YA BÖYLE Bİ OYUN OLAMAZ İLK YARIDA ACABA EKSİK Mİ OYNUYORUZ DİYE OYUNCULARI SAYDIM O DERECE KÖTÜ OYNAYIDIK AMA NEYSE GEÇTİ GİTTİ İNŞALLAH İLERLEYEN HAFTALARDA TELAFİSİNİ YAPARIZ.....
__________________ ....Sebebi yok sadece seviyorum...
Yahu arkadaşlar şu üstünüzdeki fener formasını çıkarın ondan sonra eleştirenlere yorum yapın.Eminim büyük bir kısmınız buraya üzüldük yazarken içinizden oh olsun cimboma gitmeyecekya şampiyonluk diye seviniyorsunuz.Alayının canı cehenneme antibizans diyoruz anlamıyorsunuz.Maçtan birgün önce hoca ben fenerbahçeliyim derse cemaat hepten fenerli olur.Başkan fenerli hoca fenerli oyuncu fenrli sonuç gayet doğal.Son bir söz beni banlıyormusunuz napıyorsunuz artık burda gfb58 fenerli58 fb58 vs vs ile yada aslan58 gs58 ile yada kartal58 nickli kendini sivaslı zanneden arkadaşların arasında olmak istemiyorum.Ha diyeceksiniz sen kimsin ister ol ister olma haklısınız ama gün gelir sivasspor başkanı olurum o zaman anlarsınız.Neyse herkese mutlu geceler özellikle fenerlilere bense şehir dışında yüzü asık morali bozuk bir yiğido olarak yaşamaya devam...
Bu Konuda fatihada58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...