Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

STAD VE TARAFTAR...
Alt 25.02.2008, 13:03   #1
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart STAD VE TARAFTAR...

Bu super lig bizi bozdu hakkaten..3. ligden bu yana her gun daha dusen seyirci kalitemiz var..Takim yukseldikce seyircinin potansiyeli dustu...

Sivassporumuzun bu basarisina sivas halki alisamadi.. Galiba bizim halkimiz Chelsea ve Arsenal in maclarini bolca izliyor. Orda Surekli oturan tribunleri goruyor kendisi de ayaga kalkmiyor, ayaga kalkmayi birakin destek vermiyor cekirdek citlemekten sicak cayini yudumlamaktan firsat bulamiyor tezahurata destege..Tek bildigimiz Sivas gol attiktan sonra Gooooll Diye bagirip arkasindan da kirmizi beyaz sampiyon sivas demek...

Unuttugumuz bisey var ki tamam Chelsea Arsenal seyircisi maci oturarak izliyor amaaa onlar oturduklari yerden takimini ateslemek ve rakip takimi baski altina almak icin ellerinden geleni yapiyorlar..Hakemler aleyhlerinde bir karar verdiklerinde kendileri de kararin aleyhlerinde calinan dogru karar oldugunu bilseler bile hakemi yuhluyorlar top rakipdeyken isliklar yuhlamalar...Yapiyorlar yani bir seyler.. Bizim gibi sineama seyreder gibi gelmiyorlar!!

Ic sahadaki maclarimizi en onemli avantajimiz gorduk...Rakipler cikamaz olmustu 4 eylulden.. O gunku tribunleri Eger seyirci bu performansla devam ederse lig sonuna kadar bir daha galibiyete hasret oldugumuz yerin adi olacak 4 eylul stadyumu...

Buraya G. saray Besiktas gelecek su an kafa kafaya sampiyonluk mucadelesi verdigimiz takimlar bunlar.. Eger biz afedersiniz ama koyun gibi olmaya devam edersek bunlar da 4 er 5 er atip evlerine donerler..Taraftar top oynatmamali!!Fenerbahce - Sevilla macindan once taraftar oyle bir ortam olusturmstu ki baslama vurusundan once seromoni de sevilla li oyuncularin suratlarini hepiniz gormussunuzdur. Nasil da buz kesmislerdi...

Ne coskulu taraftarlar geldi gecti bu 4 eylul stadyumundan..hatirlayin..Buz gibi havada nasil da kar yagisi altinda Fatsaspor u 6-1 yine baska bir gun turhalspor u 5-0 yendigimiz gunleri hatirlayin.. 4 eylul stadi 3. ligde en yakin rakibimize 25 puan faark attigimizda 3-2 yendigimiz tokat macini ve sonrasinda o coskulu sampiyonluk kutlamasini gordu....

2. lige yukseldikten sonra hatirlarsiniz dogu grubuna verdiler de bizleri neler cektik... Son mac Adiyamanspor...Kaybetsek biz dusecegiz Adiyamanspor kalacak.. 4 eylul igne atsan yere dusmeyecek o gunku kalabaligi da gordu... Ne coskuluydu tribunler olum kalim macinda Adiyamanspor u 3-0 yendigimiz maci vardir aranizda hatirlayanlariniz...

Sene basinda hayal bile edemedigimiz bir yerdeyiz.. Super ligin zirvesindeyiz.. Bunu taraftarimiz henuz hisedemedi hazmedemedi diye sayiyorum...

Gelmek istedigim nokta su... Bu 4 eylul tribunleri cok kaliteli taraftar kitleleri gordu yukarda anlattigim gibi... O tribunlerden kimler geldi kimler gecti...Ama baki olan yalnizca bir sey vardi.. O da SIVASSPOR..

Su an ki cekirdekci taraftari da ayaklandirip harekete gecirmek o eski coskulari yasatmak bizlerin elinde bilincli taraftarlarin elinde...

Biz gerekirse 90 dakika oturmayacagiz tezahuratimizi yapacagiz ki onlar da ayaklanmak zorunda kalsin.. Evet direnmemiz lazim..Tribunler cekirdek citlenen degil Sivassporun desteklendigi yerin adi olsun artik.. buna bundan sonraki ic saha maclarinda cok ihtiyacimiz var...

