Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım kendi takımına olan kızgınlığını ve kırgınlığını gelip burdaki insanlardan çıkarma. Konya'nın gelenden beş gidenden altı yemesinin sorumlusu Sivasspor taraftarı mı? Biz sadece ve sadece Sivassporumuzun galip gelmesini istiyoruz. Rakip Konya veya bir başkası olur farketmez, herhalükarda galip gelmeyi istiyoruz.
Konyaspor'a önce Konyalılar sahip çıkacak. Dün bir Konyalı arkadaşımla konuşuyordum, hayretler içinde kaldım, adam Konya-Fener maçında Fener'i tutuyor, ''Konya ikinci ligdeyken daha fazla zevk veriyor, bence oraya gitsin.'' diyor. Bir Konyalı bunu söyler de üç büyültülmüş yalakası olursa, Konya'nın bu gidişinin sorumlusu da yine Konyalılar olur. Uzun lafın kısası sizin bu durumunuzdan biz sorumlu değiliz.   
|
benim durumumdan seni sorumlu tuttugumu hangi cumlemden cıkarttıgını merak ettim???galiba ustte quote yaptıgım cumle alıntısını da gormemişssin.zaten senin soyledigin gibi bir şeyi savunabilecek kadar da sacmalayacak değilim.kendi takımıma kırgınlıgım bir yana dikkat ettiysen başka olaylardan bahsetmişim??neden bahsetmişim üstte alıntı yaptıgım kişi ve bu gibi kişilerin düşünceleri doğrultusunda etmişim.
arkadasın konyalı olabilir macını fenerbahçe tribununde de izleyebilir.her anadolu sehrinde oaln seydir.sivasta da oluyordur bu sene sivasspor ile 3 buyuklerin ypatıgı maclarda sivaslı olup da 3 buyuklerin tribununde onları destekleyen bir değil yuzlerce vardır heryerde var.o bizi ilgilendirmez.2.ligde oynasın falan filan diye yorum yapmyada hakkı yok.çünkü o konyasporlu degil zaten.zaten futboldan falan da cok da anladıgın zannetmem takılır işte basarılı takım peşine konyayla ilgisi yok yani o kişi kimse onun.
bir de burası forumsa foruma uyeligim kabul edilmişsse görüşlerimi yazarım admin gereksiz veya yersiz gorurse siler yada benim sozlerimde forum kurallarına uymayan bir şeyler gorurse uyeligimi iptal eder.o sensen eger onu da bilmiyorum dikkat etmedim.neyse öyle buraya yazamassın tarzıyla bana sen karısamassın...