Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 17.03.2008, 11:11   #61
nalcaciboy
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 nalcaciboy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım kendi takımına olan kızgınlığını ve kırgınlığını gelip burdaki insanlardan çıkarma. Konya'nın gelenden beş gidenden altı yemesinin sorumlusu Sivasspor taraftarı mı? Biz sadece ve sadece Sivassporumuzun galip gelmesini istiyoruz. Rakip Konya veya bir başkası olur farketmez, herhalükarda galip gelmeyi istiyoruz.

Konyaspor'a önce Konyalılar sahip çıkacak. Dün bir Konyalı arkadaşımla konuşuyordum, hayretler içinde kaldım, adam Konya-Fener maçında Fener'i tutuyor, ''Konya ikinci ligdeyken daha fazla zevk veriyor, bence oraya gitsin.'' diyor. Bir Konyalı bunu söyler de üç büyültülmüş yalakası olursa, Konya'nın bu gidişinin sorumlusu da yine Konyalılar olur. Uzun lafın kısası sizin bu durumunuzdan biz sorumlu değiliz.
benim durumumdan seni sorumlu tuttugumu hangi cumlemden cıkarttıgını merak ettim???galiba ustte quote yaptıgım cumle alıntısını da gormemişssin.zaten senin soyledigin gibi bir şeyi savunabilecek kadar da sacmalayacak değilim.kendi takımıma kırgınlıgım bir yana dikkat ettiysen başka olaylardan bahsetmişim??neden bahsetmişim üstte alıntı yaptıgım kişi ve bu gibi kişilerin düşünceleri doğrultusunda etmişim.

arkadasın konyalı olabilir macını fenerbahçe tribununde de izleyebilir.her anadolu sehrinde oaln seydir.sivasta da oluyordur bu sene sivasspor ile 3 buyuklerin ypatıgı maclarda sivaslı olup da 3 buyuklerin tribununde onları destekleyen bir değil yuzlerce vardır heryerde var.o bizi ilgilendirmez.2.ligde oynasın falan filan diye yorum yapmyada hakkı yok.çünkü o konyasporlu degil zaten.zaten futboldan falan da cok da anladıgın zannetmem takılır işte basarılı takım peşine konyayla ilgisi yok yani o kişi kimse onun.

bir de burası forumsa foruma uyeligim kabul edilmişsse görüşlerimi yazarım admin gereksiz veya yersiz gorurse siler yada benim sozlerimde forum kurallarına uymayan bir şeyler gorurse uyeligimi iptal eder.o sensen eger onu da bilmiyorum dikkat etmedim.neyse öyle buraya yazamassın tarzıyla bana sen karısamassın...
nalcaciboy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008, 11:13   #62
konyahooligans
Yeni Yiğido

konyahooligans - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 konyahooligans FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım kendi takımına olan kızgınlığını ve kırgınlığını gelip burdaki insanlardan çıkarma. Konya'nın gelenden beş gidenden altı yemesinin sorumlusu Sivasspor taraftarı mı? Biz sadece ve sadece Sivassporumuzun galip gelmesini istiyoruz. Rakip Konya veya bir başkası olur farketmez, herhalükarda galip gelmeyi istiyoruz.

Konyaspor'a önce Konyalılar sahip çıkacak. Dün bir Konyalı arkadaşımla konuşuyordum, hayretler içinde kaldım, adam Konya-Fener maçında Fener'i tutuyor, ''Konya ikinci ligdeyken daha fazla zevk veriyor, bence oraya gitsin.'' diyor. Bir Konyalı bunu söyler de üç büyültülmüş yalakası olursa, Konya'nın bu gidişinin sorumlusu da yine Konyalılar olur. Uzun lafın kısası sizin bu durumunuzdan biz sorumlu değiliz.

kardeş iyi güzel demissin benimde bi arkadaşım var sizin grubun içinden nette tanıştım ismi kürşat dı galiba oda sivassporlu ama beşiktaş sivas maçınd beşiktaşı tutuyor şimdi bir kişinin düşüncesini bütün konyasporlulara yükleyemezsin o senin arkadaşının ruhunu fenere sattığının anlamına gelir o arkadaşın o zaman konyalı değildir bunu unutma bir gerçek konyasporlu konya fener maçında feneri veya başka takımı tutmaz Konyasporlu olunmaz KONYASPORLU doğulur. sanki sizin içinizde üç büyükler geldiği zaman rakip taraftarların içine giren yokmu elbette var tabiki bizim durumumuzdan siz sorumlu değilsiniz düşsekte kalksakta konya bizim sivas sizin ama şunu unutma inşallah sivaspor şampiyon olurda bizde gururlanırız anadolu takımlarından biri şampiyon oldu diye
konyahooligans isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008, 11:18   #63
Nihat71
Yiğido

Nihat71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

@konyahooligans

Haklısınız, konuya sizin gibi yaklaşmak gerekir. Anadolu'lu taraftarlar el ele olmazı şart arkadaşlar, yoksa bu bizanz yezitleri ile işimiz zor.

Anadolu takımları bunlara daha ne kadar yem olacak. Gelin hepberaber buna bir son verelim. İstersek başarırız.
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008, 11:21   #64
nalcaciboy
Yeni Yiğido

Alıntı:
Nihat71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
@konyahooligans

Haklısınız, konuya sizin gibi yaklaşmak gerekir. Anadolu'lu taraftarlar el ele olmazı şart arkadaşlar, yoksa bu bizanz yezitleri ile işimiz zor.

Anadolu takımları bunlara daha ne kadar yem olacak. Gelin hepberaber buna bir son verelim. İstersek başarırız.
anadolu takımları el ele nasıl versin.ankaragclulerle bursalılar kardeş olsun ankaragucucn rakibine bursalı burasnın rakibine ankaragucluler karsı olsun.sonra senin tarftarın cıksın konyaspordan nefret ediorum başka da bieşy demiyorum diye çıksın konussun sonra el ele olalım.pek imkanı var gibi gozukuyormu.once sehirde 3 buyuk takımın taraftarını bırakamyacak projeler olsun sonra gerisi.sampiyonluga oynuyorsunuz hala sivasda bir hava goremiyorum maclarını izliyorum daha ateşli olun mesela ilgi ceksin sivasspor.zaten cekti.daha fazlası olmalı ama..
--->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yoru
Alt 17.03.2008, 11:22   #65
oZi Taraftar
Yeni Yiğido

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 oZi Taraftar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yoru

Alıntı:
konyahooligans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş konyasporumuz bi süpriz yaparsa hiç şaşma o zaman sevinirmisin ağlarmısın bilelem
Aman konyahooligans kardedsim,,, gozunuzu seviyim,,, patlama yapacak hafta olarak bu haftayi bulmayin,,,
Sahsen Konyaspor’un kumede kalma mucadelesi vermeniz beni uzmekte. Ozellikle Ankara’da 4 takim, Istanbul’da 5 takim varken…
Ancak biz sizi yendikten sonra onunuze geleni yenmenizi ve tehlikeli bolgeden kurtulmanizi diliyorum.
Alt 17.03.2008, 11:24   #66
Nihat71
Yiğido

Nihat71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

42 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haklısın kardeşim ama biliyorum ilk adım zordur ama atmak önemli.

Şu bursa taraftarı gibi bir taraftarı olsaydı sivasspor'un, kesinlikle halen liderdik ama yok işte ne yapalım.
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008, 11:25   #67
izmirliyigido
Gast

Bu maç bizim için ya hep ya hiç maçı. Kazandığımız takdirde (ki Konyaspor yaralı ve bize her zaman ters gelen bir takım, bu sefer şeytanın bacağını kırmamız lazım) şampiyonluk yolunda aynı çizgide gideceğiz ve rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz.

Konyaspor'a düşmanlık duymak gibi saçma birşey olamaz. Konyaspor da bizim kardeş takımlarımızdan biridir. Her zaman dost olduğumuz bir ildir. Düşmelerini asla istemiyoruz.

Ama şampiyonluk kapısına kadar gelmişkende bu maçı da mutlak suretle kazanmamız lazım. O yüzden 1-0 olsun bizim olsun. Konyaspor'a de bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Tüm Anadolu takımları kardeştir, unutmayalım ....

.
Alt 17.03.2008, 11:25   #68
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI

Sivasspor 1 2 Konyaspor Her zaman oldugu gıbı yıne konya bıze ters gelecek ve puan kaybedecegız ...! 1 puan alırsak ıyı olur bence ...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008, 11:28   #69
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
nalcaciboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
anadolu takımları el ele nasıl versin.ankaragclulerle bursalılar kardeş olsun ankaragucucn rakibine bursalı burasnın rakibine ankaragucluler karsı olsun.sonra senin tarftarın cıksın konyaspordan nefret ediorum başka da bieşy demiyorum diye çıksın konussun sonra el ele olalım.pek imkanı var gibi gozukuyormu.once sehirde 3 buyuk takımın taraftarını bırakamyacak projeler olsun sonra gerisi.sampiyonluga oynuyorsunuz hala sivasda bir hava goremiyorum maclarını izliyorum daha ateşli olun mesela ilgi ceksin sivasspor.zaten cekti.daha fazlası olmalı ama..
Sahsen cokda gusel bursankara kardeslıgı ve tum turkıyede cok guzel ısler yapıyolar ve carsı dan sonra turkıyenın onde gelen 2 3 grupları ama zaten dıer kulupler arasında bır kardeslık olamaz cunku bu sekılde ıktıdarlı davranacak bı 2 klup daha yok turkıyede ...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008, 11:28   #70
nalcaciboy
Yeni Yiğido

macla ilgili bir yorum yapacak olursak.konyasporumuzun malesef sahada yurumeye dermanı yok.o yuzden umutlu da değiliz.baız arkadaslar goruyordur nalcaci.com da forumda kimse umutlu degil.deplasmana organizasyon olacak gibi.ben de geleceğim.ama bizim amacımız farklı biz su anda bir surecteyiz ve bu surecte kendi takımımıza bişeyleri ki biz biliyoruz farkettirmeye calısıyoruz.biz maglup olma ihtimalimizi yuzde90 olarak gorerek gelecegiz.bunun dısında benim bu forumda bi kaç arkadasa soyeldigm sozler tamamen farklı bir durum.macla ilgisi yok..