bu arada hayrettine çok darıldım siteye girer okur inşallah sylla bile gelip bizimle foto çekinme şerefine nail olurken otobüsün kapısındaki hayrettin sana sesleniorum o olduğun yerde sadece senin deil bizimde emeğimiz var bunu unutma sana sitede kankusanların ağzının payını biz vermiştik stata çağırıyoruz naz çekerek geliosunuz soruorum daha ne istiosunuz peşinizden otele geldik mehmet yıldızına varana kadar hepsi süper karşıladı foto çekindi sen sivaslı olarak yanımıza gelmedin unutmaki seni biz yücelttiysek aynı şeki,ldede aşağı çekeriz bunu bil yeter
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivsivfatih58'a Teşekkür Ediyor...
yoksa senin oynadığın futbolu oynayan çok gençler var verilen değere sahip çıkarsn sivaslıları onurlandırırsın dikkat ettiysen otelin önünde otobüsteyken 7_8 kere bağırdım ben o kişiyim gerçekten izmire gelene kadar kan kustum arkadaşlarım teselli etti geldiğin mevkiyi maddiyat olarak görme dünyadaki en büyük şeref maneviyattır tmm hayrettin aga
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivsivfatih58'a Teşekkür Ediyor...
denızlıye gıdip takımı yalnız bırakmayan herkese teşekkurler dıger resımlerı de beklıyorum (bizim akrabalarda aydından gitmısler denızlıye arabanın aydından gecdıgını bılsem onları da sıze yonlendırırdım)
Sivastan hiç bir taraftar grubu sampıyonluk mucadelesi veren takımını desteklemeye gidemedi...
BU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN ! ! !
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı merkez_emre'a Teşekkür Ediyor...
hepimizde cok eglendik gulduk soyledik ama bugun saat 2 bucuk gibi zor uyandım
fotolarda cok guzel...
bide su servis soforunun terbiyesizligi olmasaydı son dakka
cok daha iyi olacaktı
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yasargul_58'a Teşekkür Ediyor...
bizim gençliğimizde,turhala,merzifon a,çarşambaya vs gidilirdi,bugün ise yiğidolar türkiyenin her bir yanında,imrenerek bakıyorum şu an resimlere,orada olmak vardı diye içimden geçiriyorum hani!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı muhsin koçak'a Teşekkür Ediyor...
hepimizde cok eglendik gulduk soyledik ama bugun saat 2 bucuk gibi zor uyandım
fotolarda cok guzel...
bide su servis soforunun terbiyesizligi olmasaydı son dakka
cok daha iyi olacaktı
hocam ne olduki ya ne yaptı ben üçkuyularda inene kadar bişey yoktu hayrola ne olduki
Bu Konuda sivsivfatih58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...