Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 30.01.2008, 05:12   #21
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1330 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

iLK Önce Başkakanımız Kutladı,Ondan Sonra Cumhurbaşkanımız,Şimdide Heralde Bush Kutlar
Gerçekten Cumhurbaşkanımızın Sivassporun Başarısını Değerlendirmesine Sevindim
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 30.01.2008, 07:52   #22
DOCKA
Yiğido

DOCKA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOCKA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim insanlarımız birbirine bağlı olsaydı biz kayseriden daha gelişmiş bir şehir olurduk ve bu sene sivassporum farkı açmış şampiyonluğun en buyuk adayı olurdu ama bizim insanımız birbirini küçültmeye kotulemeye çalışıyor malesef
kardeş sana kesinlikle katılıyorum görevim gereği 2.5 yıl kadar kayseride kaldım geçtiğimiz ekimde tekrardan memleketime döndüm. sivası çok ama çok seviyorum tabiiki hemşehrilerimide ancak dediğin konu çok doğru malesef bizim halkımızda birbirini çekememezlik çok fazla dolayısıyla bu hem takıma hemde şehre yansıyor insanlar arasında birliktelik yok kayserinin reklamını yapmıyorum ama insanlar gerçekten ticari zeka olarak üst düzeydeler dolayısıyla zengin bir şehir ve zengin bir kulüp şu anda inşaatı devam eden stadları bir harika ama benim sivaslım ne yapıyor parayı bulunca yatırımı gidip istanbula yapıyor sivastan fazla sivaslı istanbulda yaşıyor takıma yardım eli uzansın diyoruz istanbuldan çıt çıkmıyor sonuçta sivas açık konuşmak gerekirse memur şehri ve ekonomik durumu belli sivas dışındaki sivaslı işadamlarının sivasa ve sivasspora daha çok destek olması gerektiği kanaatindeyim.
DOCKA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DOCKA'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sivasspor bir harika
Alt 30.01.2008, 10:08   #23
boun_58
Yiğido

boun_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 boun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKboun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKboun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart sivasspor bir harika

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sivasspor hakkında övgüler yağdırdı.
Gazeteci-Yazar Yavuz Donat ile Sivasspor hakkında sohbet eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,Sivasspor’un elde ettiği başarının tesadüfü olmadığını, kısa sürede takımın yeniden eski başarısını elde edeceğini söyledi.
Turkcell Süper Liginde başarılı soniuçlar alan ve Fenerbahçe yenilgisinin ardından üçüncü sırada yer alan Sivasspor ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül “Sivasspor bir harika. Başarısının altında amatör ruh var... Hepsi profesyonel fakat sahaya amatör bir ruhla çıkıyorlar. Heyecanlılar. Başarıları tesadüfi değil. Sivasspor, Sivas΄ın ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkı yapıyor. Aslında Sivas çok güzel bir yer. Açık hava müzesi gibi. Sivas uzun yıllar ihmal edildi. Şimdi Ankara Sivas hızlı tren projesi gündemde. Bunun bir kolu da Kayseri΄de. Göreceksiniz Sivas kısa sürede toparlanacak. Sivasspor’a tüm Sivaslıların destek olacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.
-->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 30.01.2008, 10:38   #24
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

inaşallah kayeri ile beraber şampiyonlar ligine gideceğimiz günlerde gelecek teşekkürler c.başkanım ...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2008, 11:21   #25
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1002 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

sn .cumhurbaşkanımıza bu iyi sözlerinden dolayı tşk ederiz..sivas-kayseri el ele şampiyonlar ligine.
Alt 30.01.2008, 11:24   #26
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim insanlarımız birbirine bağlı olsaydı biz kayseriden daha gelişmiş bir şehir olurduk ve bu sene sivassporum farkı açmış şampiyonluğun en buyuk adayı olurdu ama bizim insanımız birbirini küçültmeye kotulemeye çalışıyor malesef
KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 30.01.2008, 11:51   #27
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1209 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

türkiyeye istanbul gözlüğüyle bakmayan herkes aynı şeyi söyler....
Alt 30.01.2008, 11:51   #28
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SAYIN CUMHUR BABA. SİVASLILARA GAZ VERİRSEN SİVASLILAR İÇİN SENDEN BÜYÜĞÜ OLMAZ. VER GAZI VER GAZI. S,İVASSPOR EVET BAŞARILI DAA BU BAŞARININ ÖDÜLÜ NE. DİKİMEVİ NİN KALKMASI MI,D.M O NUN SİVASTAN ALINMASIMI,KARAYOLLARININ KALKMASIMI. PARDONNN UNUTTUM BUNUN ÖDÜLÜ GÜZEL GÜZEL UYUMALARI İÇİN GAZ VERMEK. SİZ VE BAŞBAKANIMIZDA BİZE GÜEL ÖDÜLLER VERİYORSUNUZ. VERİN GAZI VERİN GAZI. BİZ SATEN YILLARCA SİZİN VERDİĞİNİZ GAZLARDAN DOLAYI KÜLTYÜREL,SOSYAL EKONOMİK ALANDA GERİ KALIP ALEVİ SUNİİ DİYE BİRBİRİMZİİ YEDİK VERDİĞİNİZ BU ÖDÜLLER İÇİN SAĞOLUN. BİZ SİVAS HALKI OLARAK HALLA SİZİN GAZ VERMENİZİN DEVAMINI VE BU GAZLARLA İYİ UYUYUP TATLI RUYALAR GÖRMEYİ İSTİYORUZ. LÜTFENNN BİRAZDA ARKAMIZI SIVAZLARMISINIZ SAYIN DEVLET BÜYÜKLERİ.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serhatcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2008, 13:48   #29
yiğide58
Acemi Yiğido

yiğide58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 yiğide58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

buda demek oluyorkiii başka takımı tutanlara önyargıyla bakmamak lazımmış. insanların içindeki sevgiye saygı duymak lazım... önyargısızz ve saygı çerçevesinde cumhurbaşkanımıza tşkler
yiğide58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2008, 13:53   #30
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1012 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Hepsi boş laf kuru laf üretip bizi her zaman ki gibi uyututorlar neden kayseride Türkiyenin modern stadyumu yapılırken sivasta hiç birşey yok ! ve tam tersine dikim evi gidiyor devlet malzeme ofisi gidyor gidiyorda gidiyor sivastaki işsizlik diz boyu geçim ıskıntısı gırtlakta

ama bizi uyutmaya devam ediyolar...