Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

--->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 29.03.2008, 15:59   #211
alem_halil
Yiğido

alem_halil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 alem_halil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

gardaş sizin siteye bi göz attım valla yazılanları okuyunca yazık dedim futbol böle çirkin bişeymi diye..
ben eminimki sivaslı hemşerilerim orda güzelce dosça bi maç izleyecekler hak eden kazansın diyoruz bizim türk halkı en ufak bişeyde herşey yapar..maçın dost içinde geçmesi dileğiyle..
sizde biliyorsunuzki kasımpaşa bu saatten sonra ligde kalması imkansız gibi bişey..
ben kasımpaşayı çok seviyorum keşke durumları böle olmasaydı ama bu futbol belli olmuyor saygılarımla inş herşey güzel geçer..
Renklerine kurbanım,
Bayrağına hayranım,
Canım Sivasspor'um...
alem_halil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008, 16:14   #212
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar ben antalyadayım maça gidemiyorum
ama yarın maça gidecekler lütfen çok dikkatli olsunlar,maç öncesi maç içinde ve maç sonrasında tahrikler olabilir.haftaya sivasta beşiktaş ile oynayacağaız.o maç öncesi sahamızı kapattırmak için olay çıkarmak isteyen tarikler olabilir.lütfen tahriklere kapılmayın.gelecek haftaki beşiktaş maçını da düşünün.kasımpaşa taraftarı olmayıp ortamı karıştırmak isteyenler de olabilir.inanıyorum ki bu maçı kazanacağız
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008, 21:43   #213
ganyani
Yeni Yiğido

1 Mesajına 5 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ganyani Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KATILIYORUM AMA KASIMPASANIN STADI 10.000 KISILIK VE O STADIN DOLMASI BAYA BI ZOR O KADAR KASIMPASALI TARAFTAR DUNYADA YOK
Arkadaşım sen hiç Kasımpaşaya geldinmi hangi ilçeye bağlı nerede kalıyor nasıl bir yer haberin yok galiba o yüzden fazla konuşma sana cevap vermek bile gereksiz...

Alıntı:
kadir984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM AMACIM ORTALIK KIZIŞTIRMAK FALAN DEĞİL AMA GERÇEKTEN GARİP GELİD KINADIĞIM İÇİN BU MESAJI YAZIYORUM ;

arkadaşlar kasımpaşa taraftar sitesine girdim ya bu kadar olur dedim VALLAHİ. inanın adamlar maç izlemeye değil olay çıkarmya yeminleşiyorlar. bu ne anlayış ben kınadım gerçektende. kimisini yaşı epey küçük resimlerinden belli oluyor. Hani biz KASIMpAşalıyız anlamında.

üye olup BİZDE SİVASLIYIZ aslanım diyesim geliyor ama orada maça gidecek olan sivaslı hemşehrilerimiz için bunu yapmayacağım. ama şart olsun maçtan sonra üye olup o lafları adrese teslim edeceğim söyleyenlere.
BİZ HANGİ MAÇTA BÖYLE BİR ŞEY YAPTIK HİÇ HATIRLAMIYORUM.

SİVASSPORUM inşallah bu maçtan 3 puanla dönersin.

merak edenlere sitenin adresi arkadaşlar.

http://www.kasimpasaliyiz.biz/upload...r-6526p17.html
Arkadaşım bahsettiğin sitenin sahibi ve editörü benim... karşılık verilmeden bir kötü yazı varsa kullanıcı ismini bana bildir...
ilk sataşma sizin taraftarlarınız tarafından gelmiştir...

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bırakın bu külhanbeyli ayaklarını artık kardesim
ne o ya asarız keseriz hala!eşkiya mısınız taraftar mı?eger orada bir sivaslı hemserimizin basına birşey gelirse bunu cok acı ödersiniz!
unutmayın sivaslı sadece sivasta yok!

Benim anne tarafım sivas gürünlü oradan göçmüşler atalarımız...
ama Ben Kasımpaşalıyım...
Orada sivaslı birisinin başına bir şey gelirse bilki kendi enayiliğinden gelmiş olur...
Acı ödersiniz diyerek tehtit eder şekilde konuşmuşsun kimse hesap ödetemedi bize ödetemezde....
Sende unutmaki Kasımpaşalıda sadece Kasımpaşada yok...
Kasımpaşayı Kasımpaşalı olmayıpta sevende milyonlarca insan var...
ganyani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008, 21:58   #214
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ganyani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Arkadaşım sen hiç Kasımpaşaya geldinmi hangi ilçeye bağlı nerede kalıyor nasıl bir yer haberin yok galiba o yüzden fazla konuşma sana cevap vermek bile gereksiz...

Arkadaşım bahsettiğin sitenin sahibi ve editörü benim... karşılık verilmeden bir kötü yazı varsa kullanıcı ismini bana bildir...
ilk sataşma sizin taraftarlarınız tarafından gelmiştir...

Benim anne tarafım sivas gürünlü oradan göçmüşler atalarımız...
ama Ben Kasımpaşalıyım...
Orada sivaslı birisinin başına bir şey gelirse bilki kendi enayiliğinden gelmiş olur...
Acı ödersiniz diyerek tehtit eder şekilde konuşmuşsun kimse hesap ödetemedi bize ödetemezde....
Sende unutmaki Kasımpaşalıda sadece Kasımpaşada yok...
Kasımpaşayı Kasımpaşalı olmayıpta sevende milyonlarca insan var...
Bende SİVAS-GÜRÜN lüyüm ve kasımpaşada (İkamet ediyorum) oturuyorum.Hemşerim siz müsterih olunuz.Sivasspor.com sitesinde,gençliğin verdiği dinamikle,üstelikte maça gelmeyecek arkadaşların zirveye oynayan bir takımın taraftarı olma hasabiyle fevri olarak yorumlar yapıyorlar.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği yönetim kurulu üyesi olarak,yarın ki maça,982 adet SİVASSPOR taraftarı gelecek,medeni bir şekilde takımını desdekleyecek ve dağılacaktır.
Bu maç öncesi-esnası ve sonrasında hiçbir güç ne Kasımpaşanın nede Sİvasspor taraftarlarının huzurunu kaçırmaya gücü yetmeyecekdir.
Alt 29.03.2008, 22:44   #215
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru

Alıntı:
ApAchEs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş bizim parada pulda gözümüz yok. Allah'a şükür kulubunde 1lira borcu yok. o Yüzden yok sizde para kazanın falan filan ayakları yapmayın. Kardeşim şimdiye kadar bizim tribüne kardeş EsEs ve Eyüpspor taraftarı dışında bi taraftar girmemiştir ve girmeyecektir. Yok şampiyonluğa oynuyomussunuz oynayın umarımda olursunuz ama bu bizi ilgilendirmez. 1000 kişiden fazla olursanız eğer, çıkacak olaylardan bizler sorumlu olmayız..

Son olarak İst. kaç milyon sivaslı var demişssiniz. Doğrudur bi kaç milyon varsınız. Ama söz edilen yer ist. herhangibir yeri değil KASIMPAŞA. O Yüzden buradan kimler geldi kimler geçti. Sizler ist. yaşamadığınız için Kasımpaşayı bilmeyebilirsiniz onun için bizi öğreninde gelin.
madem hic taraftar almiyodunuz olimpiyatta nie stadin yuzde 5ini vermediniz 15 20 bin gs bjk fbli geldi onlara gelince bisey yok ayrica para kazanmak degil diyosun gecen hafta 10 ytl olan bilet nie bu hafta 20 ytl oldu
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008, 23:28   #216
GuNaY
Gast

Arkadaşlar 20 YTL olan bilet fiyatını neden Kasımpaşa taraftarına soruyorsunuz? kendilerimi belirliyor bu fiyatı?
Kendileride aynı şekilde 20 YTL verecekler...
Fiyatlar konusunda birşey söylenecek ise muhatap Kasımpaşa yönetiminedir.
Yönetimin açıklamaları yönetimi, taraftarın açıklamaları taraftarı bağlar. Sapla samanı ayıralım biraz!
Alt 29.03.2008, 23:29   #217
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPOR:4 kasımpaşa:1 GELİYORUZ...
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008, 23:32   #218
ApAchEs
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ApAchEs FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kardeşim o stadın kapasitesi 80.000 kişilik. Bizim stadın 10.000 kişilik. Eğer onlarlada burda oynasaydık aynısı yapıcaktık.
Son olarak eğer para kazanmak olsaydı niyetimiz olimpiyatta oynar yine 20ytl yapar sivaslılarda 20-30bin kişi doldurur baya bi hasılat yapardık. Geçen maç ilk maç olduğu için 10ytl idi. Şimdi 20ytl oldu bu kadar basit..
ApAchEs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008, 23:41   #219
GuNaY
Gast

Alıntı:
ApAchEs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim o stadın kapasitesi 80.000 kişilik. Bizim stadın 10.000 kişilik. Eğer onlarlada burda oynasaydık aynısı yapıcaktık.
Son olarak eğer para kazanmak olsaydı niyetimiz olimpiyatta oynar yine 20ytl yapar sivaslılarda 20-30bin kişi doldurur baya bi hasılat yapardık. Geçen maç ilk maç olduğu için 10ytl idi. Şimdi 20ytl oldu bu kadar basit..
Mantık olarakta öyle olmalı aslında,
Takım düşme potasında, hatta birçok yorumcuya göre ligde kalması sürpriz olacak. Bu fiyatlarla gelecek taraftar gerçek taraftır. En azından bizimkiler gibi çekirdeğiyle oraya gelenler gibi olmayacak. Takımını ateşleyecek taraftardır. Bunun yanısıra düşme ihtimalinide gözönünde bulundurarak Süper Lig maçlarının daha çok prim yapacağını düşünerek böyle bir uygulama yapmış olabilirler.
Ve dediğin gibi amaç para olsa orada Olimpiyat Stadı( sizin deyiminizle zulumpiyat, çok sevdim bunu ) Takımımızın durumu ortada iken taraftar sayısı 30.000'den az olmazdı. aynı fiyatla misli misli para kaldırırdı. Demekki burada yönetimde özveride bulundu. Yönetim hakkında çok bilgim olmadığından dışarıdan fazla yorum yapamıyacağım.
-->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 29.03.2008, 23:52   #220
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Zor maç olcağ belli. Kasımpaşa hafife alıncak bir takım değil ama bizde kazanmak istiyoruz,kazanmalıyız.İNŞALLA H BU MAÇI ALICAZ. 1-0,2-0 2-1 fark etmez. yeter ki biz alalım.Dostluk içinde geçer inşallahh