Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR TEŞEKKÜRLER
Alt 07.04.2008, 10:45   #10
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR TEŞEKKÜRLER

Evet teşekkürler SİVASSPOR teşekkürler Mecnun Başkan ve Yönetim teşekkürler Bülent hoca ve Yardımcıları teşekkürler SİVASSPORA canı gönülden destek veren Yiğidolar ve Yiğideler teşekkür ediyorum kendi adıma teşekkür ediyorum İstanbul SİVASSPOR Taraftar Derneği adına bizlere bu heyecanı bu sevinci yaşatanlara canı gönülden teşekkür ederiz yıllardır özlemini duyduğumuz süper lige çıkan ve üç sezondur mücadele ettiği bu ligde birinci sezonda herkesin bu takım düşer dediği düşmediği gibi güzel oyunuyla beğeni kazandığı ikinci sezona kötü başladığımızda işte SİVASSPOR bu kadar diyenler oldu ama sezon ortasında güzel bir çıkışla herkesi yanıltıp bu ligde kalıcı olduğunu gösterdi ve nitekim bu sezona yani üçüncü senemizde çok güzel bir hava yakalayan Başkanıyla – Yönetimiyle - Hocasıyla – Sporcusuyla – Malzemecisiyle – Alçak gönüllüğüyle hep ılımlı konuşan bir SİVASSPOR vardı tüm Türkiye’nin desteklediği Anadolu’nun Gururu olan Yiğido lakabı olan SİVASSPOR vardı evet Şampiyonluk çok zor zorunda ötesinde bunu bilerek mücadele ettik ve ediyoruz gerçek olan bir şey dağa varki dün buraları bile hayal edemeyen bizler bu heyecanı yaşadık ve onun içinki bu heyecanı bizlere yaşatan

TÜM SİVAS VE SİVASSPOR CAMİASINA TEŞEKÜR EDİYORUM
SON BEŞ MAÇTA YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ
YENSEDE YENİLSEDE ALKIŞLAMAK İSTİYORUZ

TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR

TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR

ANADOLUNUN GURURU TEŞEKKÜRLER

SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIM

YİĞİDODUR NAMIMIZ DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