hayrettin kayserispor maçında sarı kart görmek için çok uğraştı.her pozizyona , yaptığı faullerde hakemin her hareketine itiraz ediyor itirazınıda sürdürüyor.kayserili seyircilerinde tepkisini tek hayrettin aldı.son zamanlarda çok agrasif ve sinirli.sivassporda sivaslı tek futbolcu olan hayrettin kardeşimiz milli takıma çağrılacak kadar güzel ve iyi futbolcu ancak kendine çeki düzen vermesi gerek .
Adam belki yorgundur, bu arada dinlenme firsati olmustur, ileriki maclarda eski formuna doner insallah,, bu arada Mahmut Hanefi oynamasi lagzim..O mevkinin adami..
iyi oynadı kötü oynadı bunu yorumlamak istemiyorum çünki takımın buraya kadar gelmesinde her futbolcunun emeği ve katkısı var ancak şunu hemen belirteyim dün maçı kaysreiye gidip staddan izledim bana göre hayrettin ceza almak için elinden gelen herşeyi yaptı çok fazla hakemle oynarsanız sonuçlarına katlanırsınız diyorum
hayettin bu kartı bilerek gördü zannedersem haftaya ankara maçında oynamayıp diğer maçlara 90 dakika parolası galiba yinede canı sağolsun formu düşsede payı büyük
Bana da bilerek gördü gibi geldi ankaraya karşı şansımız tutmasada kalan 4 maçtan en kolayı ankara gibi gözüküyo!
hayrettin bu kacinci cezan senin. Biraz toparla kendine gel. Sen Sivassporlusun, büyük takimlardan teklif alman, senin simarman yada yükselmen anlamina gelmez. Kendine gel, toparla
hayrettin bunun adı be,zaman olsa dördüncüyüde araya sıkıştırırdı ama mesafe
çok kısaldı,valla helal olsun takım arkadaşlarına tur bindirdi,zira haftalardır 3 sarı kartla oynayan sayısız futbolcumuz var.