ZATEN GERÇEKCİ OLMADIĞI İÇİN YAZDIM DİKKAT ÇEKSİN DİYE. BİŞEYLERE DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUM. GEÇEN 8 TAŞLININ BİRİ DİYOR SİTEYE 40BİN ÜYE VAR DİYOR 40 BİN SMS BİLE YOK DİYO DEMEKKİ BU SİTEDEKİLER BİLE TAKIMINI DESTEKELEMİYOR DİYOR. ONA GÖRE KENDİMİZE ÇEKİ DÜZEN VERELİM BİLET FİYATLARI 3 KURUŞ ARTTIĞI ZAMAN BAĞIRMAYALIM. DESTEK VERELİM.
böyle bir rüyayı zamanında italyada napoli takımının taraftarlarının yaptığını biliyormuydunuz.napoli kulübünün taraftarları kendi topladıkları paralarla zamanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu olan maradonayı transfer etmişler.maradonada onlara hediye olarak italya şampiyonluğunu napoli taraftarlarına tattırmış.
sivasımızda iş olanakları daha çok olursa vede istanbuldaki Sivaslılarında yardımıyla istenirse zamanında napolinin yaptığını biz neden yapamıyalım????
böyle bir rüyayı zamanında italyada napoli takımının taraftarlarının yaptığını biliyormuydunuz.napoli kulübünün taraftarları kendi topladıkları paralarla zamanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu olan maradonayı transfer etmişler.maradonada onlara hediye olarak italya şampiyonluğunu napoli taraftarlarına tattırmış.
sivasımızda iş olanakları daha çok olursa vede istanbuldaki Sivaslılarında yardımıyla istenirse zamanında napolinin yaptığını biz neden yapamıyalım????
BU BİR RÜYA AMA GERÇEKLEŞMESİ BİZE BAĞLI OLAN BİR RÜYA. NEDENSE O ESKİ HAVAYI BİR TÜRLÜ YAKALAYAMADIK SEYİRCİ OLARAK. 2.LİGDE BİLE HEM İSTANBUL HEM SİVASIN 4 BİR YANI KIRMIZI BEYAZ BAYRAKLARLA DONATILMIŞTI. ŞİMDİ YENİDEN LÜTFEN. BİRLİK ZAMANI. BEKLE AVRUPA SİVAS GELİYOR
7 MİLYON 1 SMS BİLE ATSA ÇOK BUYUKŞEYLER OLUR BİDE ONU GEÇELİM İŞADAMLARI TAM DESTEK VERSE BİDE NELER OLUR NELER SİVAS SAMPİYON OLUR İNŞALLAH VE O YARDIM BİLE YAPMAYAN İŞ ADAMLARI UTANIR