Alıntı:
yusuf caygöz Nickli Üyeden Alıntı
35847 tane uyesi olan bir sitemiz var ne mutlu peki ne kadar sivasin sivaslinin hakkini ariyoruz sivas lider oldu olali sehrimize ve halkimiza yapilan karalamalarda o kadar artti.Biri kösesine yobaz yazacak öburu cikip cakal diyecek biz üyelerde ayni maclari izleyen taraftarlar gibi sessiz kalacagiz bu sonki olay bardagi tasirdi arkadaslar sedat tunali denen sahsiyet yazisinda de neler dememiski internetspor.com da burdan avrupadaki sivaslilarada sesleniyorum tepkimiz bireysel kalirsa cok yazik lütfen site olarak tepkimizi bildirelim keselim su densizlerin agzini birlikten kuvvet dogar telefon ve internet adresine mesaj atip özur dilettirelim ne hazinki yazdigi sitenin mudürüde sivasliymis arayip sanada yaziklar olsun dedim ama hala icimdeki öfkeyi atamadim simdi birlik zamani yigidonun bilegni kimse yikamaz bilsinler bizlerin yapamadigni memleketin sogugu yapti adam larin kulagni kesti.LÜTFEN tepkilerinizi bildirin saygilar.
|
ABİCİM SANIRIM SEN ANLAMAMIŞIN..
ŞİMDİ BU TİP YAZILARI YAZANLAR RANT PĞEŞİNDE YANİ REYTİNG PEŞİNDE AMACLARIDA BİZLERİ KIŞKIRTIP YAZILARINI OKUTMAK BENCE BUNLARI GALA ALMAZSAK EN GÜZEL CEVABI ALMIŞ OLURLAR