TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR TEŞEKKÜRLER
Evet teşekkürler SİVASSPOR teşekkürler Mecnun Başkan ve Yönetim teşekkürler Bülent hoca ve Yardımcıları teşekkürler SİVASSPORA canı gönülden destek veren Yiğidolar ve Yiğideler teşekkür ediyorum kendi adıma teşekkür ediyorum İstanbul SİVASSPOR Taraftar Derneği adına bizlere bu heyecanı bu sevinci yaşatanlara canı gönülden teşekkür ederiz yıllardır özlemini duyduğumuz süper lige çıkan ve üç sezondur mücadele ettiği bu ligde birinci sezonda herkesin bu takım düşer dediği düşmediği gibi güzel oyunuyla beğeni kazandığı ikinci sezona kötü başladığımızda işte SİVASSPOR bu kadar diyenler oldu ama sezon ortasında güzel bir çıkışla herkesi yanıltıp bu ligde kalıcı olduğunu gösterdi ve nitekim bu sezona yani üçüncü senemizde çok güzel bir hava yakalayan Başkanıyla – Yönetimiyle - Hocasıyla – Sporcusuyla – Malzemecisiyle – Alçak gönüllüğüyle hep ılımlı konuşan bir SİVASSPOR vardı tüm Türkiye’nin desteklediği Anadolu’nun Gururu olan Yiğido lakabı olan SİVASSPOR vardı evet Şampiyonluk çok zor zorunda ötesinde bunu bilerek mücadele ettik ve ediyoruz gerçek olan bir şey dağa varki dün buraları bile hayal edemeyen bizler bu heyecanı yaşadık ve onun içinki bu heyecanı bizlere yaşatan
TÜM SİVAS VE SİVASSPOR CAMİASINA TEŞEKÜR EDİYORUM
SON BEŞ MAÇTA YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ
YENSEDE YENİLSEDE ALKIŞLAMAK İSTİYORUZ
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR
TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR
ANADOLUNUN GURURU TEŞEKKÜRLER
SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIM
YİĞİDODUR NAMIMIZ DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