Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: ANADOLU LİGİ KURULSUN
Alt 14.04.2008, 20:53   #61
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: ANADOLU LİGİ KURULSUN

keske bu sene kurulsaydı!
ilk şampiyon olarak yine tarihe gecerdik
Alt 15.04.2008, 00:54   #62
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor ter temiz bir galibiyet aldi Sivasspor sampiyonluga oynayan takim !!!! kayseriyi yenmesi Kadar normal bir sey olamaz. Sivasspor galibiyeti Sahada daha cok isteyen takimdi. Kayserili arkadaslar galibiyeti hazmedemediklerinden dolayi SIke diye bagiriyorlar bizim Sivasspor taraftarida bu gaza geliyor. Yok kayserispor kendini zorlamamis. Istanbul BB yi evinde Nicin yenemiyorsun !!!! Istanbul BB yi iki mactada yenen Sivasspor degilmiydi.. Sivassporun basarisini kabullenemiyorlar, Camur at iz kalsin bunlara karnimiz tok yemezler. Böyle olmuyor kayserili arkadaslar bu Sivassporu Ayakta alkislayin ki bizde bir gün sizler sampyionluga oynadiginiz zaman sizi alkislayalim, camur atmakla bir yere varammazsiniz
Alt 15.04.2008, 10:27   #63
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
heralde sende istanbul hayranısın....

şimdi süperligin heycanı varmı ki

bu sene Sivassporumuz bir çıkış yaptı şampiyonluğa koşuyor....

geçen senelerde hep 2-3 istanbul takımı oynuyor

anadolu kuluplerine piyon muamelesi yaplıyor

onlar hakkı yenmiş yenmemiş kimin umrunda...

anadolu kulupleri borçlu borçsuz kimin umrumda....

son 25 senedir hep aynı 3 büyütülmüş istanbul takımı şampoiyon oluyor bu sence çokmu zevkli ?

anadolu ligi olursa hiç değilse heycan gelir adalet gelir...

istanbul basınıda zaten hep onlardan bahsediyor...

hiç değilse o şeref..lerin piyonu olmaktan kurtuluruz...

kendi yağımızda kendimiz kavruluruz....
ASIL İŞTE O ZAMAN ÇIKAR MAÇLARIN TADI VE HEYECANI
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: ANADOLU LİGİ KURULSUN
Alt 15.04.2008, 10:36   #64
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: ANADOLU LİGİ KURULSUN

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anadolu liği kurulsun lafı boş laf öyle her isteyene liğmi kurulacak biz azimli olalım bizi kimse yenemez haksızlıklara karşı tepkimizi koyalım gecen hafta fenerbahcenin haksız yere kayserisporu yenmesine hangi anadolu kulübü bir pankartla protesto yaptı hiç bir kulüp yapmadı biz bir birimize sahip cıkmıyoruzki yarın haydi anadolu liği kuruldu diyelim ne değişecek bence hiç bir şey değişmeyecek yapacağımız tek şey tek vücut olarak istanbul takımlarına karşı birleşip her fırsatta çok iyi organize ile seyirci desteğini arkamıza alıp yenmenin yollarına bakmalıyız bu bizans takımlarına karşı seyirci değil taraftar olmalıyız
HADİ DEMEYLE LİG KURULMUYOR
HERKES BUNUN FARKINDA TABİ
BU SLOGAN DAHA ÇOK
HAKSIZLIĞI DİLE GETİRMEK AMACIYLA
HAKSIZLIĞA DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA ORTAYA ÇIKTI.
EN GÜZELİ TEK YUMRUK OLUP KAHPE BİZANS OYUNUNU BOZMAK OLACAKTIR
Y A Ş A S I N A N A D O L U H A R E K E T İ
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.2008, 20:14   #65
baha38
Acemi Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 baha38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor ter temiz bir galibiyet aldi Sivasspor sampiyonluga oynayan takim !!!! kayseriyi yenmesi Kadar normal bir sey olamaz. Sivasspor galibiyeti Sahada daha cok isteyen takimdi. Kayserili arkadaslar galibiyeti hazmedemediklerinden dolayi SIke diye bagiriyorlar bizim Sivasspor taraftarida bu gaza geliyor. Yok kayserispor kendini zorlamamis. Istanbul BB yi evinde Nicin yenemiyorsun !!!! Istanbul BB yi iki mactada yenen Sivasspor degilmiydi.. Sivassporun basarisini kabullenemiyorlar, Camur at iz kalsin bunlara karnimiz tok yemezler. Böyle olmuyor kayserili arkadaslar bu Sivassporu Ayakta alkislayin ki bizde bir gün sizler sampyionluga oynadiginiz zaman sizi alkislayalim, camur atmakla bir yere varammazsiniz
benden bi hayli büyüksünüz,ama yaşınıza yakıştıramadım bu açıklamayı.biz neden hazmedemiyeceki sivasin bizi yenmesini.ben sivasa deplesmadana gittim,bizim içerdeki maçada gittim,birçokda kayserisporumuzun deplesman maçlarına gittim. sadece sivasspor hem içerde,hem dışarda,alkışladıgımız tek takım.iki kentin gençleri bu iki komşu kent arasında bagları kuvvetlendirme çabasında.sen daha bazı şeyler aşamamışın abicim
baha38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 18:37   #66
albatros01
Yeni Yiğido

5 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 albatros01 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İstanbul takımları kendi aralarında oynasınlar basınlarını ve tv kanallarınıda yanlarına alsınlar aralarında maç yapsınlar.Kaymağı İstanbul takımları yesin artığı Anadolu takımları yesin zihniyeti olduğu müddetçe Adandoludan Şampiyon çıkartmazlar.Fenerbahçe Ankaraspor maçında son dakika golü olunca Fenerbahçe başkanı maç bitmeden stadı terk edişini gördünüz hazımsızlığın dik alası efendim Anadolu takımları Üç büyük tabir edilen takımları yenince hemen kasıt arıyorlar yok efendim öbür maçlarda oynamıyorlar bize gelince aslan kesiliyorlar gibisinden beyanatlar veriliyor TV kanallarının spor programlarını izlemekten nefret eder hale getirildik.Şampiyon Anadoludan çıksın veya başlıkta olduğu gibi Anadolu ligi kurulsun gönlümüz Sivasporun Şampiyonluğundan yana.Şampiyon Sivasspor'a Adanadan sevgilerle.
albatros01 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 16:45   #67
Rook
Acemi Yiğido

Rook - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 Rook FAZLA SÖZE GEREK YOKRook FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu yorumdan sonra saadece Yazıklar Olsun Diyorum ve Başka bi şey demiyorum !.
Rook isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: ANADOLU LİGİ KURULSUN
Alt 19.04.2008, 16:54   #68
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1188 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: ANADOLU LİGİ KURULSUN

Alıntı:
Rook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu yorumdan sonra saadece Yazıklar Olsun Diyorum ve Başka bi şey demiyorum !.
neden ki..gayet mantıklı bir yorum yazmış....sivas maçını alalım da tek türkiye kupasını bile istemiyorum diyen,kayserispor sivastan çok daha iyi bir takım ama sivas istanbula yalakalık yaptığı için bizden önde gibi ancak idiotların ağzından çıkabilecek sözleri söyleyen o kadara çok kayserili tanıyorum ki...inanmazsan git ve kendi forumlarınızda yazılanları oku...orda yazılanlaraı bana bir bir kopyalattırma şimdi resim ekleyecem siteye...güzel kardeşim..