Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
Alt 06.05.2008, 10:12   #41
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BOMBA TRANSFERLER!!!

Kimler gidiyor,kimler kalıyor,kimleri almayı düşünüyorlar bununla ilgili kulüpten yapılan bir açıklama olacakmı.Son hafta maçıyla birlikte bu yönde bir açıkla olur sanırım. Gönül isterki çok yetenekli kaliteli oyuncular transfer etmek ama,tabiki bu sınırlı bütçeyle çok zor.Dün bir tv. kanalında açıklamasını dinledim Bülent Uygun sanki gitme meyilli gibi geldi bana,bende yalnış anlamış olabilirim sadece sezgi benimkisi. Elindeki imkan dahilinde Bülent Uygun'un iyi transferler yaptığını düşünüyorum eğer yine o olacaksa teknik direktör en iyi şekilde yine bunu yapar diye düşünüyorum.İşi ehline bırakmak lazım.
Alt 06.05.2008, 10:14   #42
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
vartorakasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
paramı var kardesim bu takım cep telefonundan yardım toplamış bir takım
toplayamadık ki ama bu adamların en pahalısı selçuk tur muhtemelen. Diğer saydığımız isimler takımda hem sırıtmaz hemde fiyatları uygun bence baksanıza arkadaşlar bizim takımda alternatif sıkıntımız yüzünden bu sezon şampiyon olamadık bir balili sakatlandı bir yasir sakatlandı oyun düzenimiz bozuldu.yanlış anlamayın takım başarısız demiyorum kimse de diyemez ama alternatif her daim lazım senye mehmet sakatlansa misal yerinde cvetkov la ne yaparız sizce???
Alt 06.05.2008, 10:16   #43
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimler gidiyor,kimler kalıyor,kimleri almayı düşünüyorlar bununla ilgili kulüpten yapılan bir açıklama olacakmı.Son hafta maçıyla birlikte bu yönde bir açıkla olur sanırım. Gönül isterki çok yetenekli kaliteli oyuncular transfer etmek ama,tabiki bu sınırlı bütçeyle çok zor.Dün bir tv. kanalında açıklamasını dinledim Bülent Uygun sanki gitme meyilli gibi geldi bana,bende yalnış anlamış olabilirim sadece sezgi benimkisi. Elindeki imkan dahilinde Bülent Uygun'un iyi transferler yaptığını düşünüyorum eğer yine o olacaksa teknik direktör en iyi şekilde yine bunu yapar diye düşünüyorum.İşi ehline bırakmak lazım.
3 tane oyuncu ile anlaşılmış diye duydum ama sanırım peşinatta sorun varmış: isimi bende bilmiyorum.
Alt 06.05.2008, 10:55   #44
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1193 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: BOMBA TRANSFERLER!!!

transferden önce elimizdkileri tutmayı becerebiliriz inşallah..
Alt 06.05.2008, 12:23   #45
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 Gurbetci Gokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maksadım kimin ne düşündüğünü anlamak sende baya bilgilisin bu konularda seni transfer edelim biz menejer olarak
Bak iyi bildiniz… Çok samimi söyluyorum, Külüp Menejeri olmasam bile, FİFA Lisansli Futbolcu Menejeriyim. Yurt dışında yaşıyorum. Ama konu bu degil…

Üstelik kusura bakmayın ama, sizin beni Sivasspor’a Menejer olarak transfer yetkinizin olduğunu sanmıyorum. Sizin Sivasspor’daki sıfatınız nedir, yoksa sadece bu forumunda aynen benim olduğum gibi, bir Sivasspor taraftarımısınız.

Madem kimin ne düşündüğnü ögrenmek istiyorsunuz, bence ligi 3. bitirmemizi saglayan (Allah’ın izniyle, son maçımızı almamız kaydiyla) elimizdeki futbolcuları tutalım önce (bu da çok zor olacak). Bu husus ve hangi transferleri yapacağımız, büyük ölçüde UEFA’yamı İnter Toto’yamı katılabileceğimize bağlı olacaktır. Sadece bilginiz olsun istedim.
Alt 06.05.2008, 12:34   #46
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 Gurbetci Gokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yinede bu futbolcuları tutmak zor olacaktır… Futbolcularin satışından elde edilen gelirin Sivasspor’un ana gelir kaynağı olduğunu ve bu futbolculara yuksek teklifler varken elden çıkarmak gerektiğini hatırlatmak istedim (yoksa elimizde patlayabilir)…
Alt 06.05.2008, 13:12   #47
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

önce elimizdekileri tutmalıyız. ayrıca ilk mesajda yazıldığı gibi fenerin yedekleri alınarak hedefe varılmaz. ha hedef intertoto olursa orası ayrı.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.05.2008, 13:15   #48
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ulan yozgatli sivasda 18e giremez
selcuk, kemal, can arat geri gelsin
sakat sedat, balili, yasir iyilessin yeter...
birde cvetkov gitsin hic kosmuyo ya...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.05.2008, 13:38   #49
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Kaliteli Takımda,Üst Kaliteli Topçu Bulmak Zordur..!!

Ancak Bu Takımı Güçlendirmek,Takviye Yapmak Kolaydır.

Her Takım Oyuncu Alabilir.Ancak Oyuncunun Free Vermesi Sorundur.

Anadolu Takımlarının Aldığı Oyuncular Genellikle Patlak Veriyor..

Çünkü Maddi Sıkıntı Var..Para Gelirleri Fazla Değil.

İnşallah Sona Giden Şu Ligde Seneye Çok İyi Transferler Yaparız..!!
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.05.2008, 22:48   #50
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sevgili yiğidolar hepimizin birleştiği tek bir nokta var oda sivassporun başarısı.bu sitede 10-15 yaşındaki genç yiğidolar da yazı yazıyor;55 yaşındaki tecrübeli yiğidolar da.önce hepimize bu mutlulukları yaşatan takıma minnattarlik duymamız gerekir.sonra da takımla ilgili eleştirilerin dozunu iyi ayarlamamız gerekir.ben açıkçası Bülent Hoca nın bu takımdan gideceğine ihtimal vermiyorum.Eğer Bülent Hoca başarılı olmuşsa başarısında başkanın ve yönetim kurulunun ona verdikleri tam desteğin ve güvenin etkisi çok büyüktür.Hiç kimse çıkıpta BÜLENT Hoca tecrübe kazandıktan sonra takımın başına geçecekti demesin.Çünkü BÜLENT Hocanın takımın başına geçmesi tamamen diğer hocanın başarısız olmasından dolayı tesadüfen olmuştur.Çünkü kendisi hocalıktan ziyade menecerliği düşündüğünü daha önceki röportajlarında açıkça ifade etmiştir.Açıkçası Bülent Hoca Sivasta bulduğu desteği hiçbiryerde bulamaz.En küçük başarısızlıkta görevine son verirler.Bülent Hocanın iyice tecrübe kazanmadan başka bir takıma gidebileceğini zannetmiyorum.transfer konusuna gelince;önümüzdeki yıl için takımın hemen hemen hepsi duruyor.çünkü sözleşmeleri devam ediyor.sakatlar iyileşti.kadroda 30-35 civarında oyuncu var.5-6 oyuncuyla yollar mecburen ayrılacak.paf takımından da 3-4 tane kadroda düşünülen oyuncu var.bunlarla ilgili bilgileri güvenilen kaynaklardan duydum.açıkçası takımda mecburi bir temizlik olacaktır.bir de kupada mücadele olayı var.sivasspor üç kulvarda mücadele edecek.transfer yapılacaksa laf olsun diye yapılmamalı.alınacak oyuncular bizim oyunculardan daha iyi olmalı.kaliteli oyuncunun fiyatı pahalı.yapılacak transfer takım içindeki dengeleri bozmamalı.bizim sokağa atacak paramız yok.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bomba, transferler