Mehmet Yıldız: İnanmayanları yendik.
Sivasspor`un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ,” Gençlerbirliği Oftaş Süper ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.Futbolda inişleride çıkışlar gibi normal karşılamak lazım. Aldığımız 1-0`lık bu galibiyetle tekrar çıkışa geçeceğimize inanıyorum.Bize Ankara’da destek veren Yiğidolar’a teşekkür ediyorum.Bu galibiyeti Teknik direktörümüz Bülent Uygun’un kızı Almina’ya armağan ediyoruz.
Musa:
Süper ligde bizde dahil yenilmeyecek hiç bir takım yok.Sonra Biz Fenerbahçe gibi kadrosu yıldızlarla dolu olan bir takıma kötü futbol oynayarak yenildik.Bu galibiyetle o kaybımızı kapattığımız için mutluyuz.
Abdurrahman Dereli:
Üst üste iki deplasman maçına çıktık.Hazırlıklarımızı saha ve hava şartları yüzünden İstanbul’da yaptık. Oftaş karşısında galibiyet istiyorduk.Maçtan önce arkadaşlarımızla birbirimize söz verdik ve bunu yerine getirdik. Lig uzun bir maraton .Bizi bir mağlubiyete göre değerlendirmesinler.
Akın Vardar : Milli takım nasipte varsa olur.
1-0 lık gençlerbirliği Oftaş maçını değerlendiren son haftaların başarılı ismi Kaleci Akın zor bi deplasman olacağını tahmin ediyorduk.Golü erken bulmamız işimizi kolaylaştırdı.Zirve yarışında mütavazi kadromuzla yürüyoruz.Milli takım ise bakalım nasipte varsa olur.Her Türk futbolcusu gibi bende elbette görev verilirse elimden gelen gayreti Milli takım için gösteririm.
İlhan Ummak :”stress yapıyoruz”
iki haftadır iyi futbol oynayamıyorduk.Oftaş karşısında golü erken bulduk.ben oynadığım maçlarda asist yapamıyordum.Bu maçta Mehmet’in önüne çok güzel yerden bir pas attım.o da tek vuruşla golü attı. Zemin çok kötü idi.biz bazı maçlarda kendi kendimize stress yapıyoruz.Stres yapmanın bir anlamı yok.Biz çünkü çok iyi bir ekibiz.
Onur :
Sivasspor olarak haddimizi biliyoruz.Ağır saha şartına rağmen 3 puan kazanmak için oynadık. Kazandığımız için mutluyuz.
B Uygun : BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK.
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Ankara’da kazandıkları 1-0’ lık maçtan sonra yaptığı açıklamada , Fenerbahçe karşısında aldığımız bir mağlubiyetle bize olmadık yakıştırmalar yapanlar acaba şimdi ne diyecek.O gün biz ,”mağlubiyetin sorumluluğunu üzerimize aldık.” dememize rağmen ısrarla saldırıda bulundular.Sivaslılar , artık destek verin , bu takımı destekleyin demekten bıktım usandım.Artık bu takıma ya sahip çıksınlar , yada sahip çıkacaklar. Başka yolu yok.
Sivasspor’a yardım konusunda duyarsız kalanlara sesleniyorum. Bu takım Sivas’ın reklamını gereğinden fazla yapmıştır.Bu bedel para ile ölçülmez.
Sivaslılar siz bunu istemiyor muydunuz. İşte biz bunu başardık.Nerde bize olan desteğiniz.biz yolumuza her türlü engele karşı devam edeceğiz.Şampiyonluk yolunda sonuna kadar mücadele vereceğiz.
Spor58