Sivaslı olarak kenetlenme günümüzdür.Birbirizi incitip it. uğursuzu kendimize güldürmeyelim.
Unutmayalımki bizi buraya bu Futbolcular Mecnun Başkan ve Bülent hoca getirdi.
Evimizde 1 maç kaybettik diye demorelize olmayalım.
arkadaşlar isterseniz kalp kırmayın rica ediyorum hepimizin ortak noktasıda SİVASSPOR değilmi.bende kendimce bir yorum yapayım ben sivassporu bu kadar basit sıradan silik ve ezik futbol oynadığını görmedim kendi evimizde ,elbetteki bu takım yenilecek ama böle değil bu takımında yenilmeğe hakkı var.ben diğer yorumcu arkadaşlar gibi dış etkenlere liğin sonunda gireceğim tşkler unutmayalım bu takım ve
şehir bizim başımdan geçeni aktarayım kısaca rakip takımı (fb)yi protesto ediyorum ıslıklıyorum önümdeki demezmi ayıp oluyoo gülermisin ağlarmısın bende aile terbiyemin bana verdiği ağırbaşlılıkla trabzon maçında neden ayıp olmuyomu demediniz dedim. sadece ve acı acı güldüm,işte geldiğimiz nokta.sanrım beni anlamışınızdır fazlaca yoruma gerek duymuyorum,çünki için KAN AĞLIYOO
eğer bir otobüs almak için 2-3 ayda para anca toplanıyorsa yazık değil bu şehre eğer sms kampanyasına 7 milyon sivaslı varken sadece 15000 sms ve bunlarda sivaslı olmuyanların gönderdiği sms ler varsa yazık değil bu şehre eğer sadece seyirci buyuk maça geliyorsa yazık değil bu şehre eğer sadece 15000 kişilik statda 100 kişi destek vermek için son sesiyle bağrıyorsa yazık değil bu şehre eğer bu takıma maddi destek verilmiyorsa yazık değil bu şehre
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
hadi canım sende yeni yiğido konya'ya yenilincede çökmüştü sivas, ankaraya yenilincede hatta g.saraya yenilince tümden çökmüştü, varsın bi daha çöksün ne yapalım.. ha bu arada şöyle 5-6 hafta sonra olurda yine çökersek tekrar bekleriz sitemize yeni yiğido.. o ana dek bizi izlemeye devam et olur mu..
Cok Guzel ßi KonuYa Demir Atmışsın..
Oncelikle Kalite Başarı Destek...
ßen ßunlardan Dolayı ßiliyorum..
Sivasspordada Tam Ama ßiyerde Kopukluk yasanıyo :S
BAZI ARKADAŞLAR HALA SİVASSPORLU GÖRÜNÜMÜNDE FENER SÖZCÜLÜĞÜ YAPIYOR.
HALA İÇLERİNDEKİ FENER GÖMLEKLERİNİ ÇIKARAMAMIŞ.
ÜSTELİK SAYGI UNUTLULMUŞ BU SİTEDE.MİLLET BİRBİRİNE HAKARET EDİYOR.BU NEDİR.
HİÇ KİMSE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMECEKMİ.
İLK YAZDIĞIMDA SİVAS FENERİN YAN KURULUŞU SÖZÜNÜ BEN HÜRRİYET COM DA BİR TARAFTAR YAZISINDA GÖRDÜM OKUDUM VE ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN YAZDIM.
SİVAS BURALARA GELİRKEN FARKLI GELMEDİ.İLK BAŞLADIĞI ZAMAN DA AYNIYDI ŞİMDİDE MADDİ GÜCÜ YOK BUNU HERKES BİLİYOR.
BU BAŞARIYI YAKALARKEN PARASIZ YAPTI ONUDA BİLİYOR HERKES.
10 MAÇTA YEMEDİĞİN GÖLDEN FAZLASINI BİR MAÇTA YERSEN ADAMA SORARLAR. NEDEN DİYE.
ÜLKENİN EN İYİ SAVUNMASINI YAPANTAKIM TEK BİR MAÇTA DAĞILIYOR.
__________________ HER İNSAN öLECEK YAŞTADIR YÜKSELMEK İÇİN,ALÇALMAK GEREK