Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: inş. küme düşeriz
Alt 08.04.2008, 21:21   #21
PirO58
Acemi Yiğido

31 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 PirO58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: inş. küme düşeriz

Gerçek çekirdekçiler Fenerlilerdir. Onlar taraftar falan degil: biraz kötü gitsin ve o zaman bakin. Gerçek taraftar dedigin Besiktasli gibi olur.

Sivasspor bu sene 4. olursa öpsün basina koysun canlar. Bu kadar gelebilmesi bile mucize, gerçi biraz 4 büyüklerden kaynaklaniyor ama bakalim. Sivaslilar, hemsolar, birincilik hersey demek degildir. Serefli ikincilikler en az sampiyonluk kadar iyidir. Fener gibi hakem-kollamasindan sampiyon olmak daha mi iyi?

Alt 08.04.2008, 21:38   #22
submarıneyıgıdo
Acemi Yiğido

submarıneyıgıdo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 submarıneyıgıdo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAV GARDASIM BU NASIL BİR BEDDUA HİÇ AMA HİÇ HOŞ DEGİL BURALARA NASIL GELDİK HİÇ KENDİNE SORDUNMU SANA TARAFTAR KONUSUNDA SONUNA KADAR KATILIYORUM AM BU DEDİGİNİDE ASLA KABUL EDEMEM SİVASSPORUN KÜMEYE DÜŞMESİ DEMEK BİZİM HAYATIMIZIN SONU DEMEKTIR BU TOPCİ HEMEN KALDIRMALIYIZ SİTEMİZE GİREN BİR MİSAFİR NEDER YAHU BUNU GORSE YAPMAYIN NE OLUR ETMEYİN TUTMAYIN LÜTFEN
submarıneyıgıdo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 03:06   #23
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

KÜME DÜŞME SÖZÜNE ÇOK KIZDIM....AMA ÖTEKİ BAHSETTİĞİN BÜTÜN DÜŞÜNCELERİNE CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM.SONUNA KADAR HAKLISIN
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 08:13   #24
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaş söylediklerine küme düşme haricinde katılıyoruz genel olarak.
Ama söylediklerin doğru. Çarşamba olmuş hala boğazlarım ağrıyor bağırmaktan. Maraton A daydım. Bağırmalarımın sonucunda birde fırça yedik. Ne var kardeşim hiçmi maç görmedin ayağa kalkıyorsun sürekli diye. Böylede olmazki. Düpedüz engelleniyoruz takıma destek yaparken. Acil bir amigoda lazım tabi.
AMA ARKADAŞIN ŞU FİKRİNE KATILIYORUM. STADI AYIRSINLAR. ÇEKİRDEKCİLER- SUS PUS OTURANLAR VE TEZAHURAT YAPANLAR DİYE.
EN AZINDAN STADIN 3 TE 1 İ BİLE OLSA TEZAHURATÇILARI BİR ARAYA GETİRSEK 4 BİN KİŞİ EDER. BEŞİKTAŞ TARAFTARININ BİN KİŞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK PAZAR GÜNKÜ BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN 4 KAT DAHA FAZLA SESİMİZ ÇIKAR.
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: inş. küme düşeriz
Alt 09.04.2008, 08:57   #25
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1548 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: inş. küme düşeriz

Alıntı:
alem_halil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaşım inş küme düşmeyiz tabiki...bizim taraftar gerçekten yaşlı nufüsa sahip onlarda memleketin takımı diye gelip film izlergibi maç izliyorlar..biz bu başarıyı bir iki senede devam ettirebilirsek ozaman taraftar gençleşirler destek dahada artar...bizim emmilerimiz bu başarıyı hiç görmedikleri için izliyorlar eğer bu başarı bikaç sene devam ederse bıkarlar bi film iki defa izlenmediği gibi artık stat gençlere kalır...
AYNEN YAŞLI ÇOK ADAM 75 YAŞINDA YAKMIŞ CİGARASINI PÜFÜR PÜFÜR İÇİYO BİDE GOLÜ KİM ATTI DİE SORUYO

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: inş. küme düşeriz
Alt 09.04.2008, 08:59   #26
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1548 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: inş. küme düşeriz

Alıntı:
PirO58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gerçek çekirdekçiler Fenerlilerdir. Onlar taraftar falan degil: biraz kötü gitsin ve o zaman bakin. Gerçek taraftar dedigin Besiktasli gibi olur.

Sivasspor bu sene 4. olursa öpsün basina koysun canlar. Bu kadar gelebilmesi bile mucize, gerçi biraz 4 büyüklerden kaynaklaniyor ama bakalim. Sivaslilar, hemsolar, birincilik hersey demek degildir. Serefli ikincilikler en az sampiyonluk kadar iyidir. Fener gibi hakem-kollamasindan sampiyon olmak daha mi iyi?

Bu arada buranin yönetimi dürüst degil. Neden imzam degistiriliyor? Neden mesajlarim siliniyor? Lütfen bu tür seylerden kaçinalim, ayiptir.

ÇARŞI GÜZEL TARAFTAR ANCAK SEN İMZANI DEĞİŞTİR NEDEN DERSEN KURALLARI Bİ OKU OKUMADANDA ÜYE OLMA

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 09:03   #27
kadir984
Yiğido

kadir984 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 kadir984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sivaslı-elif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

seyirci bağırmıo die takımımızın küme düşmesine dua eden bi insanın duasına amin diyemem olmaz öle şey ALLAH KORUSUNNNNNNN
hani birde amin dersek gerçekten ayıp ederiz çekirdekcilere karşı yahu maça gelenlerle bundan sonra kavga edecem gibi görünüyor. tam ayağa kalkıyon hemen otur diyorlar
Alt 09.04.2008, 09:35   #28
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

taraftar olarak çok büyük sorunumuz var ENS SON istanbul'daki KASIMPAŞA maçındaydım. yine çekirdekiçi taraftar hakimdi RECEP ABİ TAYFASI İLE GEBZE'Lİ SİVASLILAR DESTEK OLDU BAŞKA BAĞIRAN GÖRMEDİM
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 11:00   #29
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bizim taraftar böyle malesef bağırmıyorlar.ama ben sizin aksinize bu maçta daha heyacanlı gördüm taraftarı ancak daha 12 dakkada 2 gol yiyince malesef her kes sustu malum sivassporda çok iyi oynamıyordu sahada biraz hırs görselerdi yine bağırılırdı bence ama olmadı.
Alt 09.04.2008, 11:12   #30
simyacı58
Acemi Yiğido

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 simyacı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: inş. küme düşeriz

[QUOTE=sinan-58;346621]Beşiktan maçından önce şampiyonluk hesapları yapılıyor, futbolcular ve bülent hoca yere göğe sığdırılamıyordu.Stada girdik, futbolcuları çağıracağız, sesimiz duyulmuyor, biz yinede çağırmaya çalıştık.Maç başlıyana kadar.Malesef sesimizi duyuramadık, maç başladı yiğido gençlik-üni. ve çılgınlar, destek veriyor.Bütün stad şampiyonluğun en önemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor.Karşımızda bjk taraftarının şovları, holosko golü attı.Stad 2.dakikada sivas diye bağırdı,sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik.Ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı, bizim desteğimiz 2. yarının ortalarına kadar devam edebildik.Maalesef,sonra bizde oturmak zorunda kaldık.Statta sadece bjk taraftarının şovu, birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sövmeleri vardı. Kızıyorlarki, takım niye maçı kaybetti, takıma destek olundumu ki maçı kazansın. Şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takımın.liderlik koltuğuna oturduğumuzda otobus alınacaktı, 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı, stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu, adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı k....ler, maçtan önce pankart açtılar,''SİVASLI KARTALLAR'' ortasındada 58 yazıyordu, bu çok büyük bir ayıp bana göre. Maçtan sonra siteye giremedim, ertesi gün girdim,herkes futbolculara takıma kızıyor, bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor, bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden geleni kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar.Şampiyonluğu bu taraftar, bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya-eskişehir-sakarya-altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek övünen,maddi desteğe gelince kaçan taraftarda.Suç futbolcusuna söven taraftarda, suç rakip takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda, suç ne hocada nede futbolcularda, suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz.Seneye inşallah küme düşeriz,o zaman gerçek taraftarımızı görürüz
ARKADAŞIM SANA HAK VERİYORUM SEN DESTEK İSTEYE DUR ADAMLAR MAÇIN OYNANDIĞI AKŞAM HAYRETTİN OYNAMAMALI DİYE FORM AÇMIŞ SEN BU ZİHNİYETTEN NASIL TARAFTAR OLMASINI BEKLERSİN ADAMLAR BIRAK DESTEK OLMAYI FUTBOLCUSUNA SAHİP ÇIKMIYOR
simyacı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda simyacı58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır