Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 11.05.2008, 14:44   #81
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: INTER TOTO DAYIZ!!

Alıntı:
KUZEYDEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Söylediklerinin bir kısmına katılmamak mümkün değil. Sezon un ilk maçında yaşananlarda hiç suçu olmayan biirileri var ise bu Sivas taraftarlarıdır..
Trabzonspor lu luarın Sivas düşmanlıklarına gelince; Önecilkle bu konuları ben Trabzon forumlarında da çok kişi ile tartıştım. Genelde Sivas a düşmanca yaklaşan genç arkadaşlar. Aynı şekilde burada da özellikle genç sivaslı arkadaşlar ın küfürlü mesajlarına şahit oldum.Benim ısrarla karşı çıktığım şu dur; Eğer büyük olmak iddiasında iseniz ( ki bu yol açılmıştır umarım kolay kapanmaz) diğer büyük olmak iddiasında olan her takıma eşit mesafede olmalısınız..Örnek vereyim dün Avni Aker de Trabzon il emniyet müdürünün yakınları gs bayrağı açmaya kalkarlar. Çevreseindeki Trabzon lular derhal olaya müdahale eder. ve bayrağı açtırmazlar.Şimdi Trabzon un emniyetinden sorumlu kişinin Trabzon gerçeklerinden habersiz oluşu sebebiyle Trabzondan gönderilmesini istiyor yerel medya...Bizim fener e karşı farklı bir antipatimizin sebebi saha içi olaylar değil sizin bu günlerde çok şikayet ettiğiniz "saha dışı olaylardır" biz 28 şubat ta tüm Türkiyenin yaşadıklarını 5 mayıs ta bir sene önceden yaşadık. Konu ile ilgili merak edenler Ali Şen in daha sonraki açıklamalarını intenette bulabilirler.Anti İstanbul bir coğrafi ayırım değil bir duruş tur. Mehmet Yıldız fb gs yada bjk de oynasaydı ve milli takıma alınmasaydı bu sabah ortalık yıkılırdı.

konu dağılıyor .Toparlayayım; sezon başında yaşananlar esnasında Trabzonspor Trabzonsporluluk duruşundan bi haber bir başkan tarafından yönetiliyordu. Belli bir yaşın üzerindeki her Trabzon lu için kafaya oynayan her anadolu takımı saygı duyulmayı hakeder ( Kayseri ,Sivas, İnşallah bir gün Eskişehir..)

Son olarak yazıma alıntı yapmdan cevap yazan hem fenerli hem sivas lı ( bu nasıl oluyor anlamıyorum) arkadaş .En azından bu forumda muhatabım değilsin. Sivas lıların forumunda Sivas la diğer takımların ilişkisi konuşulur diye düşünüyorum. Şehrinin takımına hiç değilse bu saygıyı duy...
Sayin arkadasim KUZEYDEN bir onceki yazimdada belirttigim gibi senin iyi niyetinden suphem yok dediklerinde cok haklisin;
yigidin hakkini yigida verdigin ve yikici degil yapici mesajlar yazdigin icin sana tesekkurlerimi sunuyorum ve gercekten sevindirici bir noktaki SIVASSPOR'taraftarinin o olayda sucsuz oldugunu bilen bir TRABZON'lu oldugunu bilmek sevindirici zaten su gercegi kimse unutmasinki biz ANADOLU insanlari boyle birbirimizi yersek tabiiki ISTANBUL TAKIMLARI herzaman uste cikacaklardir zaten onlarin istedikleride bu;ANADOLU insani birbiriyle ugrasmaktan vazgecip senin bahsettigin emniyet mudurunun akrabalari olayinda oldugu gibi(ki sahsim adina sonuna haklisiniz)icindeki pislikleri temizleyip butun ANADOLU elele verip bu ISTANBUL hegomanyasini yikmalidir yoksa kimse kusura bakmasi dunde acikca anlasildigi uzre kimse ANADOLUDAN SAMPIYON cikmasi hayalden oteye gidemez.
Ayriyetten senin "son olarak yazima alinti almadan cevap" diye baslayip devam ettigin konuda sana tamamen katiliyorum kimse SIVASSPOR uzerinden baska takimi savunamaz veya SIVASSPOR'un mekaninda baska takimin savunuculugu yapamaz o demokrasi var diyenlere sesleniyorum kimse sizi SIVASSPOR'un sitesine gir diye zorlamadi siz girdiniz ha ozaman buranin kurallarina uyup ONCELIKLE SIVASSPOR'a saygi duyacaksiniz bunu beceremiyorsaniz bu siteye sizin yaptiklarinizla demokrasinin alakasi yok bu resmen kural ihlalidir.
Alt 11.05.2008, 16:08   #82
Thenew
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Thenew FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Tenacious Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardesım ıstersenız uefanın kendı sıtesıne bakın ordada sıvas 3. gozukuo artık ben bısı demıorum son sözu uefa der

TOTO kupasında basarılar SIVAS
Thenew isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 16:10   #83
1758yusuf5817
Yeni Yiğido

1758yusuf5817 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 1758yusuf5817 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olsunya bunada sukurtmek lazım--------
1758yusuf5817 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: INTER TOTO DAYIZ!!
Alt 11.05.2008, 16:15   #84
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: INTER TOTO DAYIZ!!

inter totoyu insallah gecersek hem Uefaya gideriz hemde böylece inter totoda aldigimiz galibiyetlerle para kazaniriz
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 17:34   #85
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
dml Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
futbol oyun kurallarını ıfab belirler ve fifaya üye olan tüm üleker bu kuralları uygularalar yani bu kuralı türkiye futbol federasyonu çıkarmadı.ıfab'ın belirlerdiği bir kuraldır.bilginize sunulur...
hey ga distribatör ozaman uefa kendi sitesinde neden 3. göstermiş sivası çokkkk bilionz ya hmn yorum yapıştıronz yedinz hakkımızı okadar
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 17:46   #86
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigidomustafa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşım ben bişey anlamadım niye Ş.Saraçoğlu o güzelim 4 EYLÜL STADımız varken...
Cunku Uefa 2008-2009 Finali Sukru Saracoglunda oynanacak da ondan kardesim..
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 17:53   #87
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SIVASSPORUN UEFAYA CIKACAGINA INANIYORUM, cünkü INTERTOTODA bizim Türk hakemlerimiz gibi kalles hakemler yok!!!!!

SIVASSPORA BASARILAR DILIYORUM!!!!
halilxx58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2008, 18:01   #88
orkun38
Yeni Yiğido

orkun38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 orkun38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Tüm sivaslılara sevgiler ve saygılar sunarım.Gerçekten sizin için üzüldük.Bırakın UEFA yı şampiyonlar ligine gitmeniz gerekiyordu.Benim düşünceme göre FENERBAHÇE trabzona maçı bilerek verdi.Yoksa FB trabzonu yenmek istese çok rahat yenerdi.Gerçekten yazık oldu.Şehirlerimzde istanbul takımlarını tutanlar oldukça bu tkımlar kendilerini bir şey sanıyorlar.Her şeye rağmen biz kayserililer olarak bizim için şampiyon SİVASSPORdur.İnanıyorumki intertotan rahatlıkla uefa katılacaksınız.Her şehir kendine kardeş takım buluyor.Bizde aramızdaki 2 saatlik mesafe ile bizimde siz erciyesspor kardeş takımız.Keşke istanbul takımlarını sivasta yenseydiniz şampiyon olurdunuz. Sağlık olsun.Biz anadolu takımları onurluca üç kağıt olmadan yolumuzda ilerliyoruz.İstanbul takımlarının nasıl büyük olduğunu aklı başında olan herkes anlıyor
orkun38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2008, 18:49   #89
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 873 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mustapha61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspora milli piyango destekli inter toto kupasında başarılar. M.yıldız hayrettin show yapar
trabzon'a yaptığı gibi inter totodaki takımlarada yapar
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2008, 22:50   #90
CGMilosGrbalj86
Yeni Yiğido

CGMilosGrbalj86 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 CGMilosGrbalj86 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hi there,

My name is Milos and I am from Montenegro. I had some difficulty when trying to your website but I guess I finally did with the help of a dictionary. I was at the Celik game yesterday and we didn't play well. I 'll post some pics from the game. Can you also give us some information about your club and some pics. Unfortunately we are a tiny club and we still don't have a website. I'll be attending the game at the Grdaski Stadium. Give us some info about your club. Bye guys
CGMilosGrbalj86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla