Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
Alt 03.03.2008, 17:59   #51
bremer58
Yeni Yiğido

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 bremer58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK

ya arkadaslar bu türk medyasini fena bozuyoruz ya adamlar her hafta sivas düsüse gececek,tepe takla gidecek dedikce bizimkiler herkesi cime gömmeye devam ediyor,valla ayip ediyoruz yav olmuyor böyle bea.hahaha.medya bozuntulari sizi.gecin siraya öpün büyük ss elini.istanbul cikolatalari.
bremer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2008, 11:10   #52
mersoy
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mersoy Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kampanya için büyük emekler veren Yücel Şeker başkanıma en derin teşekkürlerimi sunarım.

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

mersoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
Alt 04.03.2008, 11:28   #53
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1539 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Avrupa da yaşayan Sivaslılar tarafından yapılan Sivasspor’a destek kampanyası için özel telefon hattı açıldı. Sivasspor’a destek kampanyası için açılan özel telefon hattı, sabit telefonlardan aranabiliyor.

Arama başı 5 euro olarak ücretlendirilen 0900 333 660 58 numaralı telefon hattından elde edilen gelir doğrudan Sivasspor’a destek olarak aktarılacak.

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Almanya’da ki Sivas Dernek Başkanları Rüştü Elmas(ASIB) ve Yücel Şeker(ASBIR) Sivasspor’un sadece Sivaslıların değil bütün anadolunun gururu olduğunu ve Sivaspor’a destek vermek için birlikte hareket edeceklerini açıkladılar. Farklı kulvarlarda Sivas’ın tanıtımı,Sivaslıların koordinasyonu için Avrupa’da faliyet gösterdiklerini ve Sivaspor’un başarısı için beraber çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirten Rüştü Elmas ve Yücel Şeker 0900 333 660 58 numaralı telefonu arayarak Sivaslı hemşerilerimizin ve Almanya da yaşayan Türklerin Sivasspor’a destek vermelerini istediler.
Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın yurt dışında yaşayan gurbetçilerinde Sivasspor'a destek vermesini istemesi ile harekete geçen Yücel Şeker Almanyada ki Sivaslılarla beraber bu hattı kiraladıklarını ve hattın gelirini direk Sivasspor'a aktarılacağını söyledi.
ASBİR ve ASİB kuruluşlarının Sivas ve Sivasspor için bir araya gelerek kampanya dahilinde ortak hareket etmeleri,Sivaslılar arasında ki birlik ve beraberliğe katkı sağlayacaktır.

Sivasspor,Sivas’ın ve Sivaslıların dünyaya açılan penceresi,şehrin tanıtımına katkı sağlayan en büyük marka değerimizdir. Sivasspor’un başarısı ile övünen hemşerilerimizin şimdi taşın altına ellerini koyması ve Sivaspor’un yaşadığı maddi sıkıntıdan çıkabilmesi destek olması gerekiyor. Daha önce Türkiye’de açılan SMS kampanyası ile azda olsa takıma destek olunmuştu,şimdi sıra gurbetçi yiğidolarda ,artık gurbetteki hemşerilerimizde 0900 333 660 58 numaralı telefon hattını arayarak,arama başına Sivasspor’a 5 euroluk yardımda bulunabilirler.

ALLAH ARTIRSIN..................... MUHABBETİNİZİ DE DESTEĞİNİZE

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2008, 17:04   #54
ahmetiris
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetiris FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor artik Anadolu'nun degil, tum Turkiye'nin gururu. Yalnizca Avrupa'dan degil, Amerika'dan nasil destek olabiliriz? Kalan 10 macta 28 puan alip sampiyon olacagimiza inaniyorum. Sevgilerimle,
ahmetiris isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
Alt 04.03.2008, 17:11   #55
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Ausrufezeichen -->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK

Gurbetci kardeşlerimize yapacakları destekler için çok teşekkür ederim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2008, 18:33   #56
Kapidag17
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Kapidag17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar ben Sivasli degilim,ama yinede yardim etmek istiyorum,sorun evimde 900 hatlar kapali,is yerindede kapali.Bu numaradan baska care yokmu.

Sivas spora basarilar.
Kapidag17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK
Alt 04.03.2008, 20:14   #57
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: GURBETÇİLERDENDE DESTEK

Alıntı:
Kapidag17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar ben Sivasli degilim,ama yinede yardim etmek istiyorum,sorun evimde 900 hatlar kapali,is yerindede kapali.Bu numaradan baska care yokmu.

Sivas spora basarilar.
iste sportmenlik iste sporsever duyarli davrandigin icin cok tesekur ederim malesef 900 lu hatlara kapali olan telefonlardan yapamiyorsun baskada bir care ben bilmiyorum belki sen bulursun.
tekrar tesekur ederim.
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2008, 20:18   #58
SivasLady
Gast

Alıntı:
Kapidag17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivas spora basarilar.
belki baska birinin aciktir
sen ver ona 5 eur o arasin senin icin
Alt 05.03.2008, 16:28   #59
DerbederHamit
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DerbederHamit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vatanimiz dilimiz bir bayragimiz kanimiz birgurbeciler sila ile iHEMlimiz bir yigidolerle gonlumuz bir gelin doslar bir olalim. SIVASI SANPIYON. KILALIMM.GUCUNE GUC KATALIM BIRER TEL ATALIM DUYADA 7 MILYON 235 BIN KUSUR SIVASLIVAR 10 € GONDERSEK KIME SIVASI KCUMSUYEMEZ ALLAHIN IZINIYLE HEM ALEVI MEM SUNUYUK BIR KAC MESEP TEK DINLIYIK KOKUMUZ BIR DALIMIZ COK BIR OLURSAK OLURUK TOK GELIN KARDAS BIR OLALIM IRMAK GIBI AKA AKA .TOPARLANIP UMANOLALIM HALDEN HALVETEN BILELIM YARADANAKUL OLALIM KULA YARDIMA VARALIM onursuz yasamak tansa ONURLU OLMESINI BILELI allah yar ve yardimcimiz olsun ammin haydi yigitoler kolaygelsin duamiz kabul olsun tum sivaslilara selamolsun
DerbederHamit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DerbederHamit'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2008, 21:33   #60
cepnili mustafa
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cepnili mustafa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

güzel bir kampanya bizler avrupa sivaslilar olarak takimimiza destek olmak zorundayiz insallah bu sene sivasspor sampiyon olur saygilarimla
cepnili mustafa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla