Bence Konya Vede Ankara maclari daha cok önem kazndi sanirim,GS vede BJK tabiki önemli ama deger maclarda o kadar önemli.
hayirlisin neyse o olsun derim,insallah bütün maclardan galibiyetle ayrilirizda finalde gülen taraf biz oluruz.
Sampiyon Sivasspor.
bakın buraya yazıyorum şampiyonluğun formülünü
konya-kasımpaşa-denizli-ankara-gençlerbirliği- bunlar 3 puan+beşiktaş-galatasaray-kayseri bir galibiyet bir beraberlik bir mağlubiyet burasıda 4 puan etti 19 puan bizim toplam puanımız 55 alacağımız 19 puan eşittir 74 puan buda bizi şampiyon yapar. averajla beşiktaş ikinci cimbom üçüncü fener dördüncü olur. sezon sonu görüşelim
BÜLENT HOCA ÇOK YERİNDE BİR TESPİT YAPMIŞ EĞER ŞAMPİYONLUKTA İDAALIYIZ DERSEK BU İKİ İSTANBUL YAKIMINI EVİRE CEVİRE YENMELİYİZ BUNLARI BİRDE DİĞER İSTANBUL TAKIMI YENERSE BİZİM ŞANSIMIZ ACILIYOR ÇOK İDAALI DURUMA GECİYORUZ HAYDİ HAYIRLISI
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
inşallah beşiktaş maçına kadar olan iki maçı kazanırız öncelikle ben bu iki maçı aldığımız zaman nedense beşiktaşı yeneceğimizi düünüyorum beşiktaş maçında takımımıza çok güveniyorum inşallah şampiyon biz oluruz