Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!
Alt 25.01.2008, 15:40   #21
musty_58
Acemi Yiğido

musty_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 musty_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!

Hacer Alkan'a göndermiş olduğum cevap maili:

Merhaba Hacer Hanım,yazınız çoğu hemşehrimizin içinde bulunduğu durumu güzel bir şekilde anlatmış.

Ben Galatasaray taraftarı idim. Ama şimdi Sivasspor taraftarıyım. Ve GS-Sivas maçlarında canı gönülden Sivasspor'u destekleyebiliyorum. Hatta ve hatta Galatasaray'lı futbolcuları yuhlayabiliyorum. Neden? Çünkü Sivaslıyım ve Sivas doğup büyüdüğüm şehir, memleketim..Uzun zamandır hiç bir Anadolu takımının yapamadığını yapmış; maddi imkansızlıklara, kısıtlı kadrosuna ve haftalardır çoğu as futbolcusundan yoksun olmasına rağmen Ligin zirvesine yerleşmiş. Sivasspor'lu futbolcuların toplam maaliyeti belki de ,Bir Lincoln'ün, Bir Roberto Carlos'un veya bir Holosko'nun maaliyetine eşittir.

Artı, sadece imkansızlıklar değil. Malesef medya da Sivasspor'u engellemeye çalışıyor. En azından bir kısım medya.
Beşiktaş - Sivasspor maçında Balili oyundan atıldıktan sonra tribünlere özür dilercesine el sallayıp sahayı terketti. Bazı gazeteci arkadaşlar "Maç çok güzeldi ama Balili'nin bu hareketi yakışık almadı" dedi..

Büyükşehir Belediye - Sivasspor maçında Mehmet yıldız'ın , golün sevinci ile arkadaşlarına parmagını kaldırarak "bir dakika" demesi yine farklı yorumlandı. Bunlar sadece aklıma gelen bir kaçı...
Kısacası herkes tetikte bekliyor Sivas'a çelme takmak için.

Bugün açıyorum bir gazeteyi Fenerbahçe'nin köşesinde Antep'e 5 Alanya'ya 10 Hedef (büyük puntolarla) SİVAS ...Bu maç öncesi Fenerbahçe'nin durumu tam sayfa masaya yatırılmış. Bu doğal ve güzel bir durum. Ama gözüm ısrarla Sivasspor'la ilgili bir haber arıyor. Çok sonra iç sayfalarda bir yerde küçücük bir haber görüyorum. "Sivasspor'da izin bitti, Fenerbahçe maçı hazırlıkları tek idmanla sürdü" ...Sanki Fenerbahçe illaki şampiyon olması gereken takımdır da Sivas da Fenerbahçe'nin bir avrupa kupasında ön eleme maçında karşılaşacağı yabancı bir takımdır. Fenerbahçe'nin haberleri sayfa 2,3,4 ve 5'tedir. Eh Sivasspor'a da bir yerlerde küçük bir paragraf ayrılır. Televizyon programlarında da durum bundan farksız. Ben haftasonu televizyonun karşısına geçip zirve mücadelesi veren Sivasspor'un maçlarını izlemek isterim, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor'un maçlarının yerine...Ve yine Sivasspor maçından sonra bu maçın pozisyonlarını vs izlemek istiyorum. Bir Beşiktaş maçı için,ismi lazım olmayan programda neredeyse dakika başı, 90 tane kırılma noktası çıkarılmış ve herbiri yorumlanıyor. Ama Sivas maçının sadece gollerini ve maçın birkaç önemli anını izleyebiliyorum.

Bu takım ilerde tökezler ben neden destekleyeyim gibi bir görüşe de asla katılmıyorum. Bir takımın taraftarı iyi günde onunla gurur duyup göğsünü kabarttığı gibi kötü günde de destek olmalıdır.
Sivasspor, Lig maratonunun sonunu getiremeyecek dahi olsa bugünki oluşan tablo itibariyle desteği zaten hakediyor . Ama tüm bunlar benim şahsi görüşlerim. Bence bu konuda size kimse akıl veremez.
Bir tarafta Şampiyonluga alışık olan Zengin bir takım, diğer tarafta herşeye rağmen zirvede tutunmaya çalışan,tabiri caizse,"Gariban Sivasspor" Seçim sizin..

Ha tercihinizi yine ilk takımdan kullanacak olursanız bu Pazar için size bol şans diliyorum. Zira ihtiyacınız olacak

Saygılar.
musty_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı musty_58'a Teşekkür Ediyor...
-->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!
Alt 25.01.2008, 15:48   #22
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!

NE BİRİNCİSİ NE İKİNCİSİ SADECE SİVASSPOR

YENİÇERİ İSTANBUL

GüN GeLiR İnSaN GüLeRkEn AğLaRMıŞ., GöZYaŞLaRı SeL oLuP KaLbiNe AkaRMıŞ...
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mesut_tncsvs'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.01.2008, 15:52   #23
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1004 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

tabiki sadece sivaSSporluyuz...

sistemin kölesi olmayın beyler bayanlar...

doğduğun büyüdüğün şehrin takımını tutun biraz delikanlıu olun !
Alt 25.01.2008, 16:14   #24
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

bunu yazman bile fenere destek vereceğini gösteriyor ama sivas yendikten sonra sende artık sivassporlu olursun
Alt 25.01.2008, 16:20   #25
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!

Arkadaşlarlayızdır takım muhabbeti açılır.Başlarlar sormaya hangi takımlısın Ahmet:Galatasaray eyvallah Mehmet:Fenerbahçe eyvallah Cihan:Sivasspor der ve ortamda bir gülüşme .. İşte bu gülüşme ortadan kalktığında,asıl tuttugun takım hangisi sorusu ortadan kalktığında İşte o zaman büyük olcaz.Bunu yıkmak içinde her sorana Sadece Sivasspor cevabı yetecektir.!!!

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Flavio'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.01.2008, 16:22   #26
F. Şahin
Yiğido

F. Şahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 F. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOK

Olayın çözümü gayet basit. Süper Lig'de Sivasspor yoktu ve ben 2. ligde olan takımımı takip ediyordum. Aynı zamanda da Beşiktaş sempatizanıydım. Sivasspor Süper Lig'e çıktı ve ben TV'den Sivasspor-Beşiktaş maçını seyrediyorum. Skor 1-3 Beşiktaş'ın lehine. Evime dönüyorum ve kaçırdığımız pozisyonlara aynı zamanda da on kişi kalan Beşiktaş'tan gol yediğimize demediğimi bırakmıyorum. Sonra eve gelmek üzereyken kafama bir şey "dınk" diyor. "Yahu! Ben Beşiktaşlıydım bir ara."
Sivasspor'un Süper Lig'e çıktığı andan itibaren vefa mefa hikaye arkadaşım. Eğer sadakat, vefa diye bir yanın Fenerbahçe'den yanaysa işin yaş. Zira Fenerbahçe'yi ana karnında tutmuyordun ya. Ana karnında yine Sivaslıydın ama.
Alt 25.01.2008, 16:22   #27
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

tabi ki sivas.. her ne olursa olsun.. ama şu da unutulmasın böyle ikilem yaşayanlar hiç gelmesin.. BİZ MEVLANA DEĞİLİZ.. ADAM OLUP ÖYLE GELSİNLER..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 16:27   #28
koyulhisar
Acemi Yiğido

koyulhisar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyulhisar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben KAsımpaşa'da doğdum ve büyüdüm kasımpaşaspor maçlarında sivaslıyım. Çocukluğumdan beri Fenerbahçe'yi tutarım ama Fenerbahçe - Sivasspor maçlarında tereddütsüz sivasspor. Zaten farklı düşünmek için bu memleketli olmamak lazım (aslında bu memleketli olmayanlar bile destekliyor).

Kasımpaşalı Yiğido....
koyulhisar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda koyulhisar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.01.2008, 16:30   #29
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu konuda sölenecek çok şey var aslında ama unutmayın biz istanbullu deiliz sivaslıyız ve tabiki akıllı insan duygusallıktan kurtulup memleketini destekler...yiğidonun arkasındayız herzaman istanbulu destekleyenler bence iice bi düşünsünler...
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 16:56   #30
mermerbey
Acemi Yiğido

mermerbey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 mermerbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BİZİM BAŞKANIMIZ ZAMANINDA FENERBAHÇE KONGRELERİNDE YER ALIYORDU
NEDENSE HERKEZ UNUTTU BUNLARI
ŞİMDİ GELMİSSİNİZ BEN FENERLİYİM BEN SİVASSPORLUYUM DİYENLERE HOP MOP NOLUYO DİYOSUNUZ...
BU KONUYU AÇAN...
SEN BENİM YAZIMA BAK YETERLİ GELİR SANA.
İŞİ AKIŞINA BIRAK.
BENCE SEN HEM SİVASSPORU HEMDE FENERBAHÇEYİ TAKİP EDMEYİ SEVİYORSUN.
SAYGI DUYUYORUM.
ALLAHIN VERDİĞİ BEYİN SANA AİT.
HER TÜRLÜ İSTEDİĞİN GİBİ HAREKET EDEBİLİRSİN.
mermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mermerbey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...