Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: inş. küme düşeriz
Alt 09.04.2008, 11:33   #31
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: inş. küme düşeriz

Arkadaşlar şunu da unutmamak lazım.Şöyle bir gerçek var:
Tüm yazılanlardan da anlıyoruz ki bizde tribün ve taraftar kültürü yok denecek kadar az.
Birlik,beraberlik yok. Bir elin nesi var iki elin sesi var deyip birlik olmasını beceremiyoruz.
Bu işin kendiliğinden olmayacağı belli.
Başta yönetim olmak üzere bu işin çarelerini bulup, ortaya koyup uygulamak lazım.
Yoksa 100 bin kişi de olsa stadta, elin BİN kişisi bastırır bizim sesimizi.
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: inş. küme düşeriz
Alt 09.04.2008, 11:35   #32
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1040 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: inş. küme düşeriz

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beşiktan maçından önce şampiyonluk hesapları yapılıyor, futbolcular ve bülent hoca yere göğe sığdırılamıyordu.Stada girdik, futbolcuları çağıracağız, sesimiz duyulmuyor, biz yinede çağırmaya çalıştık.Maç başlıyana kadar.Malesef sesimizi duyuramadık, maç başladı yiğido gençlik-üni. ve çılgınlar, destek veriyor.Bütün stad şampiyonluğun en önemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor.Karşımızda bjk taraftarının şovları, holosko golü attı.Stad 2.dakikada sivas diye bağırdı,sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik.Ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı, bizim desteğimiz 2. yarının ortalarına kadar devam edebildik.Maalesef,sonra bizde oturmak zorunda kaldık.Statta sadece bjk taraftarının şovu, birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sövmeleri vardı. Kızıyorlarki, takım niye maçı kaybetti, takıma destek olundumu ki maçı kazansın. Şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takımın.liderlik koltuğuna oturduğumuzda otobus alınacaktı, 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı, stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu, adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı k....ler, maçtan önce pankart açtılar,''SİVASLI KARTALLAR'' ortasındada 58 yazıyordu, bu çok büyük bir ayıp bana göre. Maçtan sonra siteye giremedim, ertesi gün girdim,herkes futbolculara takıma kızıyor, bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor, bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden geleni kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar.Şampiyonluğu bu taraftar, bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya-eskişehir-sakarya-altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek övünen,maddi desteğe gelince kaçan taraftarda.Suç futbolcusuna söven taraftarda, suç rakip takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda, suç ne hocada nede futbolcularda, suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz.Seneye inşallah küme düşeriz,o zaman gerçek taraftarımızı görürüz.
BEN SANA KATILMIYORUM İYİ BİR TARAFTARSAN O MAÇTA 90 DK DESTEK OLMALIYDIN ÇEKİRDEK ÇİTLEYENLER SENDEN SİZLERDEN ÖRNEK ALIRLARDI
Alt 09.04.2008, 17:15   #33
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN SANA KATILMIYORUM İYİ BİR TARAFTARSAN O MAÇTA 90 DK DESTEK OLMALIYDIN ÇEKİRDEK ÇİTLEYENLER SENDEN SİZLERDEN ÖRNEK ALIRLARDI
sonucunda bizde insanız bir makine değilizki devamlı bağıralım orta 50-60 kişi boğaz patlatıyor diğerlei ancak bakıyor bizimde boğazımız bir yere kadar dayanıyor
Alt 09.04.2008, 17:30   #34
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bizim bu takim Sivaslilara layik degil kardesim, bu takim daha iyi bir seyirciye layik diye dusunuyorum. Bu takim bursanin olsun bakin o zaman takima vede seyirciye.
bizimkilerde otursunlar kiclarin vede ceblerin doldursunlar bolca cekirdek yesinler.
oyunucularada cani gönulden tebrik ederimki en azindan bana bu gunleri gösterdikleri icin.onlar ne yapsak azdir daha fazlasina layik bu yönetim hocalar vede oyunuculara.
Sivas bir kere madi durumunu daha iyi bir sekle koymasi lazim ki en azindan gelecek seneler icin umutla bakalim.Paflarin durumuna bakin liderler bunlar gelecegimizin oyunculari onlara sahip cikmamiz gerek.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 17:30   #35
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

iyi güzel hoş demişsin ama seninkine pireye kızıp yorgan yakmak derler!
sivassporun 3.liglerde senelerce debelendiği günleri bilmiyorsun galiba?
şu anki halimize şükretmek gerek,bence bu seneki başarının devamı seneye gelmelidir.yoksa bütün bu emekler boşa gider.
taraftar kültürü ha denice olacak bir durum değil,zamanla olacak.sen önce taraftaraı tribüne cekeceksin sonra taraftar zamanla ne yapacağını anlayacak,yani bunlr hep zamanla olacak şeyler...
bursa,sakarya vs.den bahsetmişsin.o takımlar senelerdir ligde oynuyorlar.taraftar kültürü oturmuş,biz daha kaç senedir 1. ligdeyiz ki???
o yüzden böyle kötü temennilerde bir daha bulunma,yakışmaz bir sivaslıya...
Alt 09.04.2008, 17:44   #36
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: inş. küme düşeriz