Tribunlere kusmek cozum degil...Biz tribune kusup pes edersek isler daha kotu olur...Hep beraber destek verip oturanlari da hareketlendirmeye baslayip bir sakarya nin kocaelinin karsiyaka goztepenin tribunleri gibi olmaya gayret etmeliyiz...

Unutulmasin ki orda oturup cekirdek citleyip cay icen abilerimiz de Sivasspor a gonul verdikleri icin ordalar..

Sadece onlari da atesleyecek bu forumda gordugum bir cok bilincli genc arkadaslarimiza ihtiyaclari var...

Selamlar .. Saygilar...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: STAD VE TARAFTAR...
Alt 25.02.2008, 13:12   #2
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: STAD VE TARAFTAR...

dediğin maçların birçoğunda bende vardım statda...
gerçekten çok güzeldi o zamanlar atmosfer...

livorpool'un "you never walk alone" gibi yavaş ve oturarak söylenebilecek sanat müziği tarzında bir beste yapılırsa belki taraftar mırıldanır...

sonra ritmi yavaş yavaş artırıp hızlı tezahüratlara geçilebilir
çekirdek yemek yasaklanabilir...
her koltuğa bir kaktüs ekilebilir...

şaka biryana stadımızda aküstik namına hiçbirşey yok...
istediğimiz kadar tezahurat yapalım rakibi bu statda boğamzyız myway...

seyirci profilide buna eklenince dediklerin ortaya çıkıyor...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2008, 13:34   #3
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

istanbul yalamalığını bıraktıkları zaman o atmosfer 4 eylülde tekrardan yaşanacaktır.

o adıyaman maçını hatırlıyuorum biletli olduğum halde girememiştim. dışarıdan bağırıyorduk. maçın hakemide muhittin boşattı.
Alt 25.02.2008, 13:39   #4
58_cebeci_58
Yiğido

58_cebeci_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_cebeci_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivasspor taraftarı tam bir rezalet.statda bile fb gs bjk muhabbeti yapılıyo.bide şampiyonluktan söz ediliyo.gercekten yazık.birz takıma sahip cıkmalıyız.tamam stat doluyo ama bi SİVAS GOL GOL diye bile ses cıkmıyo.gercekten yazık.''gardas bi çök sahayı göremiyoz'' diyen taraftar gelmesin abi stata.bi 10 ytl veriyonuzda ne oluyo yani.bütün havanız buysa onuda vermeyin.her maç stat doluyo.12 13 bin kişi kadar.ama kampanya baslatıldı.toplam 3 milyon sivaslı var diye her yerde övünerek konusurdıuk.şimdi ne oldun.toplam 20 bin mesaj.yazık.gercekten yazık.
Alt 25.02.2008, 13:47   #5
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor taraftarini Chelse veya Arsenalla Kiyaslamak ne kadar dogru. Futbolun besigi ingiltere bizleri ise süper ligde yürümeyi birakin, daha yeni yeni emeklemesini ögreniyoruz. Taraftarin stadlara nicin fazla ilgi göstermedigide bence Modern stadlarimizin olmasindan kaynaklaniyor,örnegi ingilterede bir kale arkasinda oturan taraftari düsünün görüs mesafesi ne kadar türkiyede ne kadar. Atletizim pistleri futbol izleme kalitesini öldürüyor. iklim sartlari cok saguk olan sehirlerin stadlarin zeminine kalorifer yani zemini alttan isitici her hava sartlarinda futbol oynamaya elverisli olmali ki, taraftarda stadlara doldurup futbol izlesin . Dün ki 4.eylülde stadinda oynanan macda o gördügüm tabloda futbolu birakin sadece kayak sporu, Buz pateni yapmaya müsait bir zemin vardi o zeminde takimin oynadigi futbolu elestirmek bence skor ve futbol yönünden cok yanlis. Ne zamanki türkiyede Sükrü sarac oglu stadlarinin cogalmasiyla futbol kalitesi ve taraftarida artacaktir. Stadt kapasitesinin hic önemi yok, 15.000 - 20.000- 25.000 lik stad olsun fark etmez önemli olan Atletizim pistleri futbol izleme kalitesini öldürüyor. Türkiyede gercek futbolstadi sadece benim bildigim, Fenerbahce stadi, Kayserinin yeni yapacagi stad ve Vestelmanisa stadi. Bu stadlar sadece futbol oynamak icin yapilan stadlardir Atletizim icin degil.??? Bence TFF taraftari ancak böyle stadlara cekebilirler..Bu yazilari kac kez yazdim bilmiyorum ama bence ana nedeni bu olmali
Alt 25.02.2008, 13:59   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

çekirdek yiyen taraftar şampiyonluğunu tribün yiğidosu kimseye bırakmayacak gibi ,
vardır bir hikmeti
Alt 25.02.2008, 13:59   #7
kadir984
Yiğido

kadir984 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 kadir984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARTIK FUTBOL BÜYÜK GELİR SAĞLAYAN KURUM HALİNE GELMİŞTİR.

YANİ TARAFTAR = MÜŞTERİ
EĞER
BEN MÜŞTERİ İSEM ; STAD İSTERİM
BEN MÜŞTERİ İSEM ; KONFOR İSTERİM
BEN MÜŞTERİ İSEM ; SAĞLAM TRANSFER İSTERİM
BEN MÜŞTERİ İSEM ; SAĞLAM BİR FUTBOL İSTERİM
BEN MÜŞTERİ İSEM ; SAĞLAM BİR ZEMİN İSTERİM
AMA BEN MÜŞTERİ İSEM ; BUZLANMIŞ BİR TRİBÜNDE FUTBOL MÜSABAKASI İZLEMEK İSTEMEM.

ŞİMDİ HAKSIZMIYIM.
Alt 25.02.2008, 14:05   #8
|| M e L i H ||
Acemi Yiğido

|| M e L i H || - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 || M e L i H || FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tribünlerde taraftar Diye Birşey kalmadı Çekirdek Yiyip Maçı İzliyoruz
Alt 25.02.2008, 14:09   #9
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Alıntı:
kadir984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARTIK FUTBOL BÜYÜK GELİR SAĞLAYAN KURUM HALİNE GELMİŞTİR.

YANİ TARAFTAR = MÜŞTERİ
EĞER
BEN MÜŞTERİ İSEM ; STAD İSTERİM
BEN MÜŞTERİ İSEM ; KONFOR İSTERİM
BEN MÜŞTERİ İSEM ; SAĞLAM TRANSFER İSTERİM
BEN MÜŞTERİ İSEM ; SAĞLAM BİR FUTBOL İSTERİM
BEN MÜŞTERİ İSEM ; SAĞLAM BİR ZEMİN İSTERİM
AMA BEN MÜŞTERİ İSEM ; BUZLANMIŞ BİR TRİBÜNDE FUTBOL MÜSABAKASI İZLEMEK İSTEMEM.

ŞİMDİ HAKSIZMIYIM.

SEN MÜŞTERİ DEĞİL TARAFTARSIN (TABİ DİİLSİNDE OLMAN GEREKİYO )

TARAFTAR:ÇİLE ÇEKER
TARAFTAR:KARŞILIK BEKLEMEDEN SEVER
TARAFTAR:HERZAMAN YANINDA OLUR
TARAFTAR:TAKIMINI ATEŞLER ÇEKİRDEK ÇITLAMAZ
TARAFTAR:KOMBINE ALIR SMS ATAR ORJINAL URUN ALIR
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2008, 14:22   #10
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEN MÜŞTERİ DEĞİL TARAFTARSIN (TABİ DİİLSİNDE OLMAN GEREKİYO )

TARAFTAR:ÇİLE ÇEKER
TARAFTAR:KARŞILIK BEKLEMEDEN SEVER
TARAFTAR:HERZAMAN YANINDA OLUR
TARAFTAR:TAKIMINI ATEŞLER ÇEKİRDEK ÇITLAMAZ
TARAFTAR:KOMBINE ALIR SMS ATAR ORJINAL URUN ALIR
kardeş bilimsel anlamda her kurumun bir iç birde dış müşterisi vardır...

buradaki müşteri esnaflık zihniyetindeki müşteri değildir..
örneğin futbolcular, teknik direktör, başkan vs... iç müşteri sayılırken taraftarda futbolun ve kulüplerin dış müşterisidir....

rüzgarsız bir havada uçurtma uçurabilirmisin...hayır
demiryolunun olmadığı bir yerden tren geçermi....hayır

anlatmak istediği şey özetle buydu sanırım arkadaşın..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla