Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Geçmiş Olsun İlhan...
Alt 12.12.2007, 09:41   #11
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Geçmiş Olsun İlhan...

Yiğidolar'ın tecrübeli futbolcusu İlhan Ummak, sahada golünü atarken, 13 aylık oğlu Muhammed Ali ameliyat masasında ciddi bir kalp operasyonu geçiriyordu. Hocasının iznine rağmen takım arkadaşlarıyla sahada olmayı tercih eden İlhan, bir yandan da insanlık dersi veriyordu. Tıpkı geçen yıl NBA yıldızı Utahlı Derek Fisher'ın göz kanseri olan kızının ameliyatından çıkarak özel uçakla takımının GS Warriors maçına yetişmesi gibi. O dönem Mehmet Okur'un takım arkadaşı olan Fisher, bu davranışıyla tüm dünyanın takdirini toplamıştı.

İşini iyi yaptığında huzur bulduğunu dile getiren İlhan Ummak, "Oğlum ameliyat olurken yanında olmam gerektiğini biliyorum. Ama sonuçta mensubu olduğum takım başarılı olursa ben de başarılı sayılırım. Biz bu işten ekmeğimizi kazanıyoruz. Kazancımızı ise ailemizin geleceğine harcıyoruz. Çocuğumun ameliyatını da işimden kazandığım para ile yapabiliyorum zaten. Ben takımımın başarısına yaptığım katkı ile dolaylı olarak çocuğumun da geleceğine katkı sağlamış oluyorum. Ayrıca işimde başarılı olarak acımı da hafifletiyorum." diyor. Oğlunun doğuştan kalp hastası olduğunu belirten İlhan, minik Muhammed Ali'nin geçirdiği son operasyonla kalp damarlarının birleştirildiğini söyledi.

İlhan'ın bu dramının altından başka ilginç hikayeler de çıktı. İlhan'ın minik yavrusuna, geçen sene Beşiktaş'ı İstanbul'da 1-0 yendikleri maçtan sonra Çarşı grubunun kan verdiği ortaya çıktı. Geçen yıl Beşiktaş'a karşı 90 dakika başarıyla mücadele eden tecrübeli futbolcu, ertesi gün hastanede yatmakta olan oğlu için acil kana ihtiyaç duymuş. İstanbul'da tanıdığı olmadığından çaresizlik içinde kıvranırken, eski Beşiktaşlı takım arkadaşı Serdar Topraktepe devreye girerek Çarşı grubundan yardım istemiş. Birçok toplumsal olayda 'karşı' tavrı ile tribünden tepkisini dile getiren Siyah-Beyazlı takımın Çarşı grubu, insanlığa karşı olmadığını göstererek rakip takım futbolcusunun bu acılı gününde yanında olmuş. Bu olay karşısında oldukça duygulanan İlhan, "O bir grup taraftar insanlık dersi verdi. O olay, futbolun bir eğlence ve spor olduğunun ve bazı şeylerin saha içinde kalması gerektiğinin en somut örneğiydi." diye konuştu. İlhan ayrıca, oğlunun 2. ameliyatının da bu sezonki Beşiktaş maçına denk geldiğini; ancak gribal enfeksiyon nedeniyle ameliyatın ertelendiğini kaydetti. İşin ilginç yanı Sivas, Beşiktaş'la İstanbul'da oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmıştı.

Kaynak : Zaman
Alt 12.12.2007, 09:46   #12
sivassporum58
Yeni Yiğido

sivassporum58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sivassporum58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Oğlu ameliyat masasında....

MRB ÇARŞININ BU YAPTIĞNI İNSAN KANI TAŞIYAN HERKES YAPARDI BENCE AMA HAFTA SONU ALİSAYMİYENDE OYNANACAK MACA GELEN ARKADAŞLARDAN RİCAM OLAÇAK ÇARŞIYA TŞK TRÜBÜNDEN EDERSEK MAC CANLI YAYINLANDIĞI İÇİN TEŞKKÜRÜMÜZÜ ONLARA DAHA İYİ DUYURA BİLİRİZ BENCE BU DAHA ETKİLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
sivassporum58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Geçmiş Olsun İlhan...
Alt 12.12.2007, 10:35   #13
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Geçmiş Olsun İlhan...

gecmis olsunnn ilhan golunude atti carsiyi kutluyorum
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2007, 16:49   #14
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Allah yardım etsın ılhan abıyede oglunada inşallah en kısa zamanda iyileşir...

gecen seneden bılıorum carsının kan verme olayını bi acaip insanlar bi dedikleri bi dediklerini tutmuor...arada insanları da cıkıor hayvanları da..ama kan verdıklerı ıcın tesekkurler
Alt 12.12.2007, 16:51   #15
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

ha unutmadan kendımde dahıl olmak uzere bı yuz yuze gelıp gecmıs olsun dıyemedıkden sonra taraftarlıgın ne anlamı oldugunu bılmıyorum..elin çarşısı kan bagısı yapıor bızım ınsanımız onemlı bı amelıyat oncesı gecmıs olsun bıle demıorsa durup dusunmek lazım biraz...

keşke her yenılgı sonrası her yanlıs hareket sonrası topcusuna kufur bıle eden ınsanlar da bu erdemliğe erişip futbolcumuza sahip cıksa
ama nerdeeeeeeeeeeee
Alt 12.12.2007, 16:55   #16
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ha unutmadan kendımde dahıl olmak uzere bı yuz yuze gelıp gecmıs olsun dıyemedıkden sonra taraftarlıgın ne anlamı oldugunu bılmıyorum..elin çarşısı kan bagısı yapıor bızım ınsanımız onemlı bı amelıyat oncesı gecmıs olsun bıle demıorsa durup dusunmek lazım biraz...

keşke her yenılgı sonrası her yanlıs hareket sonrası topcusuna kufur bıle eden ınsanlar da bu erdemliğe erişip futbolcumuza sahip cıksa
ama nerdeeeeeeeeeeee
valla emre abi çok haklısın çarşı bile maçtan sonra kan bağışı yapıyor..çarşıyıda kutlarım bu örnek hareketlerinden dolayı...

geçmiş olsun Allah şifa versin
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2007, 16:58   #17
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

çarşıya tşk ilhanın oğlu muhammed aliye geçmiş olsun...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: İlhan UMMAK
Alt 16.01.2008, 21:29   #18
summersun1
Yeni Yiğido

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 summersun1 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: İlhan UMMAK

İnegölspordaki performansını sivassporda devam ettirmesi,büyük gurur veriyor,oğluna geçmiş olsun.Allah (c.c.) acil şifalar versin.
summersun1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: İlhan UMMAK
Alt 16.01.2008, 21:44   #19
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: İlhan UMMAK

DEĞERLİ BİR OYUNCUMUZ SERGİLEDİĞİ OYUNLARIYLA HAYRAN KALINIYOR İNŞALLAH BÖYLE GÜZEL DEVAMI GELECEKTİR.ÇALIŞMLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.
Alt 16.01.2008, 22:04   #20
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: İlhan UMMAK

İLHAN SAOLSUN 4-5 SEZONDUR FORMASININ HAKKINI FAZLASIYLA VERİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda zaralım 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ummak, İlhan