--->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumla
Arkadaslar, gonlumden Sivasspor’un kazanmasi geciyor. Skor kac kac hic onemli degil, yeterki kazanan Sivasspor olsun…
Ancak, mantigim beni biraz daha gercekci olmaya zorluyor. Kayserispor cok guclu bir takim, bunu kimse inkar edemez. Ayrica forvetleri cok formda ve bunun tam aksine bizim defensimizdan imdat sesleri yukseliyor. Bence gectigimiz haftaki BJK macinda yedigimiz goller bunun en iyi gostergesi. Ozellikle Saidi, Diallo hatta Murat’in cok abartildigini, agir olduklarini, hava toplarinda yetersiz olduklarini, iyi adam marke edemediklerini dusunuyorum. Sahsen soz konusu futbolulcarimiz ozellikle son performanslariyla Mehmet Topuz, Gokhan ve cok formda olan yabanci forvetlerini durdurabileceklerini sanmiyorum…
Bu durumda Sivasspor’da yedek bekleyen veya kadroya giremeyen futbolcularimizin ne gune durduklari, faydalanilmayacaksa, formada olmayan futbolcularimiz yerine sans verilmeyecekse basta neden alindiklari tamamen ayri bir tartisma konusu…
Ayrica Sylla ve hatta Musa, Apo ve Hayrettin’in son donemde performaslariyla vasatin ustune cikamadiklarini dusunuyorum. Ancak Musa, Apo ve Hayrettin’in kalitesine kesinlikle inaniyorum.
Dogrusu tek tesellim, Mehmet Yildiz.
Bu hafta rakiplerimizin maclarini goz onunde bulundurursak, ozellikle Avrupa hedefimiz surdurmek acisindan Sivasspor icin cok onemli ve zor bir sinav olacak.
Belki bardagin yarim bos tarafindan baktigim icin tepki cekebilirim. Bunuda saygiyla karsilarim. Ancak soyledigim gibi biraz daha gercekci olmayi tercih ediyorum. Butun samimiyetimle, dilerim yaniliyorumdur...
Saygilarimla