Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: MORALLERİ BOZMAYALIM
Alt 27.01.2008, 20:18   #101
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: MORALLERİ BOZMAYALIM

Alıntı:
beyazduman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
daha dune kadar sıvas macı alır dyordunuz sımdı ne oldu beyler sıe yazık ya aklı olan bır ınsan fenerın yencegını bılır sıs gormemıslergıbı sıvas 5 atar fılen ıyı oldu sıze gecmıs olsun fenerbahce sampıyon sısı kume dusurcez seneye

sizin köpeklerle işimiz olmaz itlik yapma burda s.......tir git kendi sitene ş.....
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MORALLERİ BOZMAYALIM
Alt 27.01.2008, 20:40   #102
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: MORALLERİ BOZMAYALIM

GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU SİVASSPOR 1. OLMASAK BİLE AVRUPAYA GİDEMESEK BİLE EN BÜYÜK TEK BÜYÜK SİVASSPOR KALBİMİZDE.BİZE BUNLARI BİLE YAŞATMASI YETER.
yiğidobaytar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 20:41   #103
sezginatmaca
Yeni Yiğido

4 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sezginatmaca FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Buraya gelmiş bi kaç İtspor taraftari artislik yapio kazanmişlar die Hatirlatirim onlara hangi sezondu 2 sene önce sanirim yanliş hatirlamiyosam ilk yarida ezilip 2. yarida hakem kararlari ile karşi takimi bezdirip maç kazanan takim müsfettesidir...

Biz Anlimizin aki ile buraya kadar geldik 7 kişilik bi Galatasaraydan 7 gol yiyip hezimet yaşamişliğimizda (1914 şubat) yok tam bi yiğido gibi sahada savaşti bizim oyuncularimiz en pahali oyuncumuz 650 milyar aliyo çok söze gerek yok

Bu bahsettiğim şike gibi şeylerin 1 numaralari adresi ilk ismi "SiyahÇoraplilar" olan takimdir herkez kimden bahsettimi bilio.
Bize laf atcak sizmi kaldiniz lan o kadar bütçe Sivasta olsun Türkiyeye 2. kez UEFA ve Süperkupa gelir o kadarda iddaliyim...

Futbol para ile oynanmaz...
sezginatmaca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 20:50   #104
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yahu arkadaşlar şu üstünüzdeki fener formasını çıkarın ondan sonra eleştirenlere yorum yapın.Eminim büyük bir kısmınız buraya üzüldük yazarken içinizden oh olsun cimboma gitmeyecekya şampiyonluk diye seviniyorsunuz.Alayının canı cehenneme antibizans diyoruz anlamıyorsunuz.Maçtan birgün önce hoca ben fenerbahçeliyim derse cemaat hepten fenerli olur.Başkan fenerli hoca fenerli oyuncu fenrli sonuç gayet doğal.Son bir söz beni banlıyormusunuz napıyorsunuz artık burda gfb58 fenerli58 fb58 vs vs ile yada aslan58 gs58 ile yada kartal58 nickli kendini sivaslı zanneden arkadaşların arasında olmak istemiyorum.Ha diyeceksiniz sen kimsin ister ol ister olma haklısınız ama gün gelir sivasspor başkanı olurum o zaman anlarsınız.Neyse herkese mutlu geceler özellikle fenerlilere bense şehir dışında yüzü asık morali bozuk bir yiğido olarak yaşamaya devam...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı fatihada58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2008, 20:57   #105
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin arkadaşlar,o kadarda karamsar olmayın,sıradan bir takıma yenilmedik.Bütçesi bizim bütçemizin en on katı bir takım,şampiyonluğun en büyük adaylarından biri.Bu yüzden hüzünlenmeye gerek yok,kendimize gelip diğer maçları kaybetmemeliyiz.En başta taraftar olarak takımımıza sahip çıkmalıyız.Onları böyle talihsiz bir yenilgi yüzünden yalnız bırakmayalım.Hep destek tam destek,haydi yiğdolar elele
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 20:57   #106
hafikli1983
Yeni Yiğido

