Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor ter temiz bir galibiyet aldi Sivasspor sampiyonluga oynayan takim !!!! kayseriyi yenmesi Kadar normal bir sey olamaz. Sivasspor galibiyeti Sahada daha cok isteyen takimdi. Kayserili arkadaslar galibiyeti hazmedemediklerinden dolayi SIke diye bagiriyorlar bizim Sivasspor taraftarida bu gaza geliyor. Yok kayserispor kendini zorlamamis. Istanbul BB yi evinde Nicin yenemiyorsun !!!! Istanbul BB yi iki mactada yenen Sivasspor degilmiydi.. Sivassporun basarisini kabullenemiyorlar, Camur at iz kalsin bunlara karnimiz tok yemezler. Böyle olmuyor kayserili arkadaslar bu Sivassporu Ayakta alkislayin ki bizde bir gün sizler sampyionluga oynadiginiz zaman sizi alkislayalim, camur atmakla bir yere varammazsiniz
|
benden bi hayli büyüksünüz,ama yaşınıza yakıştıramadım bu açıklamayı.biz neden hazmedemiyeceki sivasin bizi yenmesini.ben sivasa deplesmadana gittim,bizim içerdeki maçada gittim,birçokda kayserisporumuzun deplesman maçlarına gittim. sadece sivasspor hem içerde,hem dışarda,alkışladıgımız tek takım.iki kentin gençleri bu iki komşu kent arasında bagları kuvvetlendirme çabasında.sen daha bazı şeyler aşamamışın abicim