Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: FATİH TERİM'İN PRENSLERİ
Alt 27.03.2008, 17:07   #31
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: FATİH TERİM'İN PRENSLERİ

Ben,” Fatih Terim Mehmet Yıldız’ı görmüyor mu?” gibi bi soruya,görmesi için Mehmet’in Sarı-Kırmızı forma giymesi gerekir dediğimde bikaç arkadaş Fatih Terim adaletli forma dağıtır falan filan dedi.Alın size adalet…Fatih Terim’in kadrosuna girmek için ya gurbetçi olup diğer ülke takımından teklif gelir,Fatih Terim’de kadroya çağırıp bikez oynatır,böylece oyuncuyu bağlar (mesela Ceyhun),yada Galatasaray ağılıklı adı büyük takımlarda oynarsın,Tolga trabzonu,serdar beşiktaşı temsil etmiştir.Türkiyede en az hatayla oynayan Murat Sözgelmez,Gökhan’dan sonraki en iyi sağ bek Abdurrahman Dereli,bence hatalarına rağmen Baltadan daha iyi olan sol bek Hayrettin,ve kendine has mücadelci futboluyla Türkiye’nin en iyi golcülerinden birisi Mehmet Yıldız kadroya giremez.Çünkü Fatih Terim genellikle GS maçlarına gidiyor.Hakan Balta Manisada oynarken çağrıldı mı kadroya?Mehmet Topal,Sabri hak ediyor mu o formayı?Ben Terime çok kızgınım,ve biran önce Türk futbolundan defolup gitmesini istiyorum…
Alt 27.03.2008, 17:13   #32
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: FATİH TERİM'İN PRENSLERİ

BEN BU YAZI DAN SONRA DAHA NE YAZAYIM
MASALLAH ARKASADIMIZ BÜTÜN SIVASLILARIN DUYGUSUNU ANLATMIS
DÜSÜNCELERINI YAZMIS
FATIH TERIMIN YAPISI BU ILLA KENDISI BULUP CIKARDI OLACAK
FATIH HOCA ANLASILIR GIBI DEGIL
MURAT-ABDURRAHMAN-HAYRETTIN-KALECI AKIN-MEHMET-NEDEN MILLI OLAMAZLAR-
ELIMIZDE GAZETEMIZ YOKKI FATIH TERIME SORALIM
E-MAIL ATACAGIMIZ YERI FELAN VARSA O RAYA E- MAIL ATALIM
BEYPINARLI 58
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: FATİH TERİM'İN PRENSLERİ
Alt 27.03.2008, 17:15   #33
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil -->: --->: FATİH TERİM'İN PRENSLERİ

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben,” Fatih Terim Mehmet Yıldız’ı görmüyor mu?” gibi bi soruya,görmesi için Mehmet’in Sarı-Kırmızı forma giymesi gerekir dediğimde bikaç arkadaş Fatih Terim adaletli forma dağıtır falan filan dedi.Alın size adalet…Fatih Terim’in kadrosuna girmek için ya gurbetçi olup diğer ülke takımından teklif gelir,Fatih Terim’de kadroya çağırıp bikez oynatır,böylece oyuncuyu bağlar (mesela Ceyhun),yada Galatasaray ağılıklı adı büyük takımlarda oynarsın,Tolga trabzonu,serdar beşiktaşı temsil etmiştir.Türkiyede en az hatayla oynayan Murat Sözgelmez,Gökhan’dan sonraki en iyi sağ bek Abdurrahman Dereli,bence hatalarına rağmen Baltadan daha iyi olan sol bek Hayrettin,ve kendine has mücadelci futboluyla Türkiye’nin en iyi golcülerinden birisi Mehmet Yıldız kadroya giremez.Çünkü Fatih Terim genellikle GS maçlarına gidiyor.Hakan Balta Manisada oynarken çağrıldı mı kadroya?Mehmet Topal,Sabri hak ediyor mu o formayı?Ben Terime çok kızgınım,ve biran önce Türk futbolundan defolup gitmesini istiyorum…
AYNEN GARDAS SANA KATILIYORUM
ANLASILIR GIBI DEGIL
BEYPINARLI 58
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: FATİH TERİM'İN PRENSLERİ
Alt 27.03.2008, 17:27   #34
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bence FATIH TERIM ne dusundugunu yapmiyor bir yerlerden emirler dogrultusunda hareket ediyo yoksa yaptiklarinin akil ve mantikla hic ilgisi yok.
Alt 27.03.2008, 17:56   #35
halil ozturk
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 halil ozturk Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gardas cok isabetli bir karar vermissin aslinda milli takim demek cok yanlis olur fb.gs.bjk.vede ts takimi desek daha guzel olmazmi mehmet yildizi kadroya cagriyor oynatmiyacaksan neden kadroya cagriyorsun sivassporda su anda milli takimda oynuyacak en az dorttane futbolcu var ama onlar sivasli olduklari icin malisef cagrilmiyorlar bende insallah diyorumki bu takim avrupa sampiyonasinda hic basarili olamazda agzini burnunu egerek kendini bir adam sayan sozum ona teknik direktoru terim defolur giderde o zaman turk milli takimi kurulur ya size soruyorum allah askina turkiyede bu 4 takimdan baska takim yokmu ya bu ******** ne yalakalik yapiyor
halil ozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: FATİH TERİM'İN PRENSLERİ
Alt 27.03.2008, 18:00   #36
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Hamit Altıntop şoku
A Milli Takım'ın Belarus'la yaptığı hazırlık maçında sakatlanan Bayern Münihli Hamit Altıntop'un ayağında kırık tespit edildi. Milli oyuncu 7 hafta sahalardan uzak kalacak.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 18:36 TSİ 27 Mart 2008 Perşembe

A Milli Futbol Takımı'nın Belarus'la yaptığı özel maçta sakatlanan Hamit Altıntop'un, sezon sonuna kadar sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, maçın 22. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Hamit'in yapılan kontlollerinde, sağ ayak beşinci metatars kemiğinde kırık belirlendi. Milli oyuncunun ayağı diz altı ateline alındı ve kendisine koltuk değneği verildi. Milli takım sağlık kurulu yetkililerinin, Bayern Münih Kulübü'nün doktoru Hans-Wilhelm Müller-Wolhfahrt ile bir görüşme yaptıkları ve sporcuya konan tanının doğrulandığını, Hamit'in ameliyata alınacağı öğrenildi.

Hamit'in, ameliyatın ardından topla çalışmalara yaklaşık 6 hafta sonra başlayabileceği ifade edildi.

Bu arada, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Hamit'in sakatlığıyla ilgili olarak Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, teknik direktör Ottmar Hitzfeld, genel müdür Uli Hoeness ve Bayern Münih AG Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ile görüşerek üzüntüsünü dile getirdiği ve geçmiş olsun mesajı gönderdiği açıklandı.

Bayern Münih Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld de, ''Şoke oldum. Son zamanlardaki formu çok iyiydi'' dedi.

Yaklaşık 6 hafta süreyle topla çalışma yapamayacak olan milli oyuncunun Haziran ayındaki Avrupa Şampiyonası'na yetiştirilebilmesi için yoğun çaba harcanacağı belirtildi.

Cok Lazimmis gibi patates tarlasinda bir 3. dunya ulkesiyle mac yapiyoruz

Yazik degil mi Hamite buyur Fatih Terim buna ne diyeceksin
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: FATİH TERİM'İN PRENSLERİ
Alt 27.03.2008, 18:18   #37
spidey58
Yiğido

spidey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 spidey58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Fatih Terim finaller öncesi aklındaki kadroyu belirlemeye çalışıyor,onun için bu kadar yeni oyuncu denedi.Ama mehmet'i de oynatmalıydı açıkçası,hele bir de oynadığı maçta gol atsa süper olacak ama henüz yeterli şansı bulamadı.Bir dahaki maçta inşallah.
spidey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla