Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR NE OLUYOR YAV Bİ DURUN DA TOPLANALIM BAKALIM NE OLACAK AHMET TURAN SEN KIMSIN NERDERDİN ŞİMDİYE KADAR SİZİN GRUBUN BAŞKANI SEN MİSİN SEN SEN BEN YOKUMDE SEBN DEGİLSEN BAŞKANINIZ KONUŞSUN EMRE SİZDE BU COCUGA UYUP LAF DALAŞINA GİRİYONYA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM FATİH SANADA YAKIŞMIYOR DALAŞDINIZ COCUK DAHA COK KÜÇÜK ANLAMAZ TRÜBÜNDEN FELAN BAŞKANI KONUŞSUN ONU DİNLEYİN
SİVASSPOR İÇİN NE HAYIRLI İSE O OLSUN TABİKİ BİRLEŞİLECEKSE BİRLEŞECEGİZ BİRLEŞMEYENİ STATA GİREMEZ TEK SİVASSPOR VE TEK TRÜBÜN İÇİN BEN VARIMMMMMMMMMMMM
|
Arkadaşım olumlu düşüncelerin için tebrik ederim. İnşallah yavaş yavaş da olsa bu işin ehemmiyetini kavrayamayanlar da anlamaya başlayacaklar. Sivaslılar en azından tribünde kol kola olacaklarını dünya aleme gösterecekler.
Seneye Kasımpaşa, Manisa, Rize gibi görece zayıf taraftarı olan takımların ligde olmayacaklarını ve karşımızda Kocaeli, Eskişehir, Antalya gibi taraftarı daha sağlam daha kuvvetli şehir takımlarının çıkacağı gerçeğini göz önüne alırsa Sayın Başkanımızın bu girişiminin önemi daha iyi anlaşılır.
Hep destek tam destek!