Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR,Bu tolunay kafkas hoca GERÇEKTEN adam gibi adamdır,emek hırsızlığı yapanları herzaman eleltirmiştir. Söylediklerinin arasında önemli bir cümle varki herkes buna dikkat etmeli. ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKSIN HİKAYELERİNİ BIRAKSINLAR,KİMSEYİ HEVESLENDİRMESİNLER. Bu cümle çok önemlidir. Tolunay hoca senin adamlığına cidden saygı duyup hayranlıkla seni izliyorum.Bizim bülent hocayada bir tavsiyem var Kayserisporla uğraşmasın,demeçler vermesin.Fenerbahçeli olduğunu her platfoprmda söylerse kayserisporunda bizle maçında Fenerbahçeyle oynuyorlarmış gibi hırsla mücadele edebileceğini düşünsün. Bu yüzden Akıllı demeçler versin. yaa hatta hiç demeç vermesin,bazan bulunduğu yeri haketmeyen basit sıradan demeçler veriyor. Yinede bülent hoca ya güveniyoruz.
|
aynen kayılıyorum kardes,bülent hoca su an sivasın basında ve sivas için çalışıyor,buranın ekmeğini yiyor.zaten herkes fenerli olduğunu biliyor,reklam yapmaya ihtiyacı yok!
ben bülent hocadan şu an öyle bir açıklama beklerdim ki,feneri eleştirsin,maçın hakemle kazanıldığını söylesin,en azından profesyonelliğin gerektirdiği seyleri yapsın!
bülent hocadan bu yorumu merakla bekliyorum,bakalım ne kadar profesyonel???