--->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
birakalim bu isleri arkadaslar,savas ay gibi taninmis bir sahsiyeti sivas gibi anadolunun unutulmus bir sehrinde görünce sevindirik olduk ayagina terlik tuttuk,misafirperverligimizi gösterdik...ne ya psaydik kovsamiydik adami,birakin beyler hatayi teknik yönetim ve futbolcular üstlenmelidir,cok kötü oynadilar hatta maci izlediler.futboldayenilmekte vardir,gelecege bakalim,umutla savasmayadevam edelim,kaybedilmisbisey yokben almanyada kaliyorum, koskoca bayern münih,werder bremen,bile yeniliyor,önemli olan gelecek maclarimiz.ayni ciddiyetle devam edelim ilk üce garanti girip bir avrupa takimini sivasimiza getirelim,basina yüklenip adam lari memleketimizden sogutmayalim,onlara ihtiyacimiz var,tanitimimi zi onlar yapiyorlar.futbol oynayalim yeter.Baskanimiza selamlar sevgiler.baskan ben aslen fenerliyim ama sivasspor önce gelir demis diye ona kizmayalim,hangimiz fenerli degildik,sivasin % 80 i fener liydi sivasimiz birinci lige cikana kadar,fener tv de izledim bir cok sivasli konustu,fener trübününde maci izlediler fener diye teza hürat yaptilar.sebep ne dediler,cevaplar söyle.feneri bu federasyo n zaten sampiyon etmez,o halde ikinci takimim fener olsun dediler. asil tehlike burada,taraftar inanmazsa basari nasil gelecek,yönetim bu konuya dikkat edip sivasin haklarini aramalidir,gerci ulusoya fenerbahce hatta devletin bakani bisey yapamadi,neyse sevgili yigi dolar.karamsarliga düsmeden calismaya devam.her sey sivas icin.selamlar.ALMANYADAN MURAT:
|