Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: LİG TV REZALETİ
Alt 14.02.2008, 18:11   #121
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: LİG TV REZALETİ

eger bu hafta maclari vermiyolarsa bidaha vermesinler gelmesinler Sivasa gs bjk maclarinda canli yayinlamak icin bu hafta yenelim bir bakalim haftaya ne bahane bulacaklar yok federasyon izin vermiyomus felan filan ark. herkes lig tv elestiri tepki msji atsin
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: LİG TV REZALETİ
Alt 14.02.2008, 18:12   #122
mermerbey
Acemi Yiğido

mermerbey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 mermerbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: LİG TV REZALETİ

Alıntı:
mermerbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TRABZONSPORLULAR AKİLLİ HAREKET EDİYOR.
BİRİ MAÇ VAR BİRİ YOG DİYOR.
AMA TS MAÇI YAYINDA OLACAK GİBİ.
AMA RİZE MAÇINI VERİRLER.BİR SONRAKİ HAFTA
mermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008, 18:27   #123
alcapon74
Acemi Yiğido

alcapon74 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alcapon74 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar malumunuz bu hafta yayıncı kuruluş olan Lig tv gaziantep maçını canlı yayınladı.Fakat anlaşma gereği 4 maç yayınlama hakkı bulunduğundan Trabzon maçını yayıncı kuruluş yayınlamadı.Bunu duyan trabzon camiası öyle bir kampanya yaptı ki lig tv yi baskı altına aldı(Dekoderleri iade ederiz,sizi boykot edriz) yazarından taraftarına tüm Trabzon camiası ayağa kalktı ve sonucunda bu hafta maç yayınlarını yine kendileri aldılar.Şimdi sormak lazım yayıncı kuruluşa orta sıralarda hiç bir iddası bulunmayan tranbzon maçını yayınlasan ne olur yayınlamasan ne olur.Sivasspor şampiyonluk mücadelesi veriyor üstelik anadoludan sivaslı harici çok destekleyeni var.Biz hakkımız olanı istiyoruz.Lütfen hakımızı bize verin.Kimsenin ama hiç kimsenin Sivassporun hakkını yemeye hakkı yok.Bu konuda desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar ve sevgili site yöneticileri.
sana katılıyorum hemşerim ilgili kişilere ulaşmak ne yapmak gerekirsede yapmak lazım....

SUŞEHRİLİ YİĞİDO
BİRGÜN HERKES SİVASSPORLU OLACAK BU BÖYLE BİLİNE........
alcapon74 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 14:54   #124
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1245 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Böyle bişey yok. şimdi bir yetkili ile konuştum...
Hafta içi tamam vereceğiz diye mail attınız gecen hafta içinde lig gidişatına göre yayın yapacaz diyip vermmelerini sordum aynen şöyle dedi.
Sıraya koydu bir hafta sizinki bir hafta onlarınki diye...uzun lafın kısası sivastaki maclarımızı verecekmiş bu demek oluyorki içerdeki macları vererek seyircilerimizi stad yerine ligtvye çekecek...tam bir rezillik yazıklar olsun hepsine....
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 15:17   #125
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

arkadaşlar ben bugün ligtv yi aradım ve üyeligimi iptal ettim onlara verecegim para ile gençlerimi sivasspor maçına götürürüm hiç olmazsa para sivassporumuza kalır .protesto ettigimıde söyledim. şampiyon sivassporumuz herşeyin en iyisine layıktır. slm.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: LİG TV REZALETİ
Alt 15.02.2008, 15:41   #126
GuNaY
Gast

Standart --->: -->: LİG TV REZALETİ

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ben bugün ligtv yi aradım ve üyeligimi iptal ettim onlara verecegim para ile gençlerimi sivasspor maçına götürürüm hiç olmazsa para sivassporumuza kalır .protesto ettigimıde söyledim. şampiyon sivassporumuz herşeyin en iyisine layıktır. slm.
Tebrik ediyorum.
Sizin gibi yüzlerce kişi bunu yapabilse hçbir sorunumuz kalmaz...
Alt 15.02.2008, 15:52   #127
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1189 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

ligtv genel yayın yönetmeni: şansal büyüka

sivaslı diye övünüyoz ya..işte o adam..
Alt 15.02.2008, 16:04   #128
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1245 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: LİG TV REZALETİ

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ligtv genel yayın yönetmeni: şansal büyüka

sivaslı diye övünüyoz ya..işte o adam..
düne kadar teşekkür ediyoruz...
birde diyorlarki içerdeki macları vereceğiz aklı sıra güzellik yapıyorlar milleti stadlardan çekme gayeleri. bu zihniyete başkanımız tez zamanda cevabını verecektir.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 16:30   #129
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

bır anadolu takımının gercekten ızın vermez bu bızım halkımız sampiyon olmasına.bakın haftaya sivasın evınde rıze macı var bu macı lıg tv de verecek.ewet verecek kı sıvas lı taraftarlar maca gıdıp desteklemesın ve sıvas macı kaybetsın onu ıstıyorlar.deplesman macını versen ne olur sankı.hersey palavra takımın dususe gecmesını beklıyorlar ama daha cok beklerler.bu hafta mac verılmeyecek buyuk bır ıhtımalle bence oftas macına gıdecek arkadaslar lıg tv sız adaletlı bır lıg ıstıyoruz dıye pankart acsınlar mumkunse.bu hafat bende protesto edıyorum ve lıg tv abonelıgımı ıptal ediyorum.sizlerde bir sekilde tepkınızı gosterın arkadaslar.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008, 16:32   #130
GuNaY
Gast

Alıntı:
Alıntı:
bır anadolu takımının gercekten ızın vermez bu bızım halkımız sampiyon olmasına.bakın haftaya sivasın evınde rıze macı var bu macı lıg tv de verecek.ewet verecek kı sıvas lı taraftarlar maca gıdıp desteklemesın ve sıvas macı kaybetsın onu ıstıyorlar.deplesman macını versen ne olur sankı.hersey palavra takımın dususe gecmesını beklıyorlar ama daha cok beklerler.bu hafta mac verılmeyecek buyuk bır ıhtımalle bence oftas macına gıdecek arkadaslar lıg tv sız adaletlı bır lıg ıstıyoruz dıye pankart acsınlar mumkunse.bu hafat bende protesto edıyorum ve lıg tv abonelıgımı ıptal ediyorum.sizlerde bir sekilde tepkınızı gosterın arkadaslar.

Gardaş önceki yazında üyeliğini iptal ettiğini söylemiştin?
Etmeyi düşünüyor musun yoksa ettin mi?

Etiketler
lİg, rezaletİ