Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 12:03   #91
Geche1903
Yeni Yiğido

8 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Geche1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Burda kaç kişi Allah aşkına can-ı gönülden Sivas'ı tutuyor. Kaçınızın üstünde orjinal Sivas forması var kaçınız Sivas'a maddi destek veriyosunuz maçlarda çekirdek yemek en iyi yaptığınız iş. Bu iş ben Sivassporluyum demekle olmuyor.
Geche1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Geche1903'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 12:04   #92
simsek
Yeni Yiğido

simsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 simsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadasim acikca bir sivasli olarak besiktas taraftari oldugunu söylüyorsun dürüst davraniyorsun bence,ama bir galatasaray bir fenerbahce bir besiktas herzaman sampiyon olur,iste bu anlamda tamda sirasi gelmisken yani SIVASSPOR sampiyonluga giderken hayatinda bir defada olsa bir sivasli olarak SIVASSPORA desdek olmaliydiniz diyorum..
simsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı simsek'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 12:06   #93
dishykartal58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dishykartal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Geche1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burda kaç kişi Allah aşkına can-ı gönülden Sivas'ı tutuyor. Kaçınızın üstünde orjinal Sivas forması var kaçınız Sivas'a maddi destek veriyosunuz maçlarda çekirdek yemek en iyi yaptığınız iş. Bu iş ben Sivassporluyum demekle olmuyor.
BENİM KADAR SİVASSPORUN KULÜBÜ İÇİNDE OLMAYIN ARKADAŞLAR EMİN OLUN Kİ ONLAR İÇİN FEBE SİVASSPORDAN ÇOK ÇOK ÖNCE GELİYOR KÖRÜ KÖRÜ TAKIM TUTMAYIN GEREKİRSE TAVRINIZI KOYUN VE UNUTMAYIN Kİ
TAKIM TUTMAK STATTA ÇEKİRDEK YEMEK DEĞİL AVAZIN ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRMAKTIR
dishykartal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı dishykartal58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 12:06   #94
Geche1903
Yeni Yiğido

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadas öncelikle benim az önce yazdığım yazıyı okursan ne demek istediğimi anlarsın.sana hak vermiyor değilim,bülent hoca gercekten bazen profesyonelliği unutuyor ve fb sempatizanlığına soyunuyor!
bak en son fb-kayseri macından sonra gs ve bjk kendilerini yıttılar,hakem hataları yüzünden.ne de olsa ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar.ama bizim ne baskandan ne de bülent hocadan kayda değer bir açıklama gelmemesi ben çok üzdü,ve acaba aynı olay gs veya bjk maçında yasansa da aynı sessizliği sürdürürlermiydi diye kafamda soru işaretleri uyandı!
yani o konuda haklısın,hoca profesyonel değil!
ama bizim mevzumuz sadece bjk'ı karalamak değil burda,sivaslı olupta bu sene diğer takımları destekleyenlere laf ediyoruz!
kendi takımları da şampiyonluığa oynarken nasıl o takımları destekleyebilirler!
bizim canımızı sıkan olay o,bilmem anlatabildim mi???
Kardeş sizin anlamadığınız şu biz siyah beyaza aşığız sen bir kıza aşıkken başka kıza aşık olabilir misin bu d aynı duygu işte hiç bir fark yok. Ne yani adam londralı diye illa Arsenal'ı mı tutacak M.Unitad'ı tutar kimene?
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Geche1903'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 12:11   #95
sivas_1967
Yeni Yiğido

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas_1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle güzel bi site kurduğunuz için tebrik ediyorum. KOnuya gelince bu forumdaki hiçkimse benim kadar sivaslı olamaz. Kimse sivaslılığımada laf atamaz kötü hiçbir söz söyleyemez. Sİvaslı olmaklanda heryerde gurur duydum. Olaya gelince ise Ben gözümü açtım BEŞİKTAŞI tanıdım o günden beri de BEŞİKTAŞI tutarım. Sİvasda doğdum sivasda büyüdüm diye sivası tutacağım diye bi koşul yok haa ben yine sivbassporu tutuyorum elimden gelidiğince maçlarınada gidiyorum ama nickimden de belli olduğu gibi önce Beşitaş gelir BEŞİKTAŞIN olduğu yerde sivassporu tutamam. Ben elimden geldiğince Sivasspora destekde oluyorum bu forumdan kimse belki benim kadar SMS kampanyasına katılmamıştır. BEn 3. ligdeykende 2. ligdeykende sivasın maçlarına gidiyorum. Şuruya BEŞİKTAŞIMIZ yılda bir kere geliyo onda da kimse kusura bakmasın ben BEŞİKTAŞIMI desteklerim kimsenin de buna laf demeye hakkı yok.
sivas_1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sivas_1967'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 12:11   #96
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadasim acikca bir sivasli olarak besiktas taraftari oldugunu söylüyorsun dürüst davraniyorsun bence,ama bir galatasaray bir fenerbahce bir besiktas herzaman sampiyon olur,iste bu anlamda tamda sirasi gelmisken yani SIVASSPOR sampiyonluga giderken hayatinda bir defada olsa bir sivasli olarak SIVASSPORA desdek olmaliydiniz diyorum..
bende bunu anlatmaya çalışıyorum,zaten hersene gs bjk fb şampiyon oluyor!
bu uzun vade de türk futbolunun zararına olacak!bakın şimdiden türkiyede kaç tane stad tamdoluyor her hafta?
neden ceyrek asırdır anadoludan bir şampiyon daha çıkamıyor?
avrupada neden futbolda söz sahibi bir ülke değiliz?
çeşitliliğn,rekabetin arttığı yerde kalitede artacaktır!biz bunu savunuyoruz!
Alt 09.04.2008, 12:17   #97
Geche1903
Yeni Yiğido

