Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ
Alt 16.03.2008, 01:43   #1
oZi Taraftar
Yeni Yiğido

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 oZi Taraftar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ

Madem oyle, Australia’dan katilimcilar olarak gelin hep birlikte Australia’yi siralamalarda en azindan ilk 10’a yukselmeye calisalim.
Birlikte bazi organizeler yaymayi oneriyorum. Ornegin, Sivasspor’un canli yayinlanan maclarini hep birlikte izleyelim,,, fotolar cekelim ve sitede paylasalim,,, pankart yaptiralim, Sivas’a gonderelim ve arkadaslardan maci gunu bizim adimiza acmalarini rica edelim,,, hepimiz sitemize yeni bir uyenin katilmasini saglayalim,,, durumlarimiz elverdigi kadar Sivasspor’a maddi katkida bulunarak gonderelim,,, yeni projeler, fikirler uretelim…
Cogumuz birbirimizi taniyoruz ve kolaylikla biraraya gelebiliriz. Bir sonraki BJK macinda (04/04/2008) macinda, mac saatinden birkac saat once biraraya gelmeyi oneriyorum, oturur detaylari konusuruz…
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı oZi Taraftar'a Teşekkür Ediyor...
--->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ
Alt 16.03.2008, 02:16   #2
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 Gurbetci Gokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ

Alıntı:
oZi Taraftar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Madem oyle, Australia’dan katilimcilar olarak gelin hep birlikte Australia’yi siralamalarda en azindan ilk 10’a yukselmeye calisalim.
Birlikte bazi organizeler yaymayi oneriyorum. Ornegin, Sivasspor’un canli yayinlanan maclarini hep birlikte izleyelim,,, fotolar cekelim ve sitede paylasalim,,, pankart yaptiralim, Sivas’a gonderelim ve arkadaslardan maci gunu bizim adimiza acmalarini rica edelim,,, hepimiz sitemize yeni bir uyenin katilmasini saglayalim,,, durumlarimiz elverdigi kadar Sivasspor’a maddi katkida bulunarak gonderelim,,, yeni projeler, fikirler uretelim…
Cogumuz birbirimizi taniyoruz ve kolaylikla biraraya gelebiliriz. Bir sonraki BJK macinda (04/04/2008) macinda, mac saatinden birkac saat once biraraya gelmeyi oneriyorum, oturur detaylari konusuruz…
Ben kesinlikle varim, cok guzel bir fikir, kuru kuruya taraftarlik olmaz, BJK ile macimiiz yaklastikca tekrar goruselim, ancak arkadaslara simdiden duyuralim, eminim onlarda olumlu karsilayacaktir.
Bu Konuda Gurbetci Gokhan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
büyük, ilgi, sitemize, sİtemİze, İlgİ