daha 4 hafta var durun bakalım 20 ile yetinmeyelim.Uefa kupasına katılmamızın garantilenmesi için şu an 70 puan barajının üstüne çıkmamız yeterli olacak gibi görünüyor.Şampiyonluk için ise Fenerbahçeye ikili averajımız daha kötü olduğu için 4 maçı kazanmak bile duruma göre yeterli olmayabilir.O yüzden şampiyonluk geçen hafta BJK maçında gitti ama şampiyonlar ligi için 74 puan yeterli olabilir
SİVASSPOR KISITLI İMKANLARLA YAPABİLECEĞINİN EN İYİSİNİ YAPTI EMEĞI GEÇEN HERKESİ KUTLUYORUM.GÖNLÜM FENERBAHÇEYLE BEŞİKTAŞIDA YENMESİNİ İSTİYORDU AMA SAĞLIK OLSUN İNŞALLAH GALATASARAYI YENEREK ŞAMPİYONLAR LİĞI'NE GİDERİZ.
Emeği geçen herkesin eline sağlık bu sözde büyük takımlara ve onların beceriksiz yöneticilerine kapak olsun.bjk devre dışı kaldı onlara intertoto'da başarılar.Yiğido en kötü ihtimalle UEFA'ya gider ama Şampiyon Ligi elemelerine katılma ihtimali de hiç de az değil.Birde Kayseri veya Gençlerbiliği kupayı alırsa 2 Anadolu takımı Avrupa Arenasına çıkar uff keyfe bak ozaman çifte kavrulmuş fıstık gibi.
Bu haftaya çok mutlu başladım umarım Sakaryaspor'da Antalya'yı yener ve keyfim ikiye katlanır
SivaSakarya gerisi palavra
Bekleyin görün Sivassporumuz daha ne ilklere imza atacak herkes görecek bu ve bundan sonraki sezonlarda artık sivassporun bir ağırlığı ve cekinilen bir takım olduğunu görecekler tarih sayfaları Sivassporumuzun başarıları ile dolup taşacaktır
Bunların hepsi aslan parçası bence. Bana kalsa lig sonunda hepsinin büstrünü yaptırıp Sivas Kentinin girişine abide olarak diktiririm. İşte tarihin altın ayakları diye yazıda yazdıkmı tamamdır )
Sivasın yüz aklarının önünde saygıyla eğiliyorum...