Neyse herkezin aşkı sevdası farklıdır Sivaslıyı Sivasspor Beşiktaş maçında Sivasspor benim rakibimdir birşey ifade etmez saygı duyan duyar duymayan tınnn açıkcası. Herkez iyi forumlar Kayseri maçında Sivas'ımıza başarılar. Sivas'ın 100 şampiyonğunu Beşiktaş'ımızın 1 şampiyonluğuna değişmeyiz biz Beşiktaşlıyız bunun daah ötesi yok.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Geche1903'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 12:20   #98
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Geche1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş sizin anlamadığınız şu biz siyah beyaza aşığız sen bir kıza aşıkken başka kıza aşık olabilir misin bu d aynı duygu işte hiç bir fark yok. Ne yani adam londralı diye illa Arsenal'ı mı tutacak M.Unitad'ı tutar kimene?
yani siz annemizin liginde her sene fb ve gs ile çekişir ya onlar ya biz diyorsunuz öyle mi?
peki söylermisiniz,neden türkiyedeki başarıyı avrupada yakalıyamıyorsunuz o zaman?
bir almanya ligi gibi olsa ligimiz kötümü olurdu,2 sene önce şampiyon olan takım 2 sene sonra küme düşmemeye oynuyor veya tam tersi, ve bakın o liglerde stadlarda bir tane boş koltuk görebiliyo musunuz?
bizim futbolumuz siz ve sizin gibi düşünenler olduğu sürece bir adım öteye gidemez!
rekabet:kalite
bunun ayrıca askla falanda ilgisi yok,eğer ortada bir aşk varsa da o memleket aşkı olmalı!
sen heryerde sivasın adının övgüyle anılmasından çok bjk'nın anılmasını istiyorsun anlaşılan,sana da saygı duyuyorum... :(
Alt 09.04.2008, 12:22   #99
dishykartal58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dishykartal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ve bakın o liglerde stadlarda bir tane boş koltuk görebiliyo musunuz?
bizim futbolumuz siz ve sizin gibi düşünenler olduğu sürece bir adım öteye gidemez!
bunun ayrıca askla falanda ilgisi yok,eğer ortada bir aşk varsa da o memleket aşkı olmalı!
sen heryerde sivasın adının övgüyle anılmasından çok bjk'nın anılmasını istiyorsun anlaşılan,sana da saygı duyuyorum... :(

boş koltuk sorunu sizlerin sorunu bizim taraftarımızın büyüklüğünü tüm dünya biliyor

beşiktaş aşkı her şeyden önce gelir
kendi canımızdan bile
dishykartal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda dishykartal58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.04.2008, 12:23   #100
Geche1903
Yeni Yiğido

Alıntı:
yani siz annemizin liginde her sene fb ve gs ile çekişir ya onlar ya biz diyorsunuz öyle mi?
peki söylermisiniz,neden türkiyedeki başarıyı avrupada yakalıyamıyorsunuz o zaman?
bir almanya ligi gibi olsa ligimiz kötümü olurdu,2 sene önce şampiyon olan takım 2 sene sonra küme düşmemeye oynuyor veya tam tersi, ve bakın o liglerde stadlarda bir tane boş koltuk görebiliyo musunuz?
Kardeşim sen mantıklı birisinin yeni gelen gibi zırvalamıyorsun bu gönül tabi ister Sivas başarılı olsun hatat şampiyon olsun. Her zaman ilk tercih beşiktaştır. Memleket aşkı başka Sivasspor başka kardeşim.
Konu Kapatılmıştır