982 yıgıdo ızleyecekmıs boyle sey mı olur kardesım adamlara bak 20 ytl mac parası nerde gormuslerse kasımpasa kumeye yakısan bı takım ınsallah bı 5 tane sallarıZ da kasımpasa ya hedıyemıZ oluRr benım bıldıım yıgıdolaR ne yapar ne eder o stadı doldurur kasımpasa tarafına gıder yıne doldurur zaten 20 ytl lık maca kasımpasalı taraftaR gıdeceıını hıc sanmıyorummmmmmmmm)))
Valla böyle bir karmaşanın olacağı daha sezon başından belliydi
ne yazacağımı bilemiyorum
3 puan alalım,yolumuza devam edelim..
PLAKAMIZ 58
BU ALEMDE TEKİZ..
Sivassporum oleyy..
20 milyon ne demek ya. Bende taksime gittim bilet almaya. Yaw şaşırdım 20 ytl dedi bana şaşırdım 10 ytl ile gitmiştim bilet almaya malesef geri dönmek zorunda kaldım. Yaw sanki derbi maçı oynanıyor. Sanki Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanıyor. Bu ne ya bir maç 20 lira olur mu .
Valla ağzım açık kaldı 20 lira diyince. Alla alla dedim. İlk defa bir maç izlemeye gidelim dedik. O da olmadı. Sağolsun Kasımpaşas 20 lira yapmış . Öyle çok moralim bozulduki. İnşallah ağır yenilgiye uğratıcağız Kasımpaşayı.
Ankara belediyesi cumartesi Trabzonu yenerse Kasimpasa-Sivas maci öncesi puan farki 11 olacak hangi akli basinda KASIMPASALI o maca gelerek 20 YTL verir ,aklindan süphesi olmasi lazim.7 mac kala 11 puan fark Kasimpasalilar biraz gercekci olun kasimpasa sahada FB,GS ve BJK icin mücadele edecek üc büyüge destek amaciyla gelecekseniz o baska.Ama unutmayin o üc büyükler sizin ikinci lig biletinizi kesti.Ankaradaki dayanisma Istanbulda yok.Basarisiz bir yönetime destek amaciyla git colugunun ,cocugunun rizkini ver yöneticilere; yok ben Türkiye sampiyonu SIVASSPORU izlemek istiyorum diyorsan ozaman baska mesele.
sen ne sacmalıyn ya bizde düşmedik düisekte gideriz sizin gibi iyi gün seyircisi degiliz biz.
20 milyon ne demek ya. Bende taksime gittim bilet almaya. Yaw şaşırdım 20 ytl dedi bana şaşırdım 10 ytl ile gitmiştim bilet almaya malesef geri dönmek zorunda kaldım. Yaw sanki derbi maçı oynanıyor. Sanki Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanıyor. Bu ne ya bir maç 20 lira olur mu .