Alıntı:
KUZEYDEN Nickli Üyeden Alıntı
Söylediklerinin bir kısmına katılmamak mümkün değil. Sezon un ilk maçında yaşananlarda hiç suçu olmayan biirileri var ise bu Sivas taraftarlarıdır..
Trabzonspor lu luarın Sivas düşmanlıklarına gelince; Önecilkle bu konuları ben Trabzon forumlarında da çok kişi ile tartıştım. Genelde Sivas a düşmanca yaklaşan genç arkadaşlar. Aynı şekilde burada da özellikle genç sivaslı arkadaşlar ın küfürlü mesajlarına şahit oldum.Benim ısrarla karşı çıktığım şu dur; Eğer büyük olmak iddiasında iseniz ( ki bu yol açılmıştır umarım kolay kapanmaz) diğer büyük olmak iddiasında olan her takıma eşit mesafede olmalısınız..Örnek vereyim dün Avni Aker de Trabzon il emniyet müdürünün yakınları gs bayrağı açmaya kalkarlar. Çevreseindeki Trabzon lular derhal olaya müdahale eder. ve bayrağı açtırmazlar.Şimdi Trabzon un emniyetinden sorumlu kişinin Trabzon gerçeklerinden habersiz oluşu sebebiyle Trabzondan gönderilmesini istiyor yerel medya...Bizim fener e karşı farklı bir antipatimizin sebebi saha içi olaylar değil sizin bu günlerde çok şikayet ettiğiniz "saha dışı olaylardır" biz 28 şubat ta tüm Türkiyenin yaşadıklarını 5 mayıs ta bir sene önceden yaşadık. Konu ile ilgili merak edenler Ali Şen in daha sonraki açıklamalarını intenette bulabilirler.Anti İstanbul bir coğrafi ayırım değil bir duruş tur. Mehmet Yıldız fb gs yada bjk de oynasaydı ve milli takıma alınmasaydı bu sabah ortalık yıkılırdı.
konu dağılıyor .Toparlayayım; sezon başında yaşananlar esnasında Trabzonspor Trabzonsporluluk duruşundan bi haber bir başkan tarafından yönetiliyordu. Belli bir yaşın üzerindeki her Trabzon lu için kafaya oynayan her anadolu takımı saygı duyulmayı hakeder ( Kayseri ,Sivas, İnşallah bir gün Eskişehir..)
Son olarak yazıma alıntı yapmdan cevap yazan hem fenerli hem sivas lı ( bu nasıl oluyor anlamıyorum) arkadaş .En azından bu forumda muhatabım değilsin. Sivas lıların forumunda Sivas la diğer takımların ilişkisi konuşulur diye düşünüyorum. Şehrinin takımına hiç değilse bu saygıyı duy...
|
Sayin arkadasim KUZEYDEN bir onceki yazimdada belirttigim gibi senin iyi niyetinden suphem yok dediklerinde cok haklisin;
yigidin hakkini yigida verdigin ve yikici degil yapici mesajlar yazdigin icin sana tesekkurlerimi sunuyorum ve gercekten sevindirici bir noktaki SIVASSPOR'taraftarinin o olayda sucsuz oldugunu bilen bir TRABZON'lu oldugunu bilmek sevindirici zaten su gercegi kimse unutmasinki biz ANADOLU insanlari boyle birbirimizi yersek tabiiki ISTANBUL TAKIMLARI herzaman uste cikacaklardir zaten onlarin istedikleride bu;ANADOLU insani birbiriyle ugrasmaktan vazgecip senin bahsettigin emniyet mudurunun akrabalari olayinda oldugu gibi(ki sahsim adina sonuna haklisiniz)icindeki pislikleri temizleyip butun ANADOLU elele verip bu ISTANBUL hegomanyasini yikmalidir yoksa kimse kusura bakmasi dunde acikca anlasildigi uzre kimse ANADOLUDAN SAMPIYON cikmasi hayalden oteye gidemez.
Ayriyetten senin "son olarak yazima alinti almadan cevap" diye baslayip devam ettigin konuda sana tamamen katiliyorum kimse SIVASSPOR uzerinden baska takimi savunamaz veya SIVASSPOR'un mekaninda baska takimin savunuculugu yapamaz o demokrasi var diyenlere sesleniyorum kimse sizi SIVASSPOR'un sitesine gir diye zorlamadi siz girdiniz ha ozaman buranin kurallarina uyup ONCELIKLE SIVASSPOR'a saygi duyacaksiniz bunu beceremiyorsaniz bu siteye sizin yaptiklarinizla demokrasinin alakasi yok bu resmen kural ihlalidir.