html

SELAM ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM SİVAS'KİMSE DİL UZATAMAZ ŞİTTEDLE KINIYORUM KISKANIYORLAR ÇATLASINLAR İŞTE ARKADAŞLAR GEÇEN SABAH GAZ.KAZIM KANAT YAZMIŞTI BİZİM ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUDA EKSİĞİMİZ VAR ODA KUVVETLİ BİR YAZARIMIZ GAZETECİMİZ YOK SİVAS'DESTEKLEYEN YAZAR OLMASI LAZIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA OLUR SAYGILAR
alcapon74 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SIVAS ve SIVASSPOR'U KARALAMA KAMPANYASI..!!!
Alt 25.01.2008, 11:12   #116
bestahmet
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bestahmet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart SIVAS ve SIVASSPOR'U KARALAMA KAMPANYASI..!!!

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/12/30...D4DEAFD51.html

belki yeri değil ama arkadaşlar bu linke bakın.. sivas ve sivasspor ancak bu kadar karalanabilir.

mail atın yorum yapın yazı kaldırılsın..

ŞAMPİYONLUĞUMUZA KİMSE ENGEL OLAMAZ..
bestahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 01:27   #117
ali5800
Yiğido

ali5800 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ali5800 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

protesto ya ewet anti-sabah anti-Nuh Köklü
Alt 29.01.2008, 01:34   #118
ali5800
Yiğido

sen oyna dilber biz çalarız alem bizi ister(eskişehir trabzon can ağrı adana antalya destekler)
Alt 29.01.2008, 01:37   #119
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SABAHI PROTESTO

beyler yanlış yapıyoruz biz ne kadar iyi gidersek bunları bizim önümüze koyucaklar ve ağzımızdan çıkacak lafları seçerek kullanmalıyız.

LÜTFEN DİKKAT...!!!!

YENİÇERİ İSTANBUL

GüN GeLiR İnSaN GüLeRkEn AğLaRMıŞ., GöZYaŞLaRı SeL oLuP KaLbiNe AkaRMıŞ...
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 01:42   #120
ali5800
Yiğido

MİLLET BUNDAN SONRA ATV İZLEMEK HER SİVASLIYA YASAK TIR ÇÜNKÜ BENCE BU BİR OYUN SEBEP ATV 1 HAFTA GÖZETİM ALTINDA TUTTU RESMEN PSİKOLOJİLERİ BOZULDU ADAMLARI TABİ OYUN OYNAYAMAZLAR YA NE ZMN BİZ TV Yİ YE ÇIKTIK BÖYLE UZUN UZUN ???SORARIM AHALİ