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi güzel hoş demişsin ama seninkine pireye kızıp yorgan yakmak derler!
sivassporun 3.liglerde senelerce debelendiği günleri bilmiyorsun galiba?
şu anki halimize şükretmek gerek,bence bu seneki başarının devamı seneye gelmelidir.yoksa bütün bu emekler boşa gider.
taraftar kültürü ha denice olacak bir durum değil,zamanla olacak.sen önce taraftaraı tribüne cekeceksin sonra taraftar zamanla ne yapacağını anlayacak,yani bunlr hep zamanla olacak şeyler...
bursa,sakarya vs.den bahsetmişsin.o takımlar senelerdir ligde oynuyorlar.taraftar kültürü oturmuş,biz daha kaç senedir 1. ligdeyiz ki???
o yüzden böyle kötü temennilerde bir daha bulunma,yakışmaz bir sivaslıya...

3. ligde olanları buyuklerimden dinledim penaltılarla kaçan şampiyonluklar falan trubun kulturü diyorsun bizim 2. ligde bundan çok çok guzel bir seyircimiz vardı yani kültürümüz var ama çekirdekçiler herşeyi bozuyor biz bu kadar başarıyı haketmiyoruz
Alt 09.04.2008, 18:00   #37
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Böse --->: -->: --->: inş. küme düşeriz

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3. ligde olanları buyuklerimden dinledim penaltılarla kaçan şampiyonluklar falan trubun kulturü diyorsun bizim 2. ligde bundan çok çok guzel bir seyircimiz vardı yani kültürümüz var ama çekirdekçiler herşeyi bozuyor biz bu kadar başarıyı haketmiyoruz
bende biliyorum 2. ligdeki seyirci potansiyelimizi,hiç untmuyorum hatayspor macımız vardı.trt'den izliyorum,1 gol attık sonra stadda sivas sivas sesleri.kamera tribünleri gösterdi.50-60 kişi anca var.ve o insanlar o kadar insan içinde seslerini duyurabildiler,ağlayacak gibi olmuştum
mesela istanbula geldiğimiz yıllar,2.ligde olmamıza rağmen seyircimiz oldukça fazlaydı.
ama şimdi bize ayrılan yerleri doldurmakta zorlanıyoruz.
üstelikte tarihimizin en basarılı sezonunda.
bence de bu basarı altında ezildik! :(
Alt 09.04.2008, 18:06   #38
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sinan-58 bu nasıl başlık böyle "inş. küme düşeriz" böyle forum mı açılır kardeşim bence saçma sapan bir konu açmışsın tamam yorumunda haklı olabilirsin ama böyle kendi egonu tatmin etmek için sivaspor düşmanlarının da görmek istediği bir konu hiç iyi olmamış bence bu forum derhal kapatılmalı...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 18:23   #39
MMK
Yiğido

106 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 MMK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sen nasıl taraftarsın anlayamadım.İnsan takımına böyle temennide bulunur mu?Bağırma işine gelince arkadaş sorun trübün liderinin olmayışı yani amigo.çekirdeğe takmışsınız. Sorun çekirdek falan değil.Herkesin taktirini kazanabilecek bir 1.lig amigosu trübünleri ateşleyebilecek ben şimdiye kadar böyle birini henüz görmedim.(Rahmetli amigo İHSAN hariç)
MMK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MMK'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: inş. küme düşeriz
Alt 09.04.2008, 18:44   #40
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1040 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: inş. küme düşeriz

Alıntı:
yigidoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim bu takim Sivaslilara layik degil kardesim, bu takim daha iyi bir seyirciye layik diye dusunuyorum. Bu takim bursanin olsun bakin o zaman takima vede seyirciye.
bizimkilerde otursunlar kiclarin vede ceblerin doldursunlar bolca cekirdek yesinler.
oyunucularada cani gönulden tebrik ederimki en azindan bana bu gunleri gösterdikleri icin.onlar ne yapsak azdir daha fazlasina layik bu yönetim hocalar vede oyunuculara.
Sivas bir kere madi durumunu daha iyi bir sekle koymasi lazim ki en azindan gelecek seneler icin umutla bakalim.Paflarin durumuna bakin liderler bunlar gelecegimizin oyunculari onlara sahip cikmamiz gerek.
ÖRNEK ALDIĞINIZ TARAFTARLARIN TAKIMLARINA BAKIN HEPSİ LİGDE NERELERDE MÜCADELE EDİYORLAR SİVASSIMIZDA SİVASSPORUMUZDA ÇOK BAŞARILI ÜZÜLMEYİN BİRLİK BERABERLİK ZAMANI ŞİMDİ