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 hafikli1983 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

antepi yeneriz yolumuza devam ederiz.
bu gii yenilgilere alışmamız lazım.moralim gayet iyi.
ligi iyi yerde bitirecez avrupaya gidecez
hafikli1983 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 20:58   #107
byCERAN58
Acemi Yiğido

byCERAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 byCERAN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yahu arkadaşlar şu üstünüzdeki fener formasını çıkarın ondan sonra eleştirenlere yorum yapın.Eminim büyük bir kısmınız buraya üzüldük yazarken içinizden oh olsun cimboma gitmeyecekya şampiyonluk diye seviniyorsunuz.Alayının canı cehenneme antibizans diyoruz anlamıyorsunuz.Maçtan birgün önce hoca ben fenerbahçeliyim derse cemaat hepten fenerli olur.Başkan fenerli hoca fenerli oyuncu fenrli sonuç gayet doğal.Son bir söz beni banlıyormusunuz napıyorsunuz artık burda gfb58 fenerli58 fb58 vs vs ile yada aslan58 gs58 ile yada kartal58 nickli kendini sivaslı zanneden arkadaşların arasında olmak istemiyorum.Ha diyeceksiniz sen kimsin ister ol ister olma haklısınız ama gün gelir sivasspor başkanı olurum o zaman anlarsınız.Neyse herkese mutlu geceler özellikle fenerlilere bense şehir dışında yüzü asık morali bozuk bir yiğido olarak yaşamaya devam...

Kardeşimin dediğine harfiyen katılıyorum..bugun maçta fenerli taraftarlar arasında kırmızı beyaz şapkalı sivaslı taraftarları görünce, başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldu...
bir gönülde iki yar olmaz...
Ayrıca başkanımızın vede hocamızın biz fenerliyiz falan demeleride bana çok koydu.. yenilginin zemini çok iyi hazırlamışlar.. yazıklar olsun ne diyeyim..
hoca,maç sonunda hatalı benim diye çıkıp röpörtaj veriyor.. bunda hata mata yok kardeşim bu haftaya kadar guzel futbol oyna. fener maçında senenin en kötü futbolunu oyna . açıkcası ben buna hiç anlam vermedim. ben , bunda art niyet ararım arkadaş ...!içimizdeki fenerliler bizi yıktı helal olsun. inşallah vicdanları rahattır..

SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ. BUNDAN VEDE SİVASSPORDAN ÖTESİ YOKTU.. HER ZAMAN TAKIMIMIZ İLE GURUR DUYDUK VE DUYMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ

SAYGILARIMLA
byCERAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda byCERAN58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.01.2008, 21:06   #108
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Eğer başkanımız ve hocamızın ağzından biz fenerliyiz lafı çıktıysa çünkü bilmiyorum duymadım ben ama hala böyle söylemişlerse yazıklar olsun derim başkada bişey demem umarım böle bi laf çıkmamıştır ağızlarından çünkü bendeki imajları oldukça sarsılır.Evet ikisininde febeyle bağlarını biliyoruz geçmişte ama Sivasspor varken şu günümüzdede böle diyolarsa yazıklar olsun derim.
Alt 27.01.2008, 21:11   #109
byCERAN58
Acemi Yiğido

byCERAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 byCERAN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kraker_t.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer başkanımız ve hocamızın ağzından biz fenerliyiz lafı çıktıysa çünkü bilmiyorum duymadım ben ama hala böyle söylemişlerse yazıklar olsun derim başkada bişey demem umarım böle bi laf çıkmamıştır ağızlarından çünkü bendeki imajları oldukça sarsılır.Evet ikisininde febeyle bağlarını biliyoruz geçmişte ama Sivasspor varken şu günümüzdede böle diyolarsa yazıklar olsun derim.
Sevgili gardaşım bunu 70 milyon kişi duydu. senin duymaman çok ilginç.. Ayrıca şu zaman kadar hiçbir klüp başkanın vede hocasının,bir takım çalıştırırken,ben şu takımı tutuyorum dediği hiç duymadım..böyle demeçler çok üzücü...
byCERAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 21:13   #110
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1250 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Ya arkadaslar aynı yerdesiniz o bunu dedi şu o takımı tutuyor siz inanıyormusunuz bilerek yenildiğine boş verin ya...
Alexi izledik macta adam döktürdü...
Bu saatten sonra önümüze bakıp futbolun eğlence tarafını görerek antep macına bakalım..
iyi günde kötü günde yenilsekte
nufus cüzdanımızdaki sivas silinmez sivas bizimdir sahip çıkalım...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla