Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: YİĞİDOLAR GRUBU
Alt 31.01.2008, 16:11   #81
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: YİĞİDOLAR GRUBU

inş.. hayırlı uğurlu olur... güzel bir oluşum olursa bende varım !

hangi grup daha iyi olursa ben onlarla olurum

isim benim için önemli dğeil !
Alt 31.01.2008, 16:22   #82
EFSANE_YENİÇERİ
Yeni Yiğido

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EFSANE_YENİÇERİ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: YİĞİDOLAR GRUBU

Alıntı:
TUNA_TNK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar sivasta herkes,
büyük bir grubun küçük bir parçası olmaktansa,
küçük bir grubun büyük bir parçası olmak istiyor.....
Bu nedenledir ki stadın her köşesinde bir taraftar grubu var
yazılanlarda bir kaç arkadaşın söylediği gibi yönetimde bulunan kişiler TEK GRUP,TEK SES gibi bir projeye ön ayak olursa bu iş olur başka türlü kimse kimsenin grubunun altında toplanmak birleşmek istemez...
eğer olursa taraftar gruplarının birleşmesiyle meydana gelecek grup gerçektende türkiyedekı sayılı gruplar arasına girer....
HAYIRLISI....
TUNACIM İLK CÜMLENDEN SON CÜMLENE KADAR SANA AYNEN KATILIYORUM EĞER TEK Bİ GRUP OLURSA BENCE LİDER MUHAKKAKKİ AHMET OLMALI ONDAN DAHA İYİ BİRİ OLAMAZ

http://www.izlesene.com/video/spor-o...ceriler/238956
EFSANE_YENİÇERİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YİĞİDOLAR GRUBU
Alt 31.01.2008, 16:33   #83
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1060 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: YİĞİDOLAR GRUBU

bütün gruplar belliki birleşmeyi istiyor ama öncülük eden yok hepsi aynı şeyleri bahane edip geri çekiliyor ama bir adım atılırsa arkası gelir birde bir çok kişi bir gruba katılacak ama çokluk olan grubu bekliyor buyuk bir grup gelirse o zaman birçok kişi o gruba katılacak
Alt 31.01.2008, 17:46   #84
Rallim58
Gast

Standart YİĞİDOLAR GRUBU

Öncelikle, bazı yorumlar amacının dışına çıkarak kişiselleştirildiğini görüyoruz. Site yönetiminin bu konuda tedbir almasını talep ederek sözlerime başlamak istiyorum.
SEVGİLLİ YİĞİDOLAR :
1- Yıllardır süregelen ve halen 3 veya 4 büyük diye adlandırılan kulüplerden Fenerbahçe gibi her yönden güçlü bir takıma yenildik diye; feryat-figan, hatta olmadık hakaret ve iftira niteliği taşıyan söylemler, yorumlar yiğidolara yakışmadı.
2- Herkes en az senin kadar her karşılaşmadan 3 puan almanın hesabını yapar. Ancak bu puan yada puanların alınmasında sen ve ben 12. adamlık görevimizi yapabiliyormuyuz önce onu masaya yatırmalıyız.
3- Açılan kampanyalara sahip çıkmalıyız. Çevremizi yönlendirerek kampanyaya katılımlarını sağlamalıyız.
4- Foruma her önüne gelen hemen üye olup anında da cevap yazma yorum yapma hakkına sahip oluyor. Bu çok ciddi yanlış, çok ciddi futbol teröristlerine, futbol anarşistlerine, futbol provokatörlerine davetiyedir. Bunu çok ivedi gözden geçirilmesi için site yönetimi çözüm üretmelidir.
5- Başka kulüp taraftarı kendini Sivas'a olan sempatiliğini belirtiyor gibi yorum yazıp (nasıl olsa sanal alem hesabından) ortamı germeye çalışarak taraftarlar arasında sanal husumet çıkarılıyor. Tabi bazı misafir taraftarların samimiyetleri yorumlarından belli oluyor, onları tenzihen söylüyorum.
6- Yorumlarımızdaki eleştirilerimizi daha seviyeli üslup ve olumlu yönde yol gösterici nitelikte olursa yiğidolarımızın kaynaşmasına neden oluruz diye düşünüyorum.
7- Kar-Kış, Yağmur-Çamur, Soğuk-Sıcak demeden nasıl -25 lerde Trabzon maçına gittiysek, tüm karşılaşmalarda stadda yerlerimizi almalıyız. (Mazeretine binaen gelemeyenler hariç gerçek yiğidolar -25 de stadda takımını yanlız bırakmayanlardır)
8- VEE GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ-GÜN YİĞİDOLARIMIZIN DAYANIŞMA KAYNAŞMA GÜNÜ-GÜN SİVASSPOR ÜZERİNDE BİRLEŞİP NASIL ŞAMPİYON YAPARIZ DÜŞÜNCESİYLE KAFA YOUP, TEZAHÜRATLARIYLA YİĞİDO OLMAK GÜNÜ VE ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Tüm YİĞİDOLARA saygılar, selamlar
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2008, 18:27   #85
halodayı
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 halodayı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gercek sivassporlular toplansın....zaten hayırlı olur o zaman....
halodayı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YİĞİDOLAR GRUBU
Alt 31.01.2008, 18:49   #86
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1060 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: YİĞİDOLAR GRUBU

