Kasımpaşa maçında Sivasspor cezalı oyuncu oynattı mı? Sivasspor'un 3 puanı silenecek mi? Teknik Direktör Bülen Uygun olayın iç yüzünü açıklıyor...
Kasımpaşa maçında 4 gol atarak yıldızlaşan Cevetkov'un cezalı olduğu halde İstanbul'da forma giydiği haberi bomba etkisi yarattı. Zirveye oynayan takımlar ve düşme hattındaki takımları yakından ilgilendiren haber büyük ilgi çekti. Bu şok haberin Sivas'da Beşiktaş maçı öncesinde olması ilgiyi biraz daha arttırıken Sivas Teknik Direktörü Bülent Uygun Beşiktkaş maçının hazırlıklarını basına kapatmıştı.
Şimdi tüm gerçekleri Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun açıklıyor. Sivasspor geçen hafta puan olarak plakasını bulmuş bu hafta ise Kasımpaşa'yı çok önemli maçta 4 golle geçerek zirvede yola devam dedi. Aslında Sivasspor 2. yarı ile birlikte herkesi şaşırtmaya devam etti. Geçen sezon yaşanan Manisa örneğinin benzerini bu yıl yine göreceğiz diye bekleyenler her hafta yanılmış, Sivasspor büyük takımlar dahil Anadolu'nun da takdirini toplayarak emin adımlarla ilerliyordu. Takdir edilirki Sivas'ın bütçesiyle şampiyonluğa oynayan kulüplerimizin bütçesi karşılaştırılamaz. Öyleki Sivasspor için devre arasında yapılan her türlü para atraksiyonu Yiğidolar'ın mali olarak ne kadar ihtiyacı olduğunu belgeliyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun sezon başından bu yana hiçbir mazeret peşinde olmamış, ekibini her zaman dik tutmuş ve Süper Lig'deki en başarılı sezonlarından birini geçiren takımının komutanı olmuştur. Bu kadar başarılı bir sezon geçiren puan tablosunda bazen koltukta oturan Sivasspor'un şampiyon olmasını herkes canı gönülden istiyor. Bülent Uygun ve ekibi taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanırken arkasında duran yönetimin şampiyonluk lafını etmediği günlerde takım sahada cevap vererek önce onların gönüllerini fethediyordu. Sivas'ın bu yıl gösterdiği performans milyonlarca taraftarı olan büyük kulüplerimiz kadar irdelenmiyor medya Sivas'a yeterince yer vermezken tümspor.com yayın hayatına başladığı 7 aydan bu yana Sivasspor'u süper lig yolunda ayırmadı. Bu konuyla ilgili daha önce defalarca konuştuğumuz Sivas teknik patronu Bülent Uygun bu durumu normal karşılaşasa da yine de Sivasspor'un hem görsel hem yazılı basında yeterince yer bulmadığını düşünüyoruz.
NEDEN SİVASSPOR, NEDEN CVETKOV?
Asker Bülent açıklıyor. tümspor.com Sivasspor'un yükselttiği çıtayı hayranlıkla takip ederken bu haberle ilgili ayrıntıları Bülent Uygun açıklıyor.
"tümspor.com bana böyle bir haberi yapacağını söylediğinde olabilir dedim. Ve kabul ettim. haberle ilgili istifa edebileceğimi de söyledim. Böyle bir haberin Kasımpaşa maçında 4 gol atan Cvetkov üzerine de olması biraz tuzu ve biberi. Sivasspor taraftarından ve bizi seven herkesten anlayış bekliyorum."
1 NİSAN ŞAKASI
Bu haberden sonra rahatsızlanan taraftarlara acil şifalar diliyoruz. Sivas ve diğer Anadolu takımlarımızın başarısını herkesle paylaşmak istiyoruz. Vu bu şakamızda neden Sivas'ı seçtiğimizi anlamanızı istiyor ve herkesten anlayış bekliyoruz...
Nusret Odabaş-tümspor.com Genel Koordinatörü