Alıntı:
ganyani Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım sen hiç Kasımpaşaya geldinmi hangi ilçeye bağlı nerede kalıyor nasıl bir yer haberin yok galiba o yüzden fazla konuşma sana cevap vermek bile gereksiz...
Arkadaşım bahsettiğin sitenin sahibi ve editörü benim... karşılık verilmeden bir kötü yazı varsa kullanıcı ismini bana bildir...
ilk sataşma sizin taraftarlarınız tarafından gelmiştir...
Benim anne tarafım sivas gürünlü oradan göçmüşler atalarımız...
ama Ben Kasımpaşalıyım...
Orada sivaslı birisinin başına bir şey gelirse bilki kendi enayiliğinden gelmiş olur...
Acı ödersiniz diyerek tehtit eder şekilde konuşmuşsun kimse hesap ödetemedi bize ödetemezde....
Sende unutmaki Kasımpaşalıda sadece Kasımpaşada yok...
Kasımpaşayı Kasımpaşalı olmayıpta sevende milyonlarca insan var...
|
Bende SİVAS-GÜRÜN lüyüm ve kasımpaşada (İkamet ediyorum) oturuyorum.Hemşerim siz müsterih olunuz.Sivasspor.com sitesinde,gençliğin verdiği dinamikle,üstelikte maça gelmeyecek arkadaşların zirveye oynayan bir takımın taraftarı olma hasabiyle fevri olarak yorumlar yapıyorlar.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği yönetim kurulu üyesi olarak,yarın ki maça,982 adet SİVASSPOR taraftarı gelecek,medeni bir şekilde takımını desdekleyecek ve dağılacaktır.
Bu maç öncesi-esnası ve sonrasında hiçbir güç ne Kasımpaşanın nede Sİvasspor taraftarlarının huzurunu kaçırmaya gücü yetmeyecekdir.