Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
Alt 06.04.2008, 02:43   #11
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!

Alıntı:
sahinok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugun tam sikebahce puan kaybetti diye sevinirken gol attilar. Kahroldum tabi. Ama mac ozetlerini izleyince lanet ettim boyle hakemlere. Duvarlari yumrukladim hala sinirim gecmis degil. O Allahin belasi **** hakem bozuntusu resmen maci satmis. Tolunay kafkas hakli. O an hakem karsimda olsa hic dusunmeden gebertirdim o kadar sinirlendim. Sivas nasil sampiyon olacak diye dusundum. Eger sivasimiz sampiyon olursa bu hakem bozuntularini bu sikeci ********leride yenmis olacak ve gercekten buyuk is basarmis olacak.
Ama sunu da dusunmeden gecemiyorum. iki mactada yenildik bu sahtekarlara. birini kazanmis olsak lider bizdik biz de de suc yok mu var. Eger baskan veya Bulent hoca bu olanlar hakkinda bir tepki koymazlarsa onlarinda fenere calistigini dusunmeye baslicam maalesef. Zaten fenerli olduklarini herkes biliyor. Yazik bu kadar Sivasliya hayallerine yazik. Sakin aklima gelenler basimiza gelmesin.
Lanet olsun boyle duzene...
Ey be hemserim once sormak isterim gs'limisin.
Ve diyorumki yaw ALLAH askina sayin baskanimiz ve teknik direktorumuz ki o eli opulesi insanlar (yasim 29 onlardan kucugum fakat buyuk olsamda hicbirsey degismez yine operim sahsima) hakkinda boyle bir yazi yazmani aklim almadi.Yaw o insanlar degilmi hicbir SIVAS'linin dahi hayal edemeyecegi yerlere SIVASSPORUMUZU butun yokluklara ragmen onurla getirenler.Sence buysa fener veya baska birine calismak ben chelsea'ye calismalarina bile raziyim bence SIVASSPOR'un en buyuk dusmani ne hakemler nede baska birseydir iste bu dusuncedir.