bu grubu oluşturan taraftarlar istanbulda bunlar sivasa nasıl gelecek lutfen cvp verin
Alt 01.02.2008, 09:00   #87
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Akıncılar Haber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 Akıncılar Haber isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: YİĞİDOLAR GRUBU

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu grubu oluşturan taraftarlar istanbulda bunlar sivasa nasıl gelecek lutfen cvp verin
sinan gerekli açıklama yapılacak.bizim dışımızda gerekli açıklamayı yapanlarda olacak.destek kolaydır.yiğidolar grubu kampanyaların ayağı olacak.hedef kazandırmak.
ayrıca istanbuldayız gözüyle bakmıyoruz.istanbuldaki maçlarda deplasman maçıdır.ev sahibi olmadığımızı biliyorsun.tabiki istanbuldaki taraftar sayısınıda değerlendireceğiz.sivasla ilgili açıklamalar dediğim gibi zamanı gelince yapılacaktır.
çalışmalar hızlanınca siteden rahatlıkla takip edeceksin.
Akıncılar Haber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2008, 09:26   #88
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

neden bir " sivasspolular" derneği kurulmuyor ve Türkiye çabında örgütlenmiyor merak ediyorum....

biz büyük takımız derken altyapını göstereceksin, derneklerin olacak yani kamusal alanda etkin olacaksın...

birçok hemşerimiz Sivasspor forması atkısı çeşitli şekillerde atkı vb... bulmakta zorlanıyor. ama fenerium gibi mağazaları Türkiyenin dört bir yanında görebiliyoruz.

çok mu zordur bir Sivasium veya Sivassporlular Derneği kurmak...
bence bu kapasitesi olan arkadaşların ve yöneticilerimizin bunu biraz düşünmesi lazım...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2008, 09:33   #89
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1237 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden bir " sivasspolular" derneği kurulmuyor ve Türkiye çabında örgütlenmiyor merak ediyorum....

biz büyük takımız derken altyapını göstereceksin, derneklerin olacak yani kamusal alanda etkin olacaksın...

birçok hemşerimiz Sivasspor forması atkısı çeşitli şekillerde atkı vb... bulmakta zorlanıyor. ama fenerium gibi mağazaları Türkiyenin dört bir yanında görebiliyoruz.

çok mu zordur bir Sivasium veya Sivassporlular Derneği kurmak...
bence bu kapasitesi olan arkadaşların ve yöneticilerimizin bunu biraz düşünmesi lazım...
dernek olarak var aslında ama şartlar çok zor...sonucta herkez gönüllü maaşla çalışan insanlar gerçektende zor...
bu dediğin günlere gelmek için bir alt yapı lazım once alt yapı ile başlamak gerek bunuda yönetimden birileri yapmalı.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2008, 09:40   #90
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dernek olarak var aslında ama şartlar çok zor...sonucta herkez gönüllü maaşla çalışan insanlar gerçektende zor...
bu dediğin günlere gelmek için bir alt yapı lazım once alt yapı ile başlamak gerek bunuda yönetimden birileri yapmalı.
bu dernek Sivasta yok sanırım varsada ben bilmiyorum..
fenerbahçeliler derneği var nalbatlar başında ama Sivassporlular derneğini bilmiyorum...

böyle birşey Sivasta yapılmaya başlasa ve üyelerinde belirli miktarda üyelik parası ve yıllık aidat alınsa profesyonel biçimde işletilebilir..

haaa diyeceksinki Sivasta millet parayla üye olurmu bu derneğe...
gidip fenerbahçeliler derneğine 30 milyona üye olup senelik 20 milyonda aidat verenleri ben tanıyorum..sivas için maddi durumu elveripte bunu yapmayanında karakterine bırakırım onu...
ama böyle birşey yapılsa burada koşa koşa giderim ben ...
birço karkadaşında maddi ve manevi hiçbirşeyi esirgemeyeceğinden eminim... bu yüzden aslında bu fikir için ayrı bir konu açılması lazım puar...
sen bi konu aç istersen orada bütün arkadaşlar fikirlerini yazsın belki yönetimden bizleri duyan birileri olur...